Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Λέων-Παρθένος.jpg

Συναστρίες

Πόσο ταιριάζει ο Λέων με τον Παρθένο;

Πόσο ταιριάζει ο Παρθένος με τον Λέοντα;

 

Στην αρχή πρωταγωνιστούν οι διαφορές. Εεε δεν είναι και λίγες άλλωστε… Το πύρινο Λιοντάρι θέλει να πρωταγωνιστεί, να κάνει τη διαφορά, να αναγνωρίζεται, σε αντίθεση με τον Παρθένο που προτιμά μια ήρεμη ζωή, πιο απόμακρη. Ο Λέων είναι αρκετά εγωιστής για τον Παρθένο, ενώ ο Παρθένος ασχολείται υπερβολικά με την λεπτομέρεια και την άπιαστη τελειότητα πράγμα που καταντάει αρκετά εκνευριστικό, ειδικά όταν ξεκινά η κριτική. Αλλά όσο αυτοί οι δυο γνωρίζονται καλύτερα, ο Παρθένος ξεκινά να αναγνωρίζει το ταλέντο του Λιονταριού και να θέλει να το υπερασπιστεί. Γίνεται ο θερμότερος υποστηρικτής του βασιλιά και χωρίς κανέναν κίνδυνο για εκείνον να του πάρει τη θέση, ο Λέων χαλαρώνει και απολαμβάνουν μια ισορροπημένη ύπαρξη.

 

Ο Ήλιος κυβερνά τον Λέοντα και βρίσκεται εκεί στο κέντρο του Ηλιακού μας συστήματος, προσπαθώντας να φανεί άξιος των περιστάσεων, αγωνιώντας να αναγνωριστεί η αξία του. Ναι, το Λιοντάρι όσο κι αν μπορεί να φαίνεται «υπεράνω», στη πραγματικότητα είναι αρκετά ανασφαλής. Ο Ερμής κυβερνά τον Παρθένο και είναι ο κοντινότερος στον Ήλιο πλανήτης και έχει την ικανότητα να καταλαβαίνει το πώς αισθάνεται ακριβώς ο Ζωδιακός του γείτονας. Ένας Παρθένος προσπαθεί από μικρός να διαχειριστεί αρνητικά συναισθήματα κατωτερότητας λόγω της ανάγκης του να φτάσει στη τελειότητα. Και ο Λέων αυτό θέλει να πετύχει, απλώς το προσπαθούν με διαφορετικό τρόπο.

 

Όταν όμως ενώνονται ερωτικά μπορεί ο ένας να βοηθήσει τον άλλον εμψυχώνοντας, βοηθώντας, Ο Λέων είναι κάποιος που ο Παρθένος σύντομα θα καταλάβει πως δε θέλει να αλλάξει και ευτυχώς δηλαδή γιατί ο Λέων ως Ζώδιο σταθερό δεν είναι φαν των αλλαγών. Ο Παρθένος απλώς θα προσφέρει λατρεία, αυτό ακριβώς που Ο Λέων έχει ανάγκη. Και θα ανταποδώσει εξυψώνοντας με τον καιρό τον Παρθένο στο βάθρο που του αξίζει, δίπλα του να κυβερνήσουν ως ομάδα.

 

Σίγουρα οι προσωπικότητές τους διαφέρουν αρκετά –δεν είναι μυστικό. Αλλά όταν ένας Παρθένος αγαπήσει το Λιοντάρι και το Λιοντάρι αγαπήσει τον Παρθένο, τότε προκύπτει μια διεγερτική σχέση. Η ζωή είναι έντονη και αφού γνωριστούν, καταφέρνουν να αλληλοσυμπληρώνονται. Αναπτύσσεται μια αμοιβαία πνευματική πρακτική μέσα από την οποία νιώθουν εξίσου όμορφα και τελικά καταλαβαίνουν πως ταιριάζουν απόλυτα.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.