Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Κριός-Παρθένος.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Κριός με τον Παρθένος;

Πόσο ταιριάζει ο Παρθένος με τον Κριό;

 

Αν είσαι μέσα σε μια σχέση Κριού – Παρθένου και ήρθες εδώ να βρεις τα κοινά με τον σύντροφό σου, τότε λυπάμαι μα θα σε απογοητεύσω καθώς δεν υπάρχουν. Ο ένας της τάξης – ο άλλος ακατάστατος, ο ένας ανησυχεί υπερβολικά – ο άλλος καθόλου, υπερβολικά ήσυχος – υπερβολικά θορυβώδης, αρκετή προετοιμασία – όχι αρκετή.. και η λίστα συνεχίζεται. (Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, τα πρώτα χαρακτηριστικά ανήκουν στον Παρθένο και τα δεύτερα στον Κριό)

 

Το γεγονός πως δεν ταιριάζουν βέβαια δεν είναι κανένα νέο. Το ξέρουν από την αρχή ακόμα, ο καθένας θα το καταλάβαινε. Το πρώτο που αισθάνονται είναι η σεξουαλική έλξη και τους εξάπτει το ενδιαφέρον αυτό το διαφορετικό που αντικρίζουν. Η ντροπαλή φύση και η εξυπνάδα του Παρθένου ενθουσιάζουν τον Κριό αφού βρίσκεται απέναντι από ένα δύσκολο προς κατάκτηση “θύμα”. Μα και ο Παρθένος είναι δύσκολο να μην γοητευτεί από τον ενθουσιασμό, την αισιοδοξία και την ενέργεια του Κριού.

 

Ο Ερμής κυβερνά τον Παρθένο και ο Άρης τον Κριό και από εδώ πηγάζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα. Βλέπεις, ο Ερμής προικίζει τον Παρθένο με τη περιβόητη κριτική και ο Άρης τον Κριό με τον θυμό. Τα δυο αυτά είναι από μόνα τους ικανά να χαλάσουν σχέσεις, πόσο μάλλον όταν ο μεν κρίνει και ο άλλος θυμώνει με τα χαρακτηριστικά που έχει απέναντί του.

 

Όμως αυτή η έλξη από πού προέρχεται; είναι καθαρά σωματική; Όχι. Η ψυχή του ενός αντικρίζει στη ψυχή του άλλου αυτά που της λείπουν για να συμπληρωθεί. Μαζί λειτουργούν άψογα ως μια ομάδα όσο δεν υπάρχει ανταγωνισμός και φροντίζουν συνεχώς να επιβεβαιώνουν τις προσπάθειες του συντρόφου τους. Ο Κριός θα τους βάζει σε καινούργια μονοπάτια και ο Παρθένος θα τους βοηθά να τα ολοκληρώσουν. Είναι αλήθεια πως συχνά οι ανάγκες τους συγκρούονται μα ο δεσμός τους έχει ως αποτέλεσμα τη συναισθηματική κατανόηση του εαυτού. Είναι δύσκολος μα με τον καιρό τους ανταμείβει.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.