Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Δίδυμοι-Ιχθύς-1.jpg

Συναστρίες

Πόσο ταιριάζει ο Δίδυμος με τον Ιχθύ;

Πόσο ταιριάζει ο Ιχθύς με τον Δίδυμο;

 

Αρχικά, χρειάζεται να επισημάνουμε πως εκτός από τη κοινή τους Μεταβλητή ποιότητα, τα δυο αυτά Ζώδια είναι τα μόνα «διπλά» στον Ζωδιακό. Οι Δίδυμοι συμβολίζονται από 2 ανθρώπους, ενώ οι Ιχθύες από 2 ψάρια. Η διττή φύση και η αντίθεση υπάρχει μέσα τους κατά κανόνα και αρκετές φορές παλεύουν να τα βρουν με τον εαυτό τους. Φαντάσου να ενωθούν και με έναν «διπλό» ακόμα. Η σχέση θα πολλαπλασιαστεί σίγουρα και το αποτέλεσμα εξαρτάται από την ατομική τους ωριμότητα.

 

Βλέπεις, στον Ζωδιακό σχηματίζουν φυσικά μια δύσκολη όψη τετραγώνου που είναι μεν πολλά υποσχόμενη, αλλά μόνο αν καταφέρουν να ξεπεράσουν βασικά προβλήματα που αναπόφευκτα δημιουργούνται.

 

Πάρε για παράδειγμα τους κυβερνήτες τους, Ερμής (του Δίδυμου), Ποσειδώνας και Δίας (του Ιχθύ). Και οι τρεις Πλανήτες δίνουν κίνητρο για επικοινωνία, με τον Δίδυμο να προτιμά την εγκεφαλική, λεκτική του μορφή, ενώ ο Ιχθύς τη συναισθηματική, φιλοσοφική πτυχή του. Υπάρχει ταύτιση, ενθουσιάζονται ο ένας με τον άλλον, αλλά δεν έχουν ιδέα γιατί αυτό συμβαίνει. Αφού είναι τόσο διαφορετικοί…

 

Και αν θες μπορείς να σκεφτείς την ένωση των στοιχείων τους Αέρα με Νερό. Αυτός ο συνδυασμός συνήθως δεν αποδίδει παρά μόνο αν συνεργαστούν εξίσου. Και σου λέω πως έχουν μεγάλη διάθεση να το κάνουν, μα τι γίνεται όταν ο Δίδυμος δεν δίνει στον Ιχθύ την απαραίτητη συναισθηματική ευαισθησία; Ο Δίδυμος τα κάνει όλα γρήγορα, έτσι και μιλάει γρήγορα, χωρίς να το σκεφτεί. Ο Ιχθύς αισθάνεται μια έλλειψη συναισθηματικής κάλυψης και δεν ανταποκρίνεται στην εγκεφαλική ταχύτητα του συντρόφου του. Όχι γιατί δεν έχει την απαραίτητη εξυπνάδα να το κάνει, απλώς δεν ενδιαφέρεται να συμμετάσχει σε έναν αέναο πνευματικό μαραθώνιο, ειδικά όταν αισθάνεται πως χρειάζεται να υπάρξει νικητής.

 

Αλλά η ένωση Αέρα – Νερού μπορεί να αποδειχθεί τελικά εξαιρετικά χρήσιμη για τον Δίδυμο και ερωτικά προκλητική για τον Ιχθύ. Και όσο αφήνουν πίσω τις τυχόν διαφορές τους και συνεργάζονται μαζί κι αρμονικά μπορούν να επιτύχουν όντως πολλά.

 

Ας μη ξεχνάμε εξάλλου πως διαθέτουν την ίδια Μεταβλητή ποιότητα που τους επιτρέπει να ξεπερνούν γρήγορα τις διαφωνίες τους, να επικεντρώνονται στο μέλλον και να κατανοούν τα αληθινά κίνητρα του συντρόφου τους. Και όσο αυτά εκκινούν από την αγάπη και τον ερωτισμό, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να υπάρξουν. Θα δουν τελικά πως τα κοινά τους είναι πολύ περισσότερα από τα προβλήματα που συχνά παρουσιάζονται, και δεδομένου των διευρυμένων οριζόντων του μυαλού τους, την ικανότητα συγχώρεσης και την ευαισθησία τους, γρήγορα ξεπερνάνε τα εμπόδια που προκύπτουν, θέτοντας βάση για μια σχέση γεμάτη φιλοδοξίες, κίνηση και απόλαυση.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.