Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Καρκίνος – Υδροχόος

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Υδροχόος-Καρκίνος.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τον Καρκίνο;

Πόσο ταιριάζει ο Καρκίνος με τον Υδροχόο;

 

Πιθανόν να έχεις ακούσει πως Αέρας με Νερό δεν ταιριάζουν. Αλλά τι γίνεται όταν μιλάμε για μια συναστρία του καβουριού που ζει και στον αέρα με τον Υδροχόο που εκτός από το όνομά του, απεικονίζεται πάντα κουβαλώντας ύδωρ; Ναι… όσο περισσότερο κανείς το σκεφτεί τόσο θα δει πως αυτοί οι δυο μπορούν να σπάσουν τέτοιου είδους προκαταλήψεις.

 

Ο κάβουρας κυβερνάται από τη Σελήνη, το συναίσθημα, τις αξίες, τη θηλυκή μητρική Ενέργεια. Ο Υδροχόος από την άλλη, διαθέτει για κυβερνήτες τον επαναστάτη και προοδευτικό Ουρανό και τον εξίσου αρσενικό, πειθαρχημένο Κρόνο. Καρκίνος και Υδροχόος ενώνονται σε μια ισορροπημένη σχέση των πολικοτήτων εκφράζοντας ο κάθε ένας κάτι εντελώς διαφορετικό.

 

Δεν είναι ψέμα πως Αέρας με Νερό δε ταιριάζουν. Το Νερό είναι αρεκτά συναισθηματικό, ιδίως στον Καρκίνο, και ο Αέρας προσεγγίζει τη ζωή με βάση το πνεύμα, το μυαλό, ιδίως στον μόνιμα περίεργο Υδροχόο. Και λέγοντας περίεργο, αναφέρομαι στην περιέργεια για γνώση και πληροφορίες. Εντάξει… είναι αλήθεια πως η αντισυμβατικότητα του Υδροχόου είναι αρκετή να τον χαρακτηρίσει κανείς περίεργο, ειδικά κάποιος τόσο συντηρητικός όσο ο κάβουρας.

 

Υπάρχουν αρκετά σημεία που φτάνουν να μην αντέχουν ο ένας στον άλλον. Ο Καρκίνος θα σου μιλήσει για τα κηρύγματα του Υδροχόου, πως πάντα κάτι νέο ψάχνει και αυτό καταντά κουραστικό. Θα σου πει πως ο σύντροφός του είναι υπερβολικά εξωστρεφής, τόσο που δε του δίνει την απαραίτητη σημασία. Τότε ο Υδροχόος θα σου μιλήσει για την υπερευαισθησία του Καρκίνου, πως τον πνίγει, είναι απίστευτα κτητικός και συχνά απόλυτος. Μα συχνά ξεχνάνε και οι δυο πως είναι αυτές οι ίδιες ποιότητες που βρίσκουν ελκυστικές, απλώς τις ονομάζουν διαφορετικά. Ο Υδροχόος από περίεργος γίνεται μοναδικός, ξεχωριστός, γίνεται αγωνιστής και με τρόπους. Ο Καρκίνος νοιάζεται πραγματικά για τους γύρω του, δεν κρίνει, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει θαλπωρή και σιγουριά.

 

Φυσικά και χρειάζεται προσπάθεια, όμως ποια σχέση γίνεται χωρίς; Το μυστικό είναι να μην προσπαθήσουν να αλλάξουν τον σύντροφό τους, αλλά να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σύντομα θα δουν πως μαζί έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν βοήθεια στους συνανθρώπους τους, να πετύχουν υψηλούς στόχους, να βιώνουν σιγουριά και αληθινή Αγάπη.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.