Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Τοξότης-Καρκίνος.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Καρκίνος με τον Τοξότη;

Πόσο ταιριάζει ο Τοξότης με τον Καρκίνο;

 

Θα έχεις σίγουρα ακούσει πως ο συνδυασμός Νερού με Φωτιά πρέπει να αποφεύγεται γιατί καταστρέφει και τα δυο στοιχεία. Στη περίπτωση της ένωσης Καρκίνου με Τοξότη αυτό είναι το πρώτο και πιο πιθανό σενάριο.. Πριν μοιραστώ το δεύτερο όμως, ας εξετάσουμε τα σημεία διαφοράς αυτών των δυο…

 

Σίγουρα η διαφορά στοιχείων κατέχει τη πρωτιά. Βλέπεις, τα Ζώδια του Νερού λειτουργούν με έντονα συναισθήματα, ενώ τα Ζώδια της Φωτιάς με έντονη τη φιλοδοξία και την απόκτηση εμπειριών.

 

Ο Καρκίνος κυβερνά τον 4ο οίκο του σπιτιού, του ενστίκτου και της ανάγκης. Ο Τοξότης κυβερνά τον 9ο οίκο των ταξιδιών, της υπερσυνείδησης και της ωρίμανσης. Για να μη τα πολυλογώ, ο μεν θα ζητάει συναισθηματική κάλυψη και ταινία στο σπίτι, ο δε, θα πακετάρει ένα σάκο για ταξίδι στη Γκόα.

 

Κυβερνήτης του Καρκίνου είναι η Σελήνη (ακόμη περισσότερο συναίσθημα), ενώ κυβερνήτης του Τοξότη είναι ο Δίας (Φιλοσοφία). Η Σελήνη αντιπροσωπεύει τη θηλυκή/μητριαρχική αρχή, ενώ ο Δίας την Αρσενική αρχή του εραστή και καλλιτέχνη.

 

Ο Καρκίνος είναι Ζώδιο με Ποιότητα Παρορμητική που αναζητεί ασφάλεια στη σχέση, όπως και στη καθημερινότητά του. Ο Τοξότης είναι ζώδιο Μεταβλητό, που συνεχώς θα έχει έναν νέο στόχο με τον οποίον θα ασχολείται παθιασμένα.

 

Νομίζω έγινε κατανοητό πως η στάση ζωής διαφέρει εντελώς. Κι όμως, έχουν τόση ανάγκη ο ένας από τον άλλον. Ο Καρκίνος χρειάζεται κάποιον να τον παρακινεί να ζήσει και να ωριμάσει. Καταπονημένος απ’το να παίρνει τη ζωή σοβαρά, βρίσκει ανακούφιση στην έντονη προσέγγιση του Τοξότη. Ο Τοξότης είναι από τα λίγα Ζώδια ικανά να αντέξουν το θυελλώδες ταμπεραμέντο  του Καρκίνου. Θα εκτιμήσει το καταφύγιο που του προσφέρει. Θα ενθαρρύνει τον απρόβλεπτο χαρακτήρα του συντρόφου του όπως εκείνος ενθαρρύνει τον ρομαντισμό του Τοξότη. Βοηθάνε ο ένας τον άλλον να ξεφύγουν από ην επιπολαιότητα, να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και όσο αποδέχονται τις διαφορές τους, να εξελίσσονται ενώ αλληλοσυμπληρώνονται.

 

Είναι αλήθεια πως τα δυο αυτά Ζώδια διαφέρουν. Αλλά αν καταφέρουν να πετύχουν αυτό το δεύτερο – εναλλακτικό σενάριο, είναι ικανά να ζήσουν το «εμείς καλά και αυτοί σίγουρα καλύτερα».

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.