Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Ας συστηθούμε

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/white_divider_top-3.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/04/faidra-1.png

Φαίδρα Θεολόγη

Καλώς ήρθατε στο Αστρολογικό Καπέλο!

Ονομάζομαι Φαίδρα (ναι, κοινότυπο όνομα για Αστρολόγο αλλά είναι το πραγματικό μου!). Αγαπώ την Αστρολογία γιατί πάντα με ελκύει το μυστήριο, το ανώτερο, τα μονοπάτια που μπορούμε να διανύσουμε προς το Φως. Και ναι, αυτό ακριβώς είναι και η Αστρολογία, το πιο ορθό που έχω έως τώρα συναντήσει.

Αυτό που ξεκίνησε ως ένα προσωπικό ταξίδι αυτογνωσίας, ένας τρόπος να μεταφράσω τον δικό μου γενέθλιο, να αποδεχτώ και να συνδεθώ με τον Ανώτερο εαυτό μου, εξελίχθηκε σε μια ιστοσελίδα που ελπίζω να εμπνεύσει όσους αναζητούν τις πνευματικές πρακτικές μέσω της Αστρολογικής γλώσσας. Ώστε να προχωρήσουμε μπροστά ευτυχισμένοι, με συνειδητότητα.

Ασκώ την Αστρολογία εδώ και πολλά χρόνια, ξεκινώντας από τον καλλιτεχνικό και ιδιαίτερα τον θεατρικό χώρο, επεκτάθηκα σε καθημερινές προβλέψεις και συμβουλές, θέτοντας ως προτεραιότητα την ορθότητα, την ακρίβεια και συνάμα την ειλικρίνεια – πολύ βασικό στοιχείο. Το πιο σημαντικό εν τέλει, είναι να αισθανθεί αυτός που με πλησιάζει πως ανακτά τον έλεγχο της ζωής του. Και σε αυτό θεωρώ πως βοηθούν οι μελέτες που προσφέρω με αποκορύφωμα τον τομέα της ειδίκευσής μου, την Εξελικτική Αστρολογία.

Εκτός από αστρολόγος, είμαι επίσης master του Ρέικι, ασχολούμαι με τον πνευματισμό αλλά και με ανατολικά συστήματα θεραπείας – αυτογνωσίας. Με έχουν εμπιστευτεί και ήμουν επίσημος οδηγός στην Ελλάδα και την Κύπρο σε πνευματικό κέντρο της Βραζιλίας κι έτσι εδώ και χρόνια διαθέτω εμπειρία στην αντιμετώπιση των ανισορροπιών που όλοι λίγο – πολύ διαθέτουμε. Σκοπός μου μέσα από όλα αυτά ήταν και είναι πάντα να βοηθάω και θεωρώ πως αυτό είναι που μου επιτρέπεται ουσιαστικά να κάνω με την αστρολογία.

Αμέτρητες φορές με έχουν ρωτήσει: μπορούν οι κινήσεις των Πλανητών να καθορίσουν τη ζωή μας; Η γρήγορη απάντηση είναι πως ναι, μπορούν γιατί εμείς τους το επιτρέπουμε. Η πιο μακροσκελής λέει πως το μεγαλύτερο μάθημα της Αστρολογίας ήταν, είναι και θα είναι η ελεύθερη βούληση. Εάν είμαστε προφυλαγμένοι από αρνητικές ενέργειες, αυτές δε θα μπορέσουν ποτέ να διεισδύσουν. Εάν αποκτήσουμε αυτογνωσία και χτίσουμε τη ζωή μας συνειδητά, τότε οι Πλανήτες μόνο θα ανταμείβουν. Εάν διδασκόμαστε τα μαθήματα που έχουν να προσφέρουν άμεσα, τότε αυτά θα συμβάλουν πράγματι στην εξέλιξή μας. Ας κάνουμε λοιπόν μαζί, ακριβώς αυτό!

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.