Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Λέων-Υδροχόος.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Λέων με τον Υδροχόο;

Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόο με τον Λέων;

 

Η πρώτη εντύπωση που σχηματίζουν αυτοί οι δυο όταν συναντιούνται μένει ανεξίτηλη. Στη συνέχεια ξεκινά να αναπτύσσεται ένας δεσμός μέσω του συναγωνισμού. Ο ένας προκαλεί τον άλλον σε έναν χορό γεμάτο ένταση και πάθος που είναι αναπόφευκτο να κυλήσουν και οι δυο.

 

Και ναι, είναι και οι δυο ζώδια με ποιότητα σταθερή, πεισματάρικα και δεν αλλάζουν εύκολα τη γνώμη και την άποψή τους. Υπό κανονικές συνθήκες, μια τέτοια συναστρία θα ήταν εντελώς απαγορευτική για το καλό το δικό τους αλλά και εμάς των υπολοίπων. Μα τίποτα δεν γίνεται να θεωρηθεί κανονικό όταν εμπλέκονται Λέων και Υδροχόος.

 

Ο Λέων κυβερνάται από τον Ήλιο, αυτός που του προσδίδει το μεγαλείο και τη φωτεινότητα της προσωπικότητάς του. Και ενώ αρκετοί δεν αντέχουν να παραμείνουν δίπλα του για μεγάλο διάστημα και τον κατηγορούν για εγωισμούς γιατί αισθάνονται κατώτεροι, ο Υδροχόος βρίσκει τον χαρακτήρα του αντισυμβατικό και δημιουργικό. Ο Υδροχόος κυβερνάται από τον Ουρανό, τη διανόηση των νέων ιδεών και των οραμάτων. Ο Λέων εκτιμά την ειλικρίνεια, τη φιλική του διάθεση, το γεγονός πως τον κοιτάζει στα μάτια και τον προκαλεί ερωτικά και πνευματικά.

 

Ο ένας θαυμάζει τον άλλον μέσα σε αυτή τη σχέση Φωτιά – Αέρα. Θαυμάζουν την ανεξαρτησία, την αξιοπρέπεια, τη σταθερότητα, την υπομονή και την κοινωνικότητα που τους διακρίνει εξίσου. Και ναι, ο Λέων τείνει να μεγαλοποιεί τις καταστάσεις και να βουλιάζει σε ένα δράμα που πνίγει τον αέρινο Υδροχόο. Την ίδια όμως στιγμή, ο Υδροχόος για να επιβληθεί μπορεί να απομακρυνθεί, κάτι που αναστατώνει το πύρινο Λιοντάρι. Όσο όμως οι δυο αυτοί ισχυροί χαρακτήρες καταλαβαίνουν πως μπορούν να επιτύχουν περισσότερα ΜΑΖΙ και δεν προσπαθούν με πλάγιους τρόπους να κυριαρχήσουν, τότε η σχέση τους θα κυλάει ομαλά.

Το δυνατό στοιχείο της ένωσής τους είναι πως μοιάζει να βρήκαν αυτό ακριβώς που έψαχναν σε έναν σύντροφο ζωής. Την αφοσίωση, τη στήριξη, τη τόλμη και μια δόση υπερβολής η οποία φαίνεται πως παραμένει καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης και αποτελεί κάθε φορά τη βασικότερη κινητήρια δύναμη που ναι – μπορεί να τους οδηγήσει και με την όπισθεν, αλλά τείνει κυρίως να γκαζώνει ευθεία μπροστά..

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.