Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Καρκίνος – Αιγόκερως

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Αιγόκερως-Καρκίνος-1.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Καρκίνος με τον Αιγόκερω;

Πόσο ταιριάζει ο Αιγόκερως με τον Καρκίνο;

 

Η Γη υποστηρίξει το Νερό, το Νερό μαλακώνει τη Γη και είναι και οι δυο απαραίτητοι στον άλλον. Αιγόκερως και Καρκίνος βρίσκονται ακριβώς απέναντι στον Ζωδιακό και είναι από τα ζευγάρια εκείνα που δεν περίμενες στην αρχή πως θα μπορούσαν να ταιριάξουν στον βαθμό που τελικά το κάνουν. Μα όσο απέναντι κι αν βρίσκονται στον κύκλο, η φιλοσοφία τους, ο τρόπος που σκέφτονται και πράττουν είναι τόσο κοντινός.

 

Το δυνατό σημείο της σχέσης τους είναι το πάντρεμα του συναισθήματος με τη λογική. Η Σελήνη που κυβερνά τον Καρκίνο συμβολίζει το συναίσθημα. ενώ ο Κρόνος, το κάρμα, είναι ο κυβερνήτης του Αιγόκερω. Ο Κρόνος είναι η αρσενική, ψυχρή ενέργεια του πατέρα, ενώ η Σελήνη είναι η θηλυκή μητρική τρυφερότητα. Ο Αιγόκερως μπορεί συχνά να χαρακτηρίζεται αναίσθητος αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Απλώς επιλέγουν το που θα εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Είναι μάλιστα τόσο επιλεκτικοί που όντως μπορούν να τα κρατούν για τον εαυτό τους για χρόνια. Κάπως έτσι δημιουργούνται οι φήμες… Αλλά την αγάπη που ο Καρκίνος θα προσφέρει, θα τη ρουφήξει σαν σφουγγάρι και θα πέσει ευχάριστα στην αγκαλιά του, προσφέροντάς του ταυτόχρονα μια σπάνια συναισθηματική σταθερότητα και εκτίμηση.

 

Η σχέση Καρκίνου – Αιγόκερου είναι από τις πιο ασφαλείς, απλές και τρυφερές που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν. Κουμπώνουν άριστα μαζί, αλληλοσυμπληρώνονται και γίνονται αυτό που πάντα επιθυμούσαν. Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό; Το μυστικό είναι πως και οι δυο τους γυρεύουν τη λύτρωση – μια αδελφή ψυχή. Οπότε ο Αιγόκερως μαθαίνει να λαμβάνει υπόψη του το υδάτινο μισό του, τη τάση προς τη συναισθηματική πάλη. Όλα λύνονται με τη συγχώρεση και την αποδοχή όχι τόσο του άλλου, μα του ίδιου του εαυτού. Γιατί στο τέλος, τα δυο αυτά αστρολογικά αντίθετα είναι συχνά ιδανικά πανομοιότυπα που βρίσκουν εύκολα μια βολική, πρόσφορη μέση οδό.

 

Οπότε ναι, μπορεί στην αρχή να μην μπορούν καν να το φανταστούν, μα ένα πρώτο εκρηκτικό συναπάντημα στρώνει τον δρόμο για έναν συμπονετικό δεσμό ο οποίος διαθέτει όλη αυτή την αφοσίωση, τη σταθερότητα και την βαθιά αγάπη που εξίσου αναζητούσαν.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.