Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Ερμής & Άρης τετράγωνο Κρόνος

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/11/Ερμής-και-Άρης-τετράγωνο-Κρόνος-αστρολογικό-καπέλο-ζώδια-προβλέψεις-Σκορπιός-Υδροχόος-1280x800.jpg

Ο Άρης είναι σε σύνοδο με τον Ερμή (κορυφώνεται 10.11) και μαζί τετραγωνίζουν τον Κρόνο. Ερμής και Άρης βρίσκονται στον Σκορπιό και ο Κρόνος στον Υδροχόο. Είναι και οι 3 σε ζώδια με ποιότητα Σταθερή. Άρα το τετράγωνο αυτό θα το νιώσουμε όλοι – είναι εκρηκτικό άλλωστε- αλλά λίγο περισσότερο όσοι έχουν Ήλιο (ζώδιο), ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες κοντά την 7η μοίρα των Ταύρος – Λέων – Σκορπιός & Υδροχόος.

Η Σταθερή Ποιότητα

Τι θα βγάλει στην επιφάνεια αυτή η ενέργεια των τετραγώνων; Ένας γρήγορος τρόπος είναι να σκεφτούμε τι συνέβαινε στην ζωή μας τέλη Οκτώβρη-αρχές Νοέμβρη. Αρκετά παρόμοια θέματα αναδύονται τώρα.

Βιώνουμε επίσης εντονότερα τα εξής:

  • βαρεμάρα
  • απομόνωση
  • αναμονή
  • αμφιβολία
  • υπερένταση

Καθόλου όμορφες καταστάσεις και συναισθήματα. Ο πατέρας Κρόνος (περιορισμός) συγκρούεται με τους Ερμή (αεικίνητη σκέψη) και τον Άρη (δράση). Όμως ας το δούμε λίγο διαφορετικά. Όλες αυτές οι καταστάσεις που αναφέρθηκαν, είναι μόνο συμπτώματα που προσπαθούν να μας δείξουν κάτι. Το να τα πολεμήσουμε προσπαθώντας απλά να καλυφθούν, είναι εντελώς λάθος προσέγγιση. Εντάξει, κανένας δεν θέλει να βαριέται. Όμως κάθε ένα από τα 5 αυτά συμπτώματα, είναι σημάδια που μας δείχνουν κάτι για εμάς. Με τον ίδιο τρόπο που συχνά ένα ιατρικό σύμπτωμα είναι σημάδι μιας υποβόσκουσας πάθησης που διαφορετικά δεν θα μπορούσαμε να αντιληφθούμε.

 

Ερμής – Άρης σε συνδυασμό με τον Κρόνο στα Σταθερά ζώδια είναι Διανοούμενη Υπομονή και Επινοητικότητα. Προσφέρει μικρές νίκες γιατί ξέρει πως αργά και σταθερά είναι ο τρόπος να γίνει κάτι ώστε να αντέξει στον χρόνο. Αυτά είναι που δημιουργούν τις μεγαλύτερες επαναστάσεις στην ζωή σου.

 

Για το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο είχα κάνει κι ένα βίντεο τον Αύγουστο του 2020 στο οποίο αναφέρω μεταξύ άλλων και το πως τα δύο αυτά πλανητικά αρχέτυπα είναι συμβατά μεταξύ τους. Αν και τότε ήταν σε διαφορετικά ζώδια και οι δύο πλανήτες, αν κάποιος θέλει να διευρύνει τις γνώσεις του μπορεί να το παρακολουθήσει.

Άρης τετράγωνο Κρόνος 2020

 

Απλώς τότε ο Κρόνος ήταν που υπερτερούσε στην μεταξύ τους όψη. Ενώ τώρα, υπερτερεί ο Άρης (που τον βοηθά κιόλας ο Ερμής). Η ενέργεια λοιπόν μας βοηθά να αναλάβουμε δράση. Αυτές τις μέρες δεν μπορούμε να μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Υπερτερεί το αρχέτυπο του ήρωα που βγαίνει μπροστά και αντιμετωπίζει τα προβλήματά του. Μιλάμε όταν βλέπουμε εκμετάλλευση κατά συναδέλφων ή και αγνώστων. Βγαίνουμε μπροστά να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά μας. Όμως ταυτόχρονα, αυτές τις μέρες υπάρχει η τάση να τσακωνόμαστε ευκολότερα. Άρης είναι αυτός.

 

Αλλά οποιαδήποτε επαφή του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να είναι εξαιρετικά κουραστική και απογοητευτική. Κι αυτό γιατί είναι σαν ο ένας να πατάει ο γκάζι και ο άλλος το φρένο. Και τελικά που μας οδηγεί; Στο να εξαντλήσουμε ή και χαλάσουμε την μηχανή. Πηγαίνω μπροστά απλώς για να με σταματήσουν. Ή από την άλλη, προσπαθώ να πράξω ώριμα και προσεκτικά και τελικά ο εκνευρισμός καταστρέφει την ψευδαίσθηση του ελέγχου που θεωρούσα πως είχα. Συνολικά πάντως, τώρα, επειδή υπερτερεί ο Άρης, έχουμε την δυνατότητα να υπερβούμε αυτές τις απαγορεύσεις, το φρένο του Κρόνου. Το καταφέρνουμε αυτό με αποφασιστικότητα και δράση.

Ο Άρης, με την βοήθεια του Ερμή μας βοηθά να γκαζώσουμε. Να προχωρήσουμε μπροστά.

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.