Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Δίδυμος-Ζυγός.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Δίδυμος με τον Ζυγό;

Πόσο ταιριάζει ο Ζυγός με τον Δίδυμο;

 

Όταν ένας Δίδυμος, ενώνεται με έναν Ζυγό δεν δημιουργούν απλώς μια σχέση. Μπορούν να δημιουργήσουν μια τέλεια σχέση. Το πρώτο που μαγνητίζεται και δένεται είναι το πνεύμα. Γι’ αυτό συχνά θα τους δεις να κάθονται να μιλάνε με τις ώρες, μέρα-νύχτα. Και αν υπάρχει κάτι που μπορεί να διατηρήσει το ενδιαφέρον του Δίδυμου, αυτό είναι η πνευματική ενέργεια, αυτό που ουσιαστικά τους ενώνει. Ο Δίδυμος, έχοντας δίπλα του τον Ζυγό μπορεί να γεννήσει ιδέες, και ο Ζυγός μετά μπορεί να τις υλοποιήσει.

 

Πέραν όμως του ότι είναι και οι δυο Ζώδια του Αέρα και άρα συνεργάζονται αρμονικά, η συναστρία αυτή λειτουργεί διότι ενώνονται οι κυβερνήτες τους Ερμής του Δίδυμου και Αφροδίτη του Ζυγού. Ενώνεται η Επικοινωνία με την Αγάπη. Και πες μου τώρα, αν έχεις αυτά τα δυο πως περιμένεις να μη λειτουργήσει η σχέση; Αυτά δεν είναι που όλοι ζητάνε;

 

Μετά είναι και οι Ποιότητες, η Μεταβλητή του Δίδυμου και η Παρορμητική του Ζυγού. Και ξέρεις τώρα πόσο εύκολα βαριέται ο τελευταίος… Δεν θέλω να ενθαρρύνω στα στερεότυπα, αλλά τα περισσότερο είναι στερεότυπα για κάποιο λόγο… Ο Δίδυμος που λες, ως μεταβλητός, προσαρμοστικός τύπος, όταν δει πως ο Ζυγός δεν αντέχει άλλο, κουράστηκε, βαρέθηκε, καθόλου δε θα τον πειράξει να αφήσει κάτι μισοτελειωμένο και να ασχοληθεί με το επόμενο. Είναι γιατί και ο Ζυγός του δίνει πληθώρα επιλογών σε ασχολίες, κρατώντας και τον ίδιο τον Δίδυμο μακριά από την ανία.

 

Και σίγουρα, μπορεί να υπάρχουν κάποιοι Πλανήτες που συγκρούονται μέσα στη Συναστρία, ο Δίδυμος να τείνει να γίνεται υπεραναλυτικός, ο Ζυγός να τον αποσπάει από συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε καυγάδες, ο Δίδυμος να εκνευρίζεται, ο Ζυγός να απογοητεύεται… ΑΛΛΑ, όταν έρθει η στιγμή να κοιμηθούν, θα το κάνουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.