Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Τοξότης-Δίδυμος.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Τοξότης με τον Δίδυμο;

Πόσο ταιριάζει ο Δίδυμος με τον Τοξότη;

 

Κάποια Ζώδια που βρίσκονται αντικριστά στον κύκλο (όπως ο Τοξότης με τον Δίδυμο) έχουν περισσότερα κοινά από κάποια άλλα. Για παράδειγμα αν εξετάσεις τον Κριό με τον Ζυγό δεν έχουν και τόσες ομοιότητες.. Ο Καρκίνος με τον Αιγόκερω έχουν κάποιες, όπως η αφοσίωση και πως τίποτα δε τους σταματά, ο Λέων με τον Υδροχόο μοιράζονται μια χρωματιστή προσωπικότητα που θαμπώνει τους πάντες… Ο Δίδυμος με τον Τοξότη όμως, έχουν τόσα πολλά κοινά που είναι αδύνατον να τα αναφέρω όλα σε λίγες μόνο παραγράφους. Και είναι σίγουρα πλήρως ταιριαστοί ο ένας για τον άλλον!

 

Τα αντικρυστά στον κύκλο Ζώδια, διαθέτουν την ίδια ποιότητα, Μεταβλητή στη περίπτωση του Δίδυμου με τον Τοξότη. Η Μεταβλητή ποιότητα είναι αυτή που τους κάνει να «αντέχουν» τις ομοιότητες. Δυο Ζώδια με Σταθερή ποιότητα μαζί είναι μαθημένοι ο κάθε ένας με τον δικό του τρόπο και δύσκολα αλλάζουν. Δυο Ζώδια όμως με ποιότητα Μεταβλητή ξέρουν από υποχωρήσεις, είναι ανοιχτόμυαλα και προσαρμόζονται γρήγορα στις ανάγκες της σχέσεις και του συντρόφου τους. Μετά είναι και η ένωση των στοιχείων τους, Φωτιά με Αέρα, μια από τις πιο συμβατές ενώσεις! Το ένα έχει ανάγκη το άλλο για να επιζήσει και να αναδειχθεί, όπως ακριβώς συμβαίνει με αυτούς τους δυο συντρόφους!

 

Η αισιοδοξία, το χιούμορ, η ενεργητικότητα, η αναζήτηση εμπειριών… η ζωή μαζί είναι μια συνεχής ευχάριστη ανακάλυψη. Ο Ερμής (γνώση, εξυπνάδα) κυβερνά τον Δίδυμο, ενώ ο Δίας (τύχη, ευκαιρίες) κυβερνά τον Τοξότη. Ο Δίδυμος σκέφτεται μια ιδέα, ο Τοξότης την οραματίζεται, και μαζί την εκτελούν στη πράξη!

 

Τι μπορεί να πάει στραβά; Ενώ δε θα βαρεθούν στη καθημερινότητά τους, η πολύ ομοιότητα ίσως καταντήσει λίγο κουραστική και τους ωθεί συνεχώς σε αναζήτηση του νέου. Οι διαφωνίες δεν έχουν διάρκεια, και τα σκληρά λόγια του Τοξότη δε τα παίρνει πολύ στα σοβαρά ο Δίδυμος, ενώ ο σύντροφός του ξέρει να μην τον παρεξηγεί ποτέ.

 

Τα Ζώδια αυτά βρίσκονται σε πλήρη αρμονία, τα δυνατά στοιχεία του ενός αντισταθμίζουν τις αδυναμίες του άλλου. Κανείς δε μπορεί πραγματικά να έχει το πάνω χέρι. Μαζί δε θα διστάσουν, θα ταξιδέψουν, θα γνωρίσουν και θα εκφράσουν τα πιο ισχυρά προτερήματά τους με τον καλύτερο τρόπο. Θα ζήσουν μια ταραχώδης, σεξουαλική και σίγουρα πολύ ενδιαφέρουσα σχέση. Η ελευθερία συναντά τον σεβασμό και μαζί γίνονται αγάπη από αυτές που οι δυο ισχυρές αυτές προσωπικότητες αναζητούσαν.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.