Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Το να φοβόμαστε τα τετράγωνα είναι σαν να φοβόμαστε τις νύχτες

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/07/το-να-φοβόμαστε-τα-τεράγωνα-Φαίδρα-Θεολόγη-αστρολογία-ζώδια-Αστρολογικό-Καπέλο-Lars-Van-de-Goor-1280x800.jpg

Ας μιλήσουμε για τα τετράγωνα. Αυτήν την “σκληρή” όψη που τόσοι φοβούνται. Γιατί όταν δύο πλανητικά σώματα συνδέονται από όψη τετραγώνου, οι ενέργειές τους συγκρούονται, δεν συνεργάζονται αρμονικά.

Άρα ακούμε: η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό! Διαβάζουμε: Συγκρούσεις, ανευθυνότητα, νευρικότητα.. Προφανώς και προσωπικά δεν συμφωνώ – όσοι με διαβάζετε λίγο το έχετε ελπίζω καταλάβει. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα του τετραγώνου που κορυφώθηκε χθες ας πούμε, εγώ έχω να πως ναι, υπάρχει μια υποβόσκουσα διαμάχη (επειδή μπαίνει και ο Κρόνος στο παιχνίδι) αλλά είναι περισσότερο ορατή μια ψυχολογική πίεση. Και δεν χρειάζεται όλες οι αντιπαραθέσεις να είναι προβληματικές. Συχνά στην ζωή μας κάτι μας ενοχλεί, και έτσι μας δίνει κίνητρο, μας εμπνέει προς μια νέα κατεύθυνση. Μάλιστα η Αφροδίτη από τον Λέοντα αυτές τις μέρες βάζει στην εξίσωση όσα πραγματικά επιθυμούμε. Εκείνα που εκτιμούμε στον εαυτό μας αρκετά ώστε να μην συμβιβαστούμε με κάτι λιγότερο από αυτό που μας αξίζει.

Αφροδίτη στον Λέοντα

Το τετράγωνο είναι μια εκπληκτική όψη. Πολύ δυνατή. Και ως “σκληρή”, μας δίνει την απαραίτητη ώθηση ώστε να προχωρήσουμε. Αυτό είναι υπέροχο. Συχνά τις όψεις τριγώνου ας πούμε (την αντίστοιχη “μαλακή”) δεν την καταλαβαίνουμε καν. Το τετράγωνο κρύβει δύναμη, κρύβει εξέλιξη, κρύβει ομορφιά.

Αν το τρίγωνο είναι η μέρα, που τα βλέπουμε όλα καθαρά και κυλάνε όμορφα, το τετράγωνο είναι η νύχτα που αρκετοί φοβούνται τις σκιές της. Όμως ποιος δεν απόλαυσε την θέα του φεγγαριού;

Είναι γεγονός πως τα βράδια αυξάνονται οι ανασφάλειες, μειώνεται η σιγουριά. Όμως όποιος καταφέρνει να νικήσει τα αρνητικά του συναισθήματα εκείνες τις δύσκολες ώρες, είναι εκείνος που πραγματικά μπορεί να πει πως τα έχει υπερβεί.

Ας μην φοβόμαστε τα τετράγωνα. Όπως και στις νύχτες, βρίσκουμε σε αυτά τις πραγματικές ομορφιές. Κρύβουν τους φλογερούς έρωτες. Συμβολίζουν την εξέλιξή μας.

Οπότε σας προσκαλώ την επόμενη φορά που θα δείτε να αναφέρεται μια όψη τετραγώνου ως κάτι αρνητικό, να αφαιρέσετε τον φόβο. Να αναλογιστείτε πως μπορείτε να αξιοποιήσετε εσείς αυτή την ενέργεια. Αυτό κάνω κι εγώ στον τρόπο που προσεγγίζω την αστρολογία, αυτό κάνω στην ζωή μου. Και δουλεύει. Γιατί η ζωή δεν είναι άσπρο ή μαύρο, μέρα ή νύχτα. Αλλά ακόμα κι όταν νυχτώνει, τότε βλέπουμε καθαρότερα συχνά το Φως. Ας βρίσκουμε το Φως παντού. Γιατί αλήθεια σας το λέω – υπάρχει.

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη
Η φωτογραφία είναι του Lars Van de Goor

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.