Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Κριός-Λέων.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Κριός με τον Λέων;

Πόσο ταιριάζει ο Λέων με τον Κριό;

 

Φυσική έλξη. Τα δυο αυτά ζώδια μαγνητίζονται από το κοινό τους στοιχείο, τη Φωτιά, και είναι αναμενόμενο να προκύψει ένα καυτό αποτέλεσμα. Είτε ερωτικά, είτε που θα τους κάψει.

 

Ο Κριός κυβερνάται από τον πλανήτη Άρη που προσφέρει στη σχέση το πάθος, την ένταση και θέλει συνέχεια να βρίσκεται σε κίνηση. Ο Λέων από την άλλη κυβερνάται από τον Ήλιο, το κέντρο, τον βασιλιά που δίνει ζωή και συντηρεί τη σχέση. Πρόκειται για τα δυο αρσενικά πρότυπα του Ζωδιακού και λόγω των αρκετών κοινών που διαθέτουν, υπάρχει κατανόηση, σεβασμός και Αγάπη.

 

Αλλά τι γίνεται όταν λάβεις υπόψιν σου και τις ποιότητες, την Παρορμητική του Κριού με τη Σταθερή του Λέοντα; Ο μεν φωνάζει «εγώ έχω το πάνω χέρι» για να απαντήσει ο δε «αν νομίζεις πως θα με αλλάξεις είσαι γελασμένος». Είναι εύκολο και τα δυο αυτά Ζώδια μέσα στη σχέση να αισθανθούν κάποια στιγμή πνιγμένα. Το σίγουρο είναι πως δε θα βαρεθούν γιατί με δυο δυνατές φλόγες, το πάθος και η Αγάπη δε σβήνουν εύκολα.

 

Οι διαφωνίες τους έχουν το χαρακτηριστικό πως δεν διαρκούν πολύ και δε τους εμποδίζουν να ευχαριστιούνται τη σχέση τους στο μεταξύ. Ο Κριός χρειάζεται να μάθει να επικοινωνεί με λογική και ήπιο τόνο, ενώ ο Λέοντας να διατηρεί τη θετική του φύση. Τελικά, χρειάζεται και οι δυο να καταλάβουν πως κανένας δεν είναι το αφεντικό της σχέσης, να προσέχουν τα ασυλλόγιστα έξοδά τους αν θέλουν να διατηρήσουν σπιτικό και να μην αγανακτούν όταν δεν λαμβάνουν τη προσοχή που επιθυμούν κάθε στιγμή. Οι σχέσεις δεν δημιουργούνται εξάλλου για να τονώνουν το «εγώ» αλλά για να μοιραστούν οι άνθρωποι τον εαυτό τους. Και τα δυο αυτά πύρινα Ζώδια έχουν την ανάγκη και την ικανότητα να το κάνουν αυτό για χρόνια.

 

Η σχέση τους είναι μια ένωση αλχημείας. Η συμβατότητά τους δεν αμφισβητείται αλλά αυτοί οι δυο θα χρειαστεί και πάλι να δουλέψουν. Όχι τόσο για τη σχέση. Αυτή έχει τον τρόπο να εξελίσσεται και να διατηρείται φυσικά. Θα δουλέψουν τον εαυτό τους και θα βγουν τελικά λαμπρότεροι, αγνότεροι, καλύτεροι και πιο ευτυχισμένοι. Μαζί.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.