Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Ο Κρόνος και το κέντρο του Γαλαξία

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/Κρόνος-γαλαξίας-Τοξότης-Τοξότη-Αστρολόγος-Πάφος-Λευκωσία-συνείδηση-Κάρμα-ενέργεια-προβλέψεις.jpg

Οι Αστρολόγοι πιστεύουμε εδώ και χρόνια πως το κέντρο του Γαλαξία μας βρίσκεται κάπου ανάμεσα στην 26η και την 27η μοίρα του Τοξότη. Όταν κάποιος μεγάλος πλανήτης του Ηλιακού μας συστήματος κινείται σε αυτό το σημείο, η ενέργειά του γίνεται εξαιρετικά ισχυρή! Τόσο ισχυρή που είναι σα να λαμβάνει κύματα από το Γαλαξιακό Κέντρο και μεταφέρει την ενέργεια αυτή πίσω στο δικό μας Ηλιακό σύστημα συμβάλλοντας στην ενίσχυση της συνείδησης και της κατανόησης που τρέφουμε για τον Κόσμο.

Αν σκεφτεί κανείς πως η πιο διαδεδομένη θεωρία είναι ότι το κέντρο του Γαλαξία μας αποτελείται από μια τεράστια μαύρη τρύπα που περιέχει μάζα περίπου 4 εκατομμύρια μεγαλύτερη από τον Ήλιο μας είναι λογικό να φανταστεί κανείς το γιατί υπάρχει αυτή η επιρροή η οποία είναι σχεδόν ανεξήγητη. Τα επίπεδα της συχνότητας που ακτινοβολεί η μαύρη αυτή τρύπα είναι τόσα πολλά τα οποία, ακόμα κι αν είναι τόσο μακριά, γίνονται αντιληπτά αν και μας μπερδεύουν γιατί προέρχονται από άλλους κόσμους και διαστάσεις.

Όταν λοιπόν ένας από τους μεγάλους πλανήτες του Ηλιακού μας συστήματος περνάει από εκείνο το σημείο του Ζωδιακού υπάρχει αυτή η αύξηση της ενέργειας η οποία αποστέλλεται στη Γη. Είναι σαν ο πλανήτης αυτός να γίνει μεγεθυντικός φακός που συσσωρεύει το Φως και το εστιάζει πάνω μας. Οι πλανήτες αυτοί είναι ο Δίας, ο Κρόνος, ο Ποσειδώνας, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας.

Δεν είχαμε κάποιον από τους παραπάνω πλανήτες να διελαύουν από το Γαλαξιακό κέντρο εδώ και περίπου 10 χρόνια, αλλά τώρα, το 2017, ο Κρόνος έχει φτάσει να διανύει τις μοίρες εκείνες από τον Μάρτιο έως και τον Δεκέμβρη του 2017!

Σε όλο αυτό το διάστημα το οποίο ξεκίνησε στις 7 Μαρτίου και ολοκληρώνεται με τη Νέα Σελήνη στις 18/12 είναι εντονότερες οι επιρροές του Κρόνου που μας ζητάνε να αναλάβουμε την ευθύνη για όσα συμβαίνουν γύρω μας, για τις καταστροφές του πλανήτη μας, των φυσικών πόρων και όλων των πλασμάτων που συγκατοικούν μαζί μας πάνω στη μητέρα Γη. Ο Κρόνος απαιτεί να σταματήσει η διάλυση και μας ζητάει να συμβάλλουμε στη Δημιουργία!

Φυσικά η Δημιουργία δεν είναι μόνο οι υλικές ενέργειες που κάνουμε αλλά και οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Ο κόσμος στον οποίον ζούμε αποτελείται από όλες τις ατομικές δονήσεις που καταλήγουν σε μια συλλογική. Και δεν θα υπάρξει πραγματική ειρήνη και Αγάπη στη Γη μέχρι να υπάρξει ειρήνη και Αγάπη στις καρδιές όλων μας. Ευτυχώς η Αγάπη έχει το χάρισμα να είναι… μεταδοτική, οπότε όταν ξεκινήσει, θα συνεχίσει να αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο!

Έτσι, με τον Κρόνο σε αυτές τις μοίρες του Ζωδιακού πρέπει να αναγνωρίσουμε τις ενέργειες, τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας, να γνωρίσουμε τελικά τον εαυτό μας έτσι ώστε να τον στρέψουμε προς το Φως. Να σταματήσουμε να κατηγορούμε τους άλλους, τις κυβερνήσεις ή τα διεφθαρμένα συστήματα και αντίθετα να εστιάσουμε στη δική μας ενέργεια και τι μπορούμε να κάνουμε σε ατομικό επίπεδο προκειμένου να συμβάλουμε στη Δημιουργία. Καθώς ο Κρόνος ταλαντεύεται πάνω από το Γαλαξιακό κέντρο θα συνεχίσει να αποκαλύπτει ολοένα και περισσότερα μαθήματα, περισσότερες ενεργειακές συχνότητες, θα αυξάνεται το σήμα που μας αποστέλλει. Και με τη βοήθεια του κύριου του Κάρματος (Κρόνος) θα μπορέσουμε να ενεργοποιήσουμε διάφορα τμήματα του υποσυνειδήτου τα οποία θα μας κατευθύνουν σε ουσιαστικές αλλαγές, στην εξέλιξη.

Και ας θυμόμαστε πως δεν θα γνωρίζουμε ολοκληρωμένο το μήνυμα του Κρόνου μέχρι να ολοκληρώσει το πέρασμά του από το σημείο που συναντάται το Γαλαξιακό κέντρο αλλά όπως κι αν έχει, πρόκειται για ενδιαφέροντες και Φωτεινούς καιρούς να ζει κανείς!

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.