Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Ανάδρομος Ποσειδώνας από 17 Ιουνίου 2017

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/Ποσειδώνας-ανάδρομος-2017-αγάπη-σχέσεις-χωρισμός-Αστρολογία-Κύπρος-Αστρολόγος-Φαίδρα.jpg

Ορισμένοι μπορεί να ανησυχήσουν. Γυρίζει ανάδρομος ο Ερμής, φέρνει καθυστερήσεις. Γυρίζει ανάδρομος ο Άρης, φέρνει χωρισμούς. Όμως, όταν γυρίζει ανάδρομος ο Ποσειδώνας, φέρνει καθαρότητα της σκέψης και είναι κάτι για το οποίο ανυπομονούμε!

Ο Ποσειδώνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 23 Νοεμβρίου και εδώ θα δεις πως θα μας επηρεάσει αυτούς τους 5 μήνες. Βλέπεις, ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης των ονείρων, είναι η ενέργεια εκείνη που μας βοηθά να βλέπουμε πέρα από τον απτό, υλικό πραγματικό κόσμο και μας βοηθά να διερευνήσουμε τη πνευματικότητα, αυξάνει το αίσθημα της πίστης και τη φαντασία. Όπως όλοι οι πλανήτες, έχει κι αυτός όμως μια σκοτεινή πλευρά και είναι οι ψευδαισθήσεις που εμπνέει, η ανάγκη μας να ξεφύγουμε από τη πραγματικότητα μέσω ουσιών και τέλος η παράνοια. Ξέρω, ξέρω… άσχημες καταστάσεις καθώς ο Ποσειδώνας μπορεί να μας παροτρύνει να ζήσουμε στην άρνηση.

Ωστόσο, όταν ο Ποσειδώνας κινείται ανάδρομα, όπως συμβαίνει τώρα, μας αναγκάζει να αντικρίσουμε την αλήθεια κατάματα. Μπορεί στην αρχή η απότομη εναλλαγή της ενέργειας να μας αφυπνίσει κάπως απότομα, αλλά είναι η ίδια που μας βοηθά να φέρουμε μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας, να δούμε την πραγματικότητα ως είναι. Με λίγα λόγια, σταματάμε τα όνειρα και περνάμε στις πράξεις!

Θεωρώ όμως πως το πιο σημαντικό που φέρνει ο ανάδρομος Ποσειδώνας είναι πως αντικρίζοντας τη πραγματικότητα, δε μπορούμε πλέον να τρέφουμε αυταπάτες. Συχνά μπορεί κάποιος να νομίζει πως τα οικονομικά του θα βελτιωθούν σχεδόν ως δια μαγείας και αρνούμαστε πως έχουμε βρεθεί σε άσχημη κατάσταση μέσα από χρέη. Άλλοτε πάλι επιμένουμε σε σχέσεις οι οποίες ξέρουμε πως είναι τοξικές ή που δεν είμαστε ευτυχισμένοι όντας μέρος τους.. Ή τρέφουμε την αυταπάτη ότι δεν αξίζουμε την αγάπη. ΟΧΙ! ΤΕΛΟΣ σε όλες αυτές τις ψευδαισθήσεις μέσα στις οποίες ζούμε!

Ο ανάδρομος Ποσειδώνας μας αναγκάζει να επανεξετάσουμε τις καταστάσεις. Μπορώ πράγματι να ζήσω με αυτόν τον άνθρωπο; Πως μπορώ να βελτιώσω τον γάμο μου; Μιλώντας πρακτικά, ποιο είναι το εναλλακτικό μου σχέδιο; Όλοι μας δημιουργούμε καταστάσεις και επιλέγουμε να ζήσουμε μέσα σε αυτή τη μπουρμπουλήθρα του φανταστικού κοροϊδεύοντας τον εαυτό μας πως εκεί είμαστε ασφαλής ή πως δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Τώρα η μπουρμπουλήθρα σκάει και διαλύεται. Και ναι, αυτό συμβαίνει για καλό. Γιατί είτε αντιλαμβάνεσαι πως κορόιδευες τον εαυτό σου, είτε ξέρεις σίγουρα πλέον πως αυτό που έχεις είναι αληθινό.

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.