Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u881127237/domains/astrologyhat.gr/public_html/wp-content/themes/stellarium/single.php on line 33

Νέα Σελήνη στους Ιχθύες

Στις 06 Μαρτίου πραγματοποιείται η νέα Σελήνη του μήνα, στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθών. Την ίδια ημέρα ακριβώς, ο Ουρανός αλλάζει ζώδιο, περνάει στον Ταύρο. Κάθε νέα Σελήνη συμβολίζει νέα ξεκινήματα, και η επιρροή του πλανήτη Ουρανού τώρα είναι εντονότατη (σχηματίζει όψη ημιτετραγώνου με την νέα Σελήνη), οπότε συνολικά, είναι σαν το Σύμπαν να ανάβει το πράσινο φανάρι σε εμάς για να ανυψωθούμε πνευματικά, προετοιμάζοντάς μας για τα νέα που έρχονται! Μας προετοιμάζει να εισέλθουμε σε νέα νερά – ξένα μέχρι πρότεινος – καινούργιες πιθανότητες, ευκαιρίες οι οποίες εκκινούν και μας ωθούν προς νέες σελίδες της ζωή μας. Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να εμπιστευτούμε την ροή και το που εκείνη προσπαθεί να μας ωθήσει.

 

Δες ΕΔΩ το άρθρο για τον Ουρανό στον Ταύρο έως το 2026

 

Ο Ερμής εκείνη την ημέρα είναι στάσιμος στο ζώδιο του Ιχθύ και η στασιμότητα πάντα σημαίνει μια ακινησία. Όπως και ο πλανήτης θα βρίσκεται φαινομενικά ακίνητος, έτσι κι εμείς δεν έχουμε την κατάλληλη ενέργεια τώρα να προχωρήσουμε μπροστά. Αυτό όμως δεν πηγαίνει κόντρα στην ενέργεια της Νέας Σελήνης. Απλώς βάζει ένα φρένο – μας εξηγεί πως ο τρόπος να κινηθούμε δεν είναι πάντα πηγαίνοντας μπροστά, αλλά συχνά επανεξετάζοντας τον δρόμο που είμασταν, επιλέγοντας μια διαφορετική πορεία ή απλώς, αλλάζοντας εντελώς τον δρόμο που βρισκόμαστε, γιατί πλέον με μεγαλύτερη διαύγεια κατανοούμε πως ήταν λάθος.

 

Δες ΕΔΩ για τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες έως 27.03.19

 

Η Νέα Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον ίδιο της τον κυβερνήτη, τον Ποσειδώνα. και αυτό ενισχύει ακόμα περισσότερο την διαίσθηση και την ενέργεια αυτή του να ακολουθήσουμε εκείνο που η καρδιά μας γνωρίζει ήδη πως είναι το σωστό. Συχνά το περιβάλλον μας, μας κατευθύνει εκεί που νομίζει πως θα έχουμε μεγαλύτερη ασφάλεια, όμως τα ανεξερεύνητα νερά του Ιχθύ είναι αένανα, με απίστευτα μεγάλο βάθος. Ο ωκεανός των δυνατοτήτων μας δεν περιορίζεται κι αν συχνά φοβίζει εμάς ή τους δικούς μας ανθρώπους, αξίζει να θυμόμαστε πως μια παρελθοντική τραυματική εμπειρία μπορεί είτε να μας φοβίσει, είτε να μας ανοίξει τον δρόμο της θεραπείας. Οι άλλοι δεν μπορούν να κατανοήσουν την δική μας διαίσθηση και συχνά αυτή χρειάζεται να κατευθύνει τις επιλογές μας. Γιατί ακόμα κι αν αποτύχουμε τελικά – παίρνουμε εμείς την ευθύνη κάθε πράξης. Επιτυχίας και αποτυχίας το ίδιο. Αυτό δεν είναι τρομακτικό. Είναι ο ορισμός της ελευθερίας – η Αρχή που ο Ουρανός συμβολίζει.

