Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Κριός-Αιγόκερως.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Κριός με τον Αιγόκερω;

Πόσο ταιριάζει ο Αιγόκερως με τον Κριό;

 

Αυτά τα δυο Ζώδια, σχηματίζουν μια όψη τετραγώνου στον Ζωδιακό και άρα είναι όσο διαφορετικοί όσο μπορούν δυο άνθρωποι να υπάρξουν. Ας αρχίσουμε με τα βασικά. Είναι και τα δυο Ζώδια Παρορμητικά που αναπαρίστανται από ζώα με κέρατα. Αυτό είναι ίσως και το μόνο τους κοινό, αυτό το ίδιο που είναι αρκετό να σε κάνει όχι απλώς να περπατήσεις, αλλά να τρέξεις προς την αντίθετη κατεύθυνση. Βλέπεις, είναι και οι δυο ηγετικές φυσιογνωμίες, με διαφορετικό τρόπο. Ο Κριός θέλει να κυριαρχεί, να είναι πρώτος, να κρατάει τα ηνία της σχέσης. Όμως ο Αιγόκερως τελικά θα τα κρατήσει αν και με έναν πιο έμμεσο τρόπο. Ο Αιγόκερως ξέρει πώς να κατακτάει αυτά που θέλει αργά και σταθερά. Με αυτόν τον τρόπο που θα έχει διάρκεια.

 

Μετά είναι και η ένωση των στοιχείων τους, Φωτιά με Γη. Τα δυο αυτά στοιχεία δεν είναι συμβατά όπως μπορείς να φανταστείς.  Η Φωτιά είναι δυναμική, έντονη και ζεματάει. Πετυχαίνει αυτό που κάθε στιγμή θέλει. Η Γη είναι προσγειωμένη και καταφέρνει να πετύχει αυτά που πραγματικά επιθυμεί. Ο Αιγόκερως βάζει πιο εύκολα μακροπρόθεσμους στόχους και κατηγορεί τον Κριό για ανωριμότητα, θυμό, απροσεξία. Ο Κριός από την άλλη δε μπορεί καν να καταλάβει πως γίνεται ο Αιγόκερως να ζει χωρίς ρίσκο, αφού τα πάντα, ξεκινώντας από τον ίδιο τον έρωτα που συζητάμε, είναι ένας μεγάλο τζόγος.

 

Φυσικά δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τους Πλανήτες που κυβερνούν τα ζώδιά τους, ο Άρης (Κριός) και ο Κρόνος (Αιγόκερως). Σκέψου τον Άρη ως τον πολεμιστή που αναζητά κάθε μέρα νέες περιπέτειες κι εμπειρίες. Ο Κρόνος από την άλλη, είναι ευτυχισμένος περιπλανώμενος στο ίδιο (ενδιαφέρον για εκείνον) βουνό καθημερινά, πατώντας σταθερά στα πόδια του. Μα είναι επίσης αξιοσημείωτο, πως οι δυο αυτοί Πλανήτες τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους αφού διαθέτουν αρκετά κοινά. Ναι, θα διαλέξουν διαφορετικούς στόχους στη ζωή, διαφορετικά μονοπάτια για να φτάσουν εκεί, μόνο για να καταλάβουν πως τελικά επιζητούσαν από την αρχή το ίδιο πράγμα.

 

Ζητάνε αναγνώριση, επιτυχία και κάτι να τους επαναφέρει όταν πάνε να ξεφύγουν. Το κλειδί είναι να σταματήσουν να προσπαθούν να δουν τον εαυτό τους στον χαρακτήρα του συντρόφου τους. Γιατί όταν καταλάβουν τη διαφορετικότητά τους, τότε μόνο μπορούν να λειτουργήσουν μαζί, αποδέχοντας, εξυμνώντας, εξελίσσοντας ο ένας τον άλλον. Η καμπύλη της εμπειρίας τους είναι απότομη, ωστόσο η γνώση που αποκτιέται είναι δύναμη. Η προσωπική βελτίωση προηγείται και οι ατομικές επιδιώξεις προάγονται. Αλλά το ξεμυάλισμα διαρκεί. Και όσο προσπαθούν, υποχωρούν κι επικοινωνούν, διάρκεια θα έχει εξίσου και η επιτυχημένη σχέση τους

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.