Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Κριός-Κριός.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Κριός με τον Κριό;

 

Τα δυο Κριάρια θα αναγνωρίσουν με ευκολία το ένα το άλλο, σαν να αντικρίζουν τη φωτιά στον καθρέφτη. Ειδικά αν περιτριγυρίζονται από αρνητικούς ή «ήσυχους» ανθρώπους. Θα δραστηριοποιηθούν παρέα, κάνοντας χίλια δυο πράγματα. Θα τους βρεις να κάνουν τζόκινγκ, πεζοπορία, κανόε καγιάκ και δε ξέρω κι εγώ τι άλλο που επιτρέπει στον κυβερνήτη τους, Άρη, να εκφραστεί.

Αυτός ο Άρης είναι που ξεκινάει και τα προβλήματα όμως, αρχικά με την έλλειψη ψυχραιμίας. Δυο Κριοί, όσο αγαπημένοι ή ερωτευμένοι κι αν είναι, αργά ή γρήγορα (μάλλον γρήγορα) θα ξεσπάσουν ο ένας στον άλλον. Και εντάξει, όσο η οργή εκφράζεται δίκαια, το πιο πιθανό είναι πως θα τους περάσει μεταστρέφοντας την ενέργεια σε…. -πώς να το πω;;- …παθιασμένη τρυφερότητα. Όταν όμως κάποιος αισθανθεί πως αδικείται ή δεν ακούγεται, δύσκολα θα το προσπεράσει, πόσο μάλλον να το ξεχάσει!

Είναι ο Άρης πάλι, ο οποίος αναδεικνύει τον ανταγωνισμό που κρύβουν μέσα τους. Είναι ο ένας πιο επιτυχημένος; Είναι καλύτερος σε κάτι σημαντικό για τον άλλον; Έχουν απλώς διαφορετική άποψη για κάτι; Η ρήξη δεν είναι μακριά. Μια τέτοια σχέση είναι πιθανό να τελειώσει όταν ο ένας αισθανθεί παραμελημένος ή κατώτερος. Τότε είναι που θα αναζητήσει τη προσοχή που όλα τα Πύρινα ζώδια απαιτούν.

Το μεγαλύτερο πρόβλημά τους όμως είναι η κυριαρχία. Καθώς οι Κριοί είναι ισχυρές προσωπικότητες θέλουν να έχουν το πάνω χέρι στις σχέσεις τους. Φαντάσου δυο πολεμιστές. Και οι δυο εξίσου δυνατοί, οι πιο δυνατοί σε όλο τον στρατό. Γιατί εδώ μιλάμε για τον Θεό του πολέμου –μη το ξεχνάμε. Αν παλεύουν δίπλα –δίπλα μπορούν να κατακτήσουν τα πάντα, να μη βαρεθούν ποτέ, η φλόγα που συνήθως στις σχέσεις αργοσβήνει εδώ να παραμένει και μόνιμα θα τους συνεπαίρνει. Αν όμως κάποια στιγμή στρέψουν τα πυρομαχικά ο ένας στον άλλον προσπαθώντας να νικήσουν μια μάχη που ποτέ δεν υπήρξε, τότε η καταστροφή τους είναι αναπόφευκτη. Είπαμε, είναι οι καλύτεροι πολεμιστές.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.