Μπορεί τα νέα κεφάλαια να μην ξεκινάνε τώρα άμεσα (είπαμε – ο Ερμής είναι στάσιμος προς ανάδρομος), αλλά η νέα Σελήνη μας προετοιμάζει για όταν θα έρθει εκείνη η ώρα. Η ενέργειά της δονείται με τέτοιο τρόπο που μας βοηθά για την συνέχεια. Και αξίζει να αναρωτηθούμε που η ζωή μας κατευθύνει; Είμαστε ευχαριστημένοι με την ροή των πραγμάτων; Αν ναι, τέλεια! Η ροή θα μας οδηγήσει στην επιθυμία μας. Αν όχι όμως, είναι ώρα να πιάσουμε γερά τα κουπιά και να στρίψουμε τα πανιά προς τα εκεί που εμείς θέλουμε. Η αντίσταση θα είναι πάντα μικρότερη όταν ο προορισμός συμβαδίζει με τον προορισμό της ψυχής μας. Όταν εκείνο που επιλέγουμε είναι το σωστό για εμάς στο τώρα. Τα εξάγωνα που σχηματίζει η νέα Σελήνη με τον Άρη και τον Κρόνο (στέκεται ακριβώς ανάμεσά τους με μεγάλη ακρίβεια) δείχνουν το πως η ελεύθερη βούληση διαδραματίζει σημαντικό παράγοντα στην κατεύθυνση. Και όση μεγαλύτερη η βούληση, τόσο μεγαλύτερη η ταχύτητα με την οποία κινούμαστε, ο άνεμος της ζωής μας σπρώχνει. Την ελευθερία της βούλησής μας, σιγουρεύει ο Ουρανός από τον Ταύρο.

Η νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και η όλη πλανητική ενέργεια, μας προσκαλεί (ή μας προκαλεί – ανάλογα πως το βλέπει ο καθένας!), να αλληλεπιδράσουμε με τα οράματα, τις φαντασιώσεις, τα όνειρα και τις ελπίδες μας. Όχι γιατί αυτά μας καθορίζουν απαραίτητα, αλλά γιατί τώρα μας δίνεται η δυνατότητα να το κάνουμε – κάτι που είναι μαγικό και υπέροχο! Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες και η νέα Σελήνη τώρα μας βάζει στην τρύπα του κουνελιού, σπρώχνοντάς μας στην Χώρα των Θαυμάτων. Μας βοηθά να κατανοήσουμε κάτι όχι και τόσο συνηθισμένο για εμάς και τα συμπεράσματα στα οποία καταλήγουμε δεν χρειάζεται να είναι σταθερά. Όπως και το στοιχείο του Νερού που τώρα κυριαρχεί, πολλά πράγματα όλο αλλάζουν. Τα κύματα ανανεώνουν τη ζωή, όπως κι εμείς συνεχώς ανανεωνόμαστε μαζί της. Η γνώση μας μπορεί να είναι περιορισμένη, αλλά πάντα υπάρχουν ευκαιρίες για αυτογνωσία – όπως αυτή που παρουσιάζεται τώρα. Δεν χρειάζεται να πιστεύουμε κάθε σκέψη ή ιδέα που έχουμε. Είναι όλα τώρα τόσο ρευστά στο βασίλειο του Ιχθύ. Κι όμως μας εμπνέουν και μας βοηθούν να αντεπεξέλθουμε στην πραγματικότητα. Η φαντασία είναι απαραίτητο μέρος της ζωής μας. Διαβάστε ένα βιβλίο σε αυτό το είδος, δείτε μια ταινία, αφεθείτε στο παραμύθι και οι συμβολισμοί θα ανοίξουν ευκολότερα διαύλους κατανόησης για τον ίδιο τον εαυτό. Και σίγουρα, ας επιτρέψουμε τώρα στον εαυτό μας να ξεκουράζεται με την κάθε ευκαιρία. Η Νέα Σελήνη αυτή δεν είναι ο ορισμός της, που μας ωθεί μπροστά. Μας ωθεί μπροστά μέσα μας. Στην ενδοσκόπηση και στην αυτογνωσία.

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.