Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/09/Φθινοπωρινή-Ισημερία-Φθινόπωρο-Ήλιος-Ζυγός-σχέσεις-προβλέψεις-αστρολογία-ζώδια.jpg

Φθινοπωρινή Ισημερία 2018

 

Η αλλαγή της εποχής έφτασε! Η ισορροπία της μέρας με τη νύχτα είναι εδώ όπως μόνο το ζώδιο του Ζυγού θα μπορούσε να τη συμβολίζει! Ίση διάρκεια μέρας/νύχτας και όλα γύρω μας αρμονικά για να υποδεχτούμε την έναρξη του δεύτερου μισού του ζωδιακού κύκλου που κυβερνάνε κατά κύριο λόγο οι ανώτερες οκτάβες, οι εξωκρόνιοι Πλανήτες. Φυσικά τον Ζυγό κυβερνά η Αφροδίτη, ένας επιπλέον λόγος που ο μήνας του Ζυγού επικεντρώνεται στις σχέσεις και τη συντροφικότητα!

 

Όσο ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Ζυγό, για αυτόν τον έναν μήνα δηλαδή, θα συγχρονιστεί με τις ενέργειες του Κρόνου και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, ένα άλλο Παρορμητικό ζώδιο (ο Ζυγός είναι επίσης Παρορμητικό) κι έτσι ο Ήλιος θα σχηματίζει όψεις τετραγώνου όλο αυτό το διάστημα, είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον.

 

Ο Ζυγός απολαμβάνει την αρμονία, την ομορφιά, την αισθητική, αξίες που συναντά κανείς στη μουσική, στις τέχνες γενικά, στις μυρωδιές και φυσικά σε κάθε είδους σχέση. Είναι τώρα η κατάλληλη εποχή να αφιερώσουμε χρόνο στην ψυχαγωγία, να κοινωνικοποιηθούμε και να γοητεύσουμε τους γύρω μας! Να ζωντανέψουμε από τη μοναδικότητα των κόσμων των άλλων ανθρώπων αλλά και την ομορφιά με την οποία εκείνοι αντιλαμβάνονται τη ζωή.

 

Οι σχέσεις παίζουν σημαντικό ρόλο καθώς είναι δρόμοι μεταμόρφωσης. Όσο συσχετιζόμαστε με άλλους, τόσο εμείς αλλάζουμε. Και ανάλογα την ενέργειά τους, διαμορφωνόμαστε. Αξίζει να αναφέρω σε αυτό το σημείο πως η Αφροδίτη (ο κυβερνήτης του Ζυγού και των σχέσεων) θα γυρίσει ανάδρομη μετά τις 06.10, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να μας απασχολήσουν όλους ακόμα περισσότερο οι σχέσεις. Όχι με τον τρόπο που το έκαναν το Καλοκαίρι, με έναν άλλον πιο… Φθινοπωρινό. Περισσότερα για την ανάδρομη Αφροδίτη θα δημοσιευτούν εκείνες τις μέρες, για την ώρα ας κρατήσουμε πως η Αφροδίτη ανάδρομη από τον Σκορπιό θα ρίξει ένα τεράστιο Φως σαν προβολέα που θα φωτίσει όσα πάντα έμεναν ανείπωτα αλλά βρίσκονταν συνεχώς εκεί. Και ναι, αυτό αφορά άμεσα τις σχέσεις αλλά σχετίζεται επίσης με όσα εθελοτυφλούμε σχετικά με τον ίδιο μας τον εαυτό.

 

Με την παραμονή του Ήλιου στον Ζυγό φέτος και τα τετράγωνα που θα σχηματίζει -αλλά και το τρίγωνο με τον Άρη από τον Υδροχόο στις αρχές Οκτώβρη- υπάρχει μια ενέργεια πλανητικής υποστήριξης έτσι ώστε να γίνει άρση εμποδίων. Ναι, αυτό σχετίζεται με όσα εδώ και καιρό μας εμποδίζουν από το να προχωρήσουμε μπροστά (ή κι αν προχωράμε δεν έχουμε ακριβώς αναπτύξει καμία τρομερή ταχύτητα, παρά κινούνται όλα στο ρελαντί). Τώρα ξεκινά νέα εποχή, προχωράμε κοιτάζοντας τον επόμενο στόχο, καλωσορίζουμε το νέο στη ζωή μας!

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.