Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Κριός-Σκορπιός.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Κριός με τον Σκορπιό;

Πόσο ταιριάζει ο Σκορπιός με τον Κριό;

 

…ή αλλιώς η συναστρία του Άρη, αφού και τα δυο αυτά Ζώδια έχουν για κυβερνήτη τους τον θεό του πολέμου. Αναρωτιέσαι πως μπορούν να τα πάνε καλά η Φωτιά με το Νερό ή ο Άρης με.. τον Άρη; Αυτή είναι μια καλή απορία..

 

Το θέμα με αυτή τη συναστρία είναι πως είτε θα λειτουργήσει πολύ πολύ καλά και για τους δυο, είτε καταστροφικά. Δεν υπάρχει μέση λύση ή μετριότητα όταν ανακατεύονται Κριός και Σκορπιός. Είναι γιατί όταν ο Άρης συναντά τον εαυτό του όλα είναι πόλεμος! Αν είσαι σύμμαχος τότε θα σου δείξει τη καλή πλευρά του, αν όμως είσαι ο εχθρός, τότε θα υπάρξει πρόβλημα… Στα καλά νέα είναι πως, ότι από τα δυο κι αν τελικά συμβεί, αποκλείεται να πέσουν στην παγίδα της ρουτίνας. Ο χρόνος που θα περάσουν μαζί θα είναι έντονος, παθιασμένος και περιπετειώδης!!

 

Σαφώς και υπάρχουν θεμελιώδης διαφορές ανάμεσα στους δυο τους και το ξέρουν καλά. Ο Κριός είναι εξωστρεφής και ασχολείται ταυτόχρονα με χίλια δυο πράγματα σε αντίθεση με τον εσωστρεφή Σκορπιό που η προσοχή του εστιάζεται στη γνώση των άλλων και του εαυτού, ιδίως στα συναισθήματα, κομμάτι το οποίο ο Κριός προτιμά εντέχνως να αποφεύγει. Ας μη ξεχνάμε άλλωστε πως ο Σκορπιός διαθέτει κι επιπλέον κυβερνήτη, τον Πλούτωνα, και αυτός είναι υπεύθυνος για το βάθος που διακρίνεις στα μάτια του. Ο Πλούτωνας του χαρίζει ακόμα περισσότερη ηγετική δύναμη που τον καθιστά άξιο του Κριού. Ω ναι, αυτά τα δυο Ζώδια είναι οι αρχηγοί των στοιχείων τους και το γνωρίζουν. Ευτυχώς για τη σχέση τους, η ενέργεια του Πλούτωνα δεν είναι ανταγωνιστική. Δηλαδή αναμφισβήτητα βοηθά στην επιπλέον ένταση, τους καυγάδες και τον ερωτικό ηλεκτρισμό, αλλά είναι εκείνος που τους κάνει να αναζητούν τη λύτρωση μέσα από την αγάπη μετά από όλα αυτά.

 

Μια ακόμα διαφορά τους, είναι πως ο Κριός είναι ζώδιο Παρορμητικό, ενώ ο Σκορπιός Σταθερό. Αυτοί οι δυο μπορούν να λειτουργήσουν άψογα μαζί μόλις ανακαλύψουν τον τρόπο. Σίγουρα να αποφύγουν οποιαδήποτε προσπάθεια ελέγχου του συντρόφου τους, μα να του δείξουν τα θετικά χαρακτηριστικά τους. Ο Κριός χρειάζεται να μάθει το πώς να φέρνει εις πέρας αυτά που ξεκινάει και να βιώνει συναισθηματική σιγουριά, τη στιγμή που θα δείχνει στον Σκορπιό τη χαρά του αυθορμητισμού και της ανεμελιάς.

 

Μπορεί να μην ενσαρκώνει ο ένας του ιδανικό του άλλου, ωστόσο, η ανυπάκουη φύση τους κεντρίζει τη περιέργεια. Πρόκειται για ένα ανατρεπτικό ζευγάρι νικητών με αστείρευτη ερωτική δυναμική το οποίο μπορεί σε λίγο χρονικό διάστημα να φτάσει να τα έχει όλα: εμφάνιση, αίγλη, πλούτη, βαθιά κατανόηση και τελικά αγάπη.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.