Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-ταύρος-ταύρος.jpg

Συναστρίες

Πόσο ταιριάζει ο Ταύρος με τον Ταύρο;

 

Όταν ο Ταύρος ερωτευτεί τον ομοζώδιό του, ξεκινά ένα ταξίδι – σχέση στις αισθήσεις, ένα ταξίδι που είναι ασφαλές όσο το σπίτι του και ιδανικό σαν τον παράδεισο μαζί. Αρχικά, θα πάρουν τον χρόνο τους να φλερτάρουν όπως μόνο το Ζώδιο της Αφροδίτης ξέρει. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουν να «μετράνε» τον σύντροφό τους ώστε να βεβαιωθούν  πως ταιριάζουν. Εδώ ο Ταύρος δε θα τους απογοητεύσει αφού διακρίνουν αρκετά κοινά. Και αυτό είναι απαραίτητο, καθώς ένας Ταύρος χρειάζεται να είναι σίγουρος. Γιατί ξέρει πως αν το κάνει, θα δεσμευτεί ολοκληρωτικά.

 

Το πρόβλημα με δυο Ταύρους, είναι σα να βάζεις δυο κοκόρια στου μαντρί. Βλέπεις, η σταθερή τους ποιότητα, εκτός από πιστούς συντρόφους, τους προικίζει και με ισχυρογνωμοσύνη. Και μπορεί να ανήκουν στο ίδιο Ζώδιο, αλλά οι διαφορετικές απόψεις δυο ανθρώπων είναι αναπόφευκτες. Στην αρχή που ο έρωτας τους τυφλώνει δεν το παρατηρούν. Όμως χρειάζεται προσοχή κατά τη διάρκεια της σχέσης διότι είναι ικανοί να ξεκινήσουν καυγά δίχως να συντρέχει καν σοβαρός λόγος.

 

Η αλήθεια να λέγεται πως είναι Ζώδια της Γης και λογικά παιδιά. Αν τα μιλήσουν και είναι διατεθειμένοι να υποχωρήσουν όλα θα λυθούν. Η σεξουαλική ορμή ρέει άφθονη ανάμεσά τους και αυτό πάντα βοηθάει σε τέτοιες περιπτώσεις. Τα γλυκόλογα και ο τρόπος με τον οποίον «διαβάζουν» το ταίρι τους θα τους αποτρέψουν να πάρει οποιοσδήποτε καυγάς διαστάσεις. Ο Ταύρος ευχαριστιέται εξάλλου με όλες τις απολαύσεις της ζωής. Γιατί να χάσει τον χρόνο του με κάτι άλλο;

 

Μαζί αφήνονται σε οτιδήποτε όμορφο, καλαίσθητο. Τέχνες, αρώματα, υλικά αγαθά. Είναι τόσο εργατικοί, όσο τεμπέληδες μπορούν -αν θέλουνε- να γίνουν, κι έτσι χρειάζεται να παροτρύνουν ο ένας τον άλλον να ασκούνται, να επικεντρώνονται στις ασχολίες τους ως ζευγάρι. Αλλά εκτιμούνε ιδιαίτερα τα θετικά του συντρόφου τους, τη διακριτικότητα, την ησυχία, τη σοφία στα έξοδα και τα μετρημένα λόγια. Και φυσικά τα χάδια, τις αγκαλιές, τις αμέτρητες ώρες λατρεύοντας και σχεδόν ανήκοντας ο ένας στον άλλον. Αλλά κυρίως είναι αυτή η υπόσχεση αιώνιας Αγάπης όσο ο Ταύρος βλέπει πως λαμβάνει όλα όσα χρειάζεται. Και δε θέλουν πολλά. Αλλά αν τα πάρουν, θα μείνουν μαζί για μια ζωή.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.