Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Δίδυμος-Δίδυμος.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Δίδυμος με τον Δίδυμο;

 

Ένα ζευγάρι Διδύμων θα μοιάζει με σχέση τεσσάρων ατόμων αν όχι περισσότερων. Γι’ αυτό θα τους δεις να ασχολούνται ταυτόχρονα με παραπάνω από μια συζητήσεις, και πιθανώς να μην δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στο τι ο άλλος Δίδυμος λέει. Στους Διδύμους αρέσει να μιλάνε.. Ίσως γιατί έχουν τόσα να πούνε.. Οτιδήποτε για να κρατάνε τη διάνοιά τους απασχολημένη, να αποφεύγουν το χειρότερό τους εχθρό – τη βαρεμάρα – και να διεγείρει το υπερδραστήριο μυαλό τους.

 

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που κυβερνήτης τους είναι ο Ερμής, ο Πλανήτης της επικοινωνίας. Αλλά δεν είναι άνθρωποι που θα ανταλλάζουν γλυκόλογα και θα επικεντρωθούν στη συναισθηματική κάλυψη που προσφέρει η σχέση. Κάτι το οποίο αναπόφευκτα θα χρειαστούν. Οπότε θα χρειαστούν λίγη προσπάθεια παραπάνω μέσα στις πολύωρες συζητήσεις να προσθέτουν λόγια εκτίμησης κι Αγάπης.

 

Προσπάθεια θα χρειαστούν επίσης ώστε να σπαταλούν την ενέργειά τους αποτελεσματικά. Γιατί η ένωσή τους μπορεί εύκολα να καταλήξει στο να μην επικεντρώνονται ποτέ ουσιαστικά σε τίποτα, να μην ολοκληρώνουν καμία από τις ιδέες τους. Έχουν αυτή τη τάση να καταπιάνονται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, να τρέχουν προς πολλές κατευθύνσεις.

 

Το σίγουρο είναι πως σε αυτή η σχέση ο Δίδυμος δε θα βαρεθεί ποτέ. Διαθέτοντας και οι δυο τη Μεταβλητή ποιότητα, ξέρουν να συμβιβάζονται, να αποφεύγουν τις μεγάλες διαφωνίες και μετά με τη δύναμη της επικοινωνίας να τις λύνουν πριν εξελιχθούν στην δυσαρμονική ένωση Αέρα με Αέρα… σε έναν ασταμάτητο τυφώνα που καταβροχθίζει τα πάντα στο διάβα του. Έτσι θα χαρακτηρίζει κανείς μόνο την ερωτική τους ζωή.

 

Επιδέξιοι και πρωτοπόροι, σμίγουν γρήγορα και άγρια. Αρχικά γίνεται μια έκρηξη, ένας ερωτικός, κοινωνικός, δημιουργικός ανεμοστρόβιλος. Η σχέση τους τελικά έχει μια γεύση από παιδικό ρομάντζο, που η δέσμευση είναι πρόκληση. Μια πρόκληση που θα δεχθούν. Και όσο προσπαθούν και οι δυο… τέσσερις… όσοι κι αν είναι τελικά, αξίζει που το κάνουν!

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.