Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-ταύρος-αιγόκερως.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Ταύρος με τον Αιγόκερω;

Πόσο ταιριάζει ο Αιγόκερως με τον Ταύρο;

 

Τα δυο αυτά Ζώδια έχουν πολλά κοινά πέρα από τα… κέρατα. Είναι και τα δυο Ζώδια της Γης με ισχυρή και πρακτική φύση. Η ασφάλεια είναι σημαντική και για τους δυο, τόσο η υλική όσο και η συναισθηματική.

Δε θα πιέσουν ο ένας τον άλλον όταν αντιλαμβάνονται πως ο στόχος της σκληρής δουλειάς, των κουραστικών ωραρίων και της πρακτικότητας είναι να μπορούν να απολαύσουν τη ζωή τους με τον τρόπο που θέλουν.

Ο τρόπος βέβαια αυτός διαφέρει αρκετά. Η Αφροδίτη, που κυβερνά τον Ταύρο, διαθέτει μια θερμή αισθησιακή, ρομαντική ενέργεια που έρχεται συχνά σε αντίθεση με την ψυχρή, πλήρως μελετημένη, πειθαρχημένη ενέργεια του Κρόνου, κυβερνήτη του Αιγόκερου. Και εδώ είναι που ξεκινάνε τα προβλήματα. Όταν αυτοί οι δυο ξεκινάνε να περνάνε χρόνο μαζί αντιλαμβάνονται πως μάλλον έχουν εξίσου πολλές διαφορές.

Τότε είναι που ο Ταύρος θα κατηγορήσει τον Αιγόκερω ως οπισθοδρομικό, και ο Αιγόκερως θα δει τον Ταύρο ως φυγόπονο και λίγο.. τεμπέλη για τα γούστα του. Στην ουσία ο Ταύρος θέλει να απολαμβάνει τη ζωή του στο μέγιστο, Αναζητά την ξεκούραση και την ομορφιά. Ο Αιγόκερως από την άλλη ξέρει τον δρόμο προς την επιτυχία και δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, όπως συχνά ονειροπολεί ο κυβερνήτης του Ταύρου – η Αφροδίτη. Αν δε το έχετε καταλάβει ήδη, ουσιαστικά αυτοί οι δυο μπορούν να διδάξουν ο ένας στον άλλον πώς να τα έχουν όλα. Την επιτυχία και την καλοπέραση εξίσου. Αρκεί να υπάρχει εμπιστοσύνη και να δεχθούν να αλλάξουν λίγο (ελάχιστα) τον τρόπο που είχαν συνηθίσει να βαδίζουν στη ζωή τους.

Στο τέλος οι ομοιότητες είναι αυτές που κερδίζουν. Έχουν κοινά ενδιαφέροντα, δεν συνηθίζουν να τσακώνονται, είναι αφοσιωμένοι και οι επιδιώξεις τους στη ζωή ταυτίζονται. Τι κι αν ο τρόπος διαφέρει; Αυτό που έχει σημασία είναι πως η σχέση αυτή είναι διδακτική, ευχάριστη, δε κουράζει κανέναν από τους δυο και μπορεί να διαρκέσει στο χρόνο.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.