Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Κριός-Καρκίνος.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Κριός με τον Καρκίνο;

Πόσο ταιριάζει ο Καρκίνος με τον Κριό;

 

Φωτιά με Νερό και Ζώδια που σχηματίζουν τετράγωνο στο Ζωδιακό κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, πόσο μάλλον τώρα που πρόκειται για ένωση της Παρορμητικής Ποιότητας και θέλουν και οι δυο να βαστάν εξίσου τα ηνία της σχέσης. ΑΛΛΑ, σε τούτη τη περίπτωση η αρμονία μπορεί να επιτευχθεί και η Αγάπη να νικήσει.

 

Φυσικά οι διαφορές υπάρχουν, είναι πολλές και φαίνονται ανυπέρβλητες. Ο Κριός θέλει να εξαπλώνεται, να γυρίζει, να παραμένει δραστήριος, ενώ ο Καρκίνος που κυβερνά τον 4ο οίκο του σπιτιού, είναι έτσι σπιτόγατος και θέλει την ηρεμία του. Ο Κριός έχει ένα ισχυρό ταμπεραμέντο και γίνεται επιθετικός για τον ευαίσθητο Καρκίνο και καταλήγει συχνά να τον πληγώνει, την ώρα που ο Καρκίνος του αφανίζει τον ενθουσιασμό. Όπως κι αν έχει, χρειάζεται να γνωρίζουν από την αρχή, πως η φύση τους είναι διαφορετική και όπως σε κάθε σχέση, να επικεντρωθούν σε όσα τους ενώνουν.

 

Και οι λόγοι που η συναστρία αυτή μπορεί να λειτουργήσει δεν είναι ούτε λίγοι, ούτε άνευ σημασίας. Αναφερόμαστε σε δυο ζώδια με έντονη την αίσθηση της προστασίας για αυτούς που αγαπάνε, σε δυο Ζώδια που όταν ερωτεύονται μπορούν να λειτουργήσουν ως ιππότης και πριγκίπισσα βγαλμένοι ήρωες από παραμύθι. Οι κόσμοι τους τόσο διαφορετικοί, κι όμως πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

 

Ανεξάρτητα από το φύλο τους, το πρότυπο αυτό αποτυπώνεται και από τους κυβερνήτες – Πλανήτες τους. Ο Κριός κυβερνάται από τον Άρη, τον πολεμιστή με την αστραφτερή πανοπλία, έναν σύγχρονο Δον Κιχώτη και ο Καρκίνος κυβερνάται από τη Σελήνη, την απόλυτη θηλυκή Ενέργεια του Ζωδιακού. Έτσι ενώνονται δυο ηγετικές, δυναμικές προσωπικότητες οι οποίες αν λειτουργήσουν από κοινού μπορούν να καταφέρουν οποιοδήποτε στόχο.

 

Φωτιά και Νερό διαθέτουν ένα ακόμα κοινό στοιχείο, το συναίσθημα. Η καρδιά τους είναι αυτή που τους καθοδηγεί περισσότερο από τη λογική και αυτό σε μια ένωση Παρορμητικών ζωδίων όπως εδώ, δείχνει πως μπορούν όντως να ξεπερνούν οποιαδήποτε διαφορά, να επικεντρώνονται στο από κοινού τους μέλλον, την ώρα που ο ένας προσθέτει στον χαρακτήρα του άλλου, ότι λείπει. Αλληλοσυμπληρώνονται και φτάνουν τέλος να εκτιμούν τις διαφορές και να τις γιορτάζουν, αφού προσδίδουν την ισορροπία με την οποία η σχέση τους λειτουργεί.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.