Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Σύνοδος Αφροδίτη – Άρη στον Λέοντα

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/07/Αφροδίτη-σύνοδος-Άρη-Λέων-Λέοντα-ζώδια-αστρολογία-προβλέψεις-Αστρολογικό-Καπέλο-Φαίδρα-afroditi-sunodos-aris-lewn-1280x800.jpg

… ή αλλιώς η ενεργοποίηση της καρδιάς σε δύο επίπεδα!

Γενικά μια σύνοδος των δύο αιώνιων εραστών (Αφροδίτη – Άρης) μιλάει για ζητήματα καρδιάς, το πόσο ερωτευόμαστε, μένουμε ανοιχτοί στην Αγάπη και εκφράζουμε τα συναισθήματά μας αρμονικά. Τώρα αυτό συμβαίνει μάλιστα το ζώδιο του Λέοντα που από μόνο του κυβερνά την καρδιά. Πραγματικά όταν επεξεργάζομαι την ενέργεια, βλέπω μια ακτινοβολούσα καρδιά που εκπέμπει το Φως της προς όλες τις κατευθύνσεις!

Φυσικά μια καρδιά μπορεί να πληγωθεί ή να κρυφτεί, με τον ίδιο τρόπο που και ο Ήλιος πολλές φορές φαίνεται πως κρύβεται πίσω από τα σύννεφα. Συμβαίνει κάποιες φορές να είμαστε πολύ καλά, να αστράφτουμε, να εκφράζουμε όλα όσα έχουμε ανεμπόδιστα, τα όμορφα συναισθήματα, την Αλήθεια μας. Αλλά κάποιες άλλες, όταν δεν είμαστε και τόσο καλά, συμβαίνει να χαμηλώνει η ένταση της λάμψης, να ατονεί. Αυτές τις μέρες, η ενέργεια μας προσκαλεί να δυναμώσουμε την ένταση της φωτεινότητας. Να ανακαλύψουμε νέους τρόπους να εκφράσουμε την Αγάπη και γενικά να ζούμε συγχρονισμένοι με το ενεργειακό κέντρο (τσάκρα) της Καρδιάς.

Αφροδίτη στον Λέοντα (βίντεο)

Αυτές τις μέρες ας παρατηρήσουμε το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς. Και καθώς ακτινοβολεί, με παραπέμπει αμέσως στο να δουλέψουμε με την σκιά. Τι σημαίνει αυτό; Η σκιά είναι αυτά τα κομμάτια μας τα πιο σκοτεινά, που δεν έχουν ακόμα τόσο εξελιχθεί. Όλοι τα έχουμε, και τα εντοπίζουμε ευκολότερα όταν κάτι μας “ενοχλεί” ενώ πραγματικά δεν ξέρουμε γιατί. Έτσι αναγνωρίζουμε πως υπάρχει ένα κομμάτι που δεν έχει θεραπευτεί, πως παραμένει μια πληγή. Ίσως κάτι που έχουμε καταπιέσει ή αρνηθεί να εξερευνήσουμε. Η σκιά μας βοηθά να βλέπουμε που λείπει το Φως.

Τώρα λοιπόν αυτό σχετίζεται με το πως λαμβάνουμε και δίνουμε Αγάπη, έρωτα, ενθουσιασμό. Το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς έχει να κάνει με την ικανότητά μας να βιώνουμε ενσυναίσθηση. Και οπωσδήποτε τις προσωπικές μας σχέσεις. Αλλά επίσης την Αγάπη και την ενσυναίσθηση που έχουμε για τον εαυτό μας. Το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς είναι αυτό που μας επιτρέπει να συγχωρήσουμε. Είναι εκείνο που εκπέμπει και δέχεται την καλοσύνη.

Το χρώμα του είναι το πράσινο (για όσους είναι εξοικειωμένοι με τον οραματισμό) και βρίσκεται στο κέντρο του στήθους, στο ύψος της καρδιάς.

 

Ορισμένες φράσεις (affirmations) που προτείνω να επαναλαμβάνουμε για την ενεργοποίησή του, τώρα που βρίσκουμε τον Άρη και την Αφροδίτη εδώ είναι :

  • Αξίζω αποδοχή και Αγάπη
  • Νιώθω ενσυναίσθηση για όλα τα πλάσματα
  • Ακούω την καρδιά μου και την αφήνω να με κατευθύνει
Άρης στον Λέοντα

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

 

ΥΓ. Προσφέρω προσωπικές συνεδρίες σε εβδομαδιαία βάση σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν μια βαθύτερη σχέση με τον γενέθλιο χάρτη τους, να πλησιάσουν την προσωπική εξέλιξη, να φτάσουν τους στόχους τους και να δυναμώσουν συναισθηματικά, να πάρουν την ζωή στα χέρια τους. Αν σου αρέσει ο τρόπος που προσεγγίζω την αστρολογία και θα ήθελες να συζητήσουμε πρακτικές συμβουλές, αυτή την περίοδο δέχομαι νέους πελάτες. Θα χαρώ να επικοινωνήσεις μαζί μου ΕΔΩ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.