Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Λέων-Τοξότης.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Λέων με τον Τοξότη;

Πόσο ταιριάζει ο Τοξότης με τον Λέων;

 

Όταν η Φωτιά συναντά τη Φωτιά το αποτέλεσμα, όπως μπορείς να φανταστείς, είναι πολύ καυτό. Τα δυο αυτά Ζώδια επικοινωνούν από τη πρώτη στιγμή σε ικανοποιητικό βαθμό, υπάρχει κατανόηση και συμμερίζονται τις ίδιες ιδέες. Λέων και Τοξότης αγαπούν τη δημιουργία, αγαπούν τον έρωτα και το σκίρτημα που φέρνουν οι εμπειρίες στη καρδιά. Αλλά όταν ξεκινάνε τα πράγματα να υπερθερμαίνονται υπάρχει ρίσκο – κάτι που όμως απολαμβάνουν οι δυο τζογαδόροι του Ζωδιακού. Αναλογίσου τη σχέση τους όπως τα πυροτεχνήματα. Είναι υπέροχα, θορυβώδη και σε κάνουν να φωνάζεις από θαυμασμό μα αν δεν προσέξεις μπορεί και να τραυματιστείς.

 

Κατά κανόνα, το ζευγάρι αυτό τα πηγαίνει πολύ καλά. Ο Λέων θεωρεί πως ρέει βασιλικό αίμα στις φλέβες του και ο Τοξότης πως θα είναι κάτι σαν πνευματικός ηγέτης. Έτσι, έχουν και οι δυο αυτό το σύνδρομο ανωτερότητας που λειτουργεί άψογα όταν αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον ως ίσο. Ο Λέων φέρει το φως του Ήλιου, του κέντρου το ηλιακού μας συστήματος και ο Τοξότης απολαμβάνει την κυβέρνηση του Δία, του πατέρα των θεών. Κοινωνικά το ζευγάρι αυτό γίνεται αισθητό αφού ο Τοξότης ξέρει πώς να μιλήσει ως ηγέτης και το Λιοντάρι πώς να συμπεριφέρεται ως ένας.

 

Το πρόβλημα ξεκινά όταν ο ίδιος ο εγωισμός τους βάζει τρικλοποδιά και αμελούν τον σύντροφό τους. Επειδή είναι αρκετά υπερήφανοι για το Ζώδιο της Φωτιάς που έχουν στο πλευρό τους, κάτι τέτοιο ελπίζουμε να μην συμβεί ποτέ, αλλά σε περίπτωση που ο ένας από τους δυο αισθανθεί παραμελημένος, θα χρειαστεί άμεσα ο άλλος όχι απλώς να ξεκινήσει να δίνει προσοχή αλλά να επανορθώσει και για όση δεν έδωσε τη στιγμή που έπρεπε.

 

Ναι, στη σχέση τους υπάρχουν φωνές κι εντάσεις, αλλά δίχως πολύ Νερό στα ωροσκόπια μπορούν να είναι ο αληθινός τους εαυτός χωρίς να πληγωθεί κανένας. Είναι ο τρόπος ο οποίος επικοινωνούν. Αν το πράγμα παραγίνει μπορεί πάντα ο Τοξότης να κάνει ένα δώρο αξίας στο Λιοντάρι, ενώ δυο αεροπορικά εισιτήρια σε κάποια μακρινή γη θα ηρεμήσουν σίγουρα τον Τοξότη. Αρκεί να σιγουρευτούν πως ο τραπεζικός τους λογαριασμός τα αντέχει, αφού είναι εύκολο και για τους δυο να παρασυρθούν οικονομικά.

 

Το σθένος και η ενεργητικότητα είναι αυτά που μοιράζονται οι δυο τους. Η ζωή είναι γεμάτη αίγλη και η τύχη δείχνει να τους περιβάλλει. Δυο κολοσσιαία εγώ ενώνονται και δημιουργούν ένα από τα πιο ισχυρά ζευγάρια της αστρολογίας.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.