Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Λέων-Λέων.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Λέων με τον Λέων;

 

Όταν δυο Λιοντάρια συναντιούνται, αναγνωρίζουν αμέσως τη όμοια βασιλική καταγωγή τους. Δεν είναι ποτέ βαρετά όταν συναντιούνται δυο Ζώδια της φωτιάς μαζί, αλλά σε αυτή τη περίπτωση, η σχέση είναι γεμάτη ενθουσιασμό. Που σημειωτέων αργεί να ξεθωριάσει – αν το κάνει και ποτέ.

 

Μα το πιο σημαντικό είναι σαν να γνωρίζουν από την αρχή πως αξίζει ο ένας στον άλλον. Τους αξίζει η κοινωνικότητα, ο ρομαντισμός, το πάθος και η απόλαυση στη καθημερινότητα. Κι έτσι όπως τα ζητάνε, δε τσιγκουνεύονται να τα προσφέρουν. Οι Λέοντες είναι αλήθεια – δε τσιγκουνεύονται ούτε στα χρήματα μα ούτε και στα συναισθήματα.

 

Ο Λέων κυβερνά τον 5ο οίκο τις διασκέδασης, της έκφρασης και του φλερτ. Η σχέση τους είναι μια μεγάλη γιορτή. Βασίζεται σε κοινές ασχολίες, απογειώνεται με την ερωτική πράξη και διατηρείται λόγω της ανάγκης τους για συνεχή προσοχή και αγάπη.

 

Τι μπορεί να πάει στραβά; Ο Λέων, που κυβερνάται από τον Ήλιο, το κέντρο που εκπέμπει Φως,  διαθέτει όπως είναι φυσικό μια ηγετική προσωπικότητα. Και είναι γνωστό πως αν βάλεις δυο τέτοιες μαζί, δυο είναι και τα πιθανά αποτελέσματα. Στη καλύτερη περίπτωση, μεταβάλλονται σε σουπερνόβα, αποβάλλουν την υπερβολή και το Εγώ τους για να ενωθούν σε κάτι ακόμη ισχυρότερο. Διαφορετικά, μπορεί να πέσουν σε συναισθηματική μαύρη τρύπα που κανένας δεν είναι ικανοποιημένος πραγματικά και δημιουργούνται ξεσπάσματα θυμού.

 

Το Λιοντάρι όμως δε θα καθίσει μέσα στο σπίτι να γκρινιάζει. Έχει όση υπομονή όση κι εξωστρέφεια και δε διστάζει – μετά από μια μικρή καθυστέρηση συνήθως – να κάνει την υποχώρηση που χρειάζεται προκειμένου να ικανοποιήσει τον βασιλιά ή τη βασίλισσα που έχει στο πλευρό του.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.