Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Λέων-Ζυγός.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Λέων με τον Ζυγό;

Πόσο ταιριάζει ο Ζυγός με τον Λέων;

 

ή αλλιώς όταν η αρσενική και η θηλυκή ενέργεια ενώνονται σε αρμονία… Πράγμα σπάνιο, αν σκεφτεί κανείς πως αυτές οι δυο πολικότητες αντιπροσωπεύουν εντελώς διαφορετικές διαθέσεις. Όταν όμως ο Ήλιος (ο κυβερνήτης του Λέοντα), η ισχυρή αυτόφωτη αρσενική Πλανητική μορφή συναντά την Αφροδίτη (τον κυβερνήτη του Ζυγού) την θηλυκή έκφραση του Ζωδιακού, τότε γεννιέται ένα ρομαντικός, ζεστός και υγιής δεσμός. Ένας πόντος για τη συναστρία μας!

 

Εκτός από τις Πλανητικές Ενέργειες, ενώνονται και οι δυο ποιότητες των Ζωδίων τους, η Σταθερή του Λέοντα με τη Παρορμητική του Ζυγού. Εδώ ξεκινάει η βασική δοκιμασία της σχέσης αφού οι Λέοντες δεν αποδέχονται εύκολα την αλλαγή. Και αυτό γιατί ξέρουν τι θέλουν και πως θα το αποκτήσουν! Ο Ζυγός είναι πιο εύκολος στις υποχωρήσεις. Μπορεί να συμβιβαστεί αν αυτό σημαίνει πως ουσιαστικά θα είναι εκείνος που θα παίρνει τις αποφάσεις. Ο Λέων μπορεί να μη το καταλάβει ποτέ , να συνεχίσει να πιστεύει πως βρίσκεται στο κέντρο του σύμπαντος, ακολουθώντας το παράδειγμα του κυβερνήτη του.. Όσο ο Λέων αποβάλλει τον εγωισμό από την εξίσωση της σχέσης και ισορροπήσει τα θέλω του με τον Ζυγό, δίνεται άλλος ένας πόντος για τη συναστρία, δυο στο σύνολο έως τώρα!

 

Η Φωτιά με τον Αέρα είναι γνωστό πως μπορούν να δημιουργήσουν από τις πιο επιτυχημένες σχέσεις στο Ζωδιακό! Σίγουρα υπάρχει ο κίνδυνος ο Αέρας να παρασύρει τη Φωτιά προκαλώντας έκρηξη ή η Φωτιά να απορροφήσει όλο τον Αέρα… αλλά ο κανόνας παραμένει πως η βάση τους είναι η ίδια, αντιλαμβάνονται ο ένας τον άλλον με ευκολία. Εκτιμούν, κατανοούν και συνεργάζονται αρμονικά. 3ος πόντος για τη συναστρία!

 

Ο Λέων κυβερνάει τον 5ο οίκο του πάθους, των απολαύσεων, του παιχνιδιού και του έρωτα. Ο Ζυγός τον 7ο, των σχέσεων και της Αγάπης. Είναι δυνατόν να μη δώσω και 4ο πόντο όταν ενώνονται αυτοί οι δυο;

 

Τελικά η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από συμβατή! Όσο προσφέρουν και οι δυο κοπλιμέντα, δώρα και προσοχή, όσο αντιληφθούν πως η αίσθηση του δίκαιου που έχει το Λιοντάρι ως «βασιλιάς» διαφέρει από τη δικαιοσύνη που έχει στο μυαλό του ο Ζυγός, όσο κανένας δε προσπαθεί να «αλλάξει» ή να περιορίσει τον άλλον, η σχέση αυτή εξελίσσει και είναι το κλειδί ώστε να καταφέρουν τα πάντα! ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.