Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Κριός-Ιχθύς.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Κριός με τον Ιχθύ;

Πόσο ταιριάζει ο Ιχθύς με τον Κριό;

 

Κριός και Ιχθύς, το πρώτο και το τελευταίο Ζώδιο του κύκλου έχουν περισσότερα κοινά απ’ ότι στην αρχή νομίζουν. Θα χρειαστεί να καταβάλλουν και οι δυο προσπάθεια προκειμένου να ξεπεράσουν  τις βασικές διαφορές που υπάρχουν και να μάθουν να τις εκτιμούν αντί να τις πολεμούν. Ο Ιχθύς δε θα έχει καμία δυσκολία να ακολουθεί τη καθοδήγηση που προσφέρει ο Κριός και αυτό είναι καλό γιατί ο Κριός το έχει ανάγκη. Ο Ιχθύς δε θα αντισταθεί καθόλου και θα αφήσει τον έλεγχο στον πύρινο Κριό. Βέβαια, λόγω της τάσης του τελευταίου να φροντίζει, ο Κριός αισθάνεται μια σπάνια ασφάλεια μαζί του και τον αφήνει αρκετές φορές να πάρει τα ηνία, δείχνοντάς του εμπιστοσύνη ενώ εκείνος χαλαρώνει.

 

Βέβαια το θέμα της ένωσης Φωτιά με Νερό δεν ξεπερνιέται τόσο εύκολα. Πρόκειται για μια πρόκληση που θα χρειαστεί και οι δυο να αντιμετωπίσουν. Όμως τελικά μπορούν να τα καταφέρουν και να διδάξουν ο ένας στον άλλον αρκετά. Ο υδάτινος Ιχθύς μπορεί να δείξει τη συναισθηματική ταύτιση και τη κατανόηση, ενώ ο πύρινος Κριός να κινητοποιήσει τον Ιχθύ να κάνει πράξη τα όνειρά του.

 

Αυτά τα όνειρα μέσα στα οποία συχνά χάνεται λόγω του κυβερνήτη του, Ποσειδώνα. Αυτός είναι που του χαρίζει και τη διαίσθηση, που τον κάνει να αντιλαμβάνεται τις επιθυμίες του συντρόφου του χωρίς καν εκείνος να χρειαστεί να τις εξηγήσει. Και αυτό είναι καλό γιατί ο Άρης που κυβερνά τον Κριό δεν ξέρει πώς να εκφράζεται με λόγια. Ξέρει να εκφράζεται με τη κίνηση, το πάθος.

 

Ο Άρης συμβολίζει επίσης και τις διαμάχες και ο Κριός ως Ζώδιο Παρορμητικό είναι έτοιμος να εκτοξεύσει τα όπλα του προς τον Ιχθύ οποιαδήποτε στιγμή αντιληφθεί μια διαφωνία. Ο Ιχθύς αν και ήρεμος από τη φύση του, διαθέτει Μεταβλητή Ποιότητα και σε μια τέτοια περίπτωση το γλυκό καλόβολο ψαράκι μπορεί να μεταμορφωθεί σε… πιράνχας που δε θα διστάσει να δείξει στον επιβλητικό Άρη τα δόντια του. Και μπορεί ο Κριός να είναι συνηθισμένος σε διαφωνίες αλλά ο ευαίσθητος Ιχθύς θα πληγωθεί και θα το δείξει στον σύντροφό του με τρόπο ώστε να το καταλάβει. Γίνοντας ένας καθρέπτης των αρνητικών του χαρακτηριστικών.

 

Όσο όμως ο Κριός ελέγχει τον εγωισμό και την επιπολαιότητά του ενώ ο Ιχθύς προσπαθεί να γίνει περισσότερο εξωστρεφής και να δει τον σύντροφό του πίσω από τη μάσκα που αυτός φορά, η αγάπη θα νικήσει. Με αμοιβαίες παραχωρήσεις, προστατεύουν και παροτρύνουν ο ένας τον άλλον δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη σχέση.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.