Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Κριός-Υδροχόος.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Κριός με τον Υδροχόο;

Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τον Κριό;

 

Όταν συναντιούνται για πρώτη φορά αυτά τα δυο Ζώδια αισθάνονται πως βρήκαν αυτό που χρειαζόντουσαν. Και ανεξάρτητα από το αν αυτό θα επαληθευτεί, μπορείς να είσαι σίγουρος πως δε θα βαρεθούν ούτε στιγμή!

Η ένωση των στοιχείων τους, Φωτιά (Κριός) και Αέρα (Υδροχόος) είναι πολλά υποσχόμενη αφού ο ένας παρακινεί τον άλλον και τον βοηθάει στο να εξαπλωθεί, να διαμορφωθεί, να εξελιχθεί. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως αρκετοί χαρακτηρίζουν την σχέση αυτή καρμική. Διαθέτουν αρκετά κοινά ώστε να δημιουργήσουν τη βάση της σχέση τους και ισορροπημένες διαφορές προκειμένου να τη προοδεύσουν.

 

Επιζητούν και οι δυο την αλλαγή, την ανεξαρτησία, τις εμπειρίες, την ενεργή συμμετοχή στη ζωή. Ο Άρης που κυβερνά στον Κριό προσδίδει στη σχέση τον αυθορμητισμό και το πάθος. Ο Ουρανός, κυβερνήτης του Υδροχόου, εισάγει τον πειραματισμό κι ενισχύει με τη σειρά του το παθιασμένη φλόγα του Κριού.

 

Τι μπορεί να πάει στραβά; Ο Κριός να θελήσει να γίνει υπερ-κτητικός σε κάποιον τόσο ανεξάρτητο όσο εκείνος με αποτέλεσμα ο Υδροχόος να ξεκινήσει να απομακρύνεται. Ενώ ο Υδροχόος είναι εύκολο να πεισμώσει σε ένα σχέδιο που δεν αποδίδει, εκνευρίζοντας τον Κριό που θα τον κατηγορήσει πως χάνει χρόνο. Τέλος, λόγω της ανεξάρτητης φύσης και των δυο, ενδέχεται να νιώσουν πως δεν καλύπτονται συναισθηματικά και πως η σχέση τους αρκετά συχνά δεν είναι σταθερή. Χρειάζεται να διαβεβαιώνουν στον σύντροφό τους την αγάπη τους και να προσπαθούν λίγο περισσότερο στο να διατηρήσουν όχι μόνο τις από κοινού δραστηριότητες αλλά και την τρυφερότητα.

 

Όσο ο Κριός δε προσπαθεί να αλλάξει τον Υδροχόο και ο Υδροχόος αξιοποιήσει τα πολεμικά ένστικτα που προσφέρει ο Άρης στον Κριό προς κοινό τους όφελος, η σχέση προσφέρει και τους δυο συναισθηματική ωρίμανση. Το πάθος τους χαρακτηρίζεται παιχνιδιάρικο και άφθονο. Στόχος τους είναι μέσα από την ατομική ανεξαρτησία να κατακτήσουν την συντροφική.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.