Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Νέα Σελήνη Φεβρουάριος 2020

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2020/02/Νέα-Σελήνη-Ιχθύες-Ιχθύς-Ποσειδώνας-συναίσθημα-Ουρανός-Άρης-ζώδια-αστρολογία-ωροσκόπος-Ελλάδα-Κύπρος.jpg

Η Πανσέληνος παίρνει όλη την δόξα:

α. Είναι κατά γενική ομολογία πανέμορφη.
β. Προκαλεί ολοκλήρωση, σχετίζεται με το τέλος. Και το τέλος για εμάς που είμαστε πλάσματα της συνήθειας πονάει. Και ό,τι πονάει είναι πιο πιθανό να του δώσουμε σημασία και να το θυμόμαστε.
γ. Μας κάνει να χάνουμε τα μυαλά μας για 2-3 μέρες όταν επηρεάζει τον γενέθλιο χάρτη μας.

 

Μια νέα Σελήνη, και ειδικά ΑΥΤΗ τώρα η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες την Κυριακή, είναι το αντίθετο.

α’. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο εμφανισιακά, μιας που δεν ενδιαφέρεται για την εμφάνιση.
β’. Είναι φορέας νέων ξεκινημάτων και εσωτερικής δύναμης.
γ’. Και εντάξει, μπορεί να μας κάνει επίσης να χάσουμε τα μυαλά μας όπως θα σας πω σε πολύ λίγο, αλλά με διαφορετικό τρόπο.

 

Συμβαίνει αστρολογικά το εξής (ξέρω πως μπορεί αν είναι λίγο βαρετά όταν αναφέρω τους πλανήτες – αλλά δείτε γιατί είναι τόσο αξιοσημείωτο!). Έχουμε τώρα ένα τρίγωνο στον ουρανό του Άρη με τον Ουρανό. Αυτά τα δύο πλανητικά σώματα βρίσκονται σε Γήινα ζώδια και ενώνουν τις ενέργειές τους (μέσα από το τρίγωνο) ώστε να μας δώσουν έναυσμα να κουνηθούμε, να κάνουμε πράγματα, να επιδιώξουμε καλύτερες συνθήκες στην ζωή μας, στην δουλειά, στις σχέσεις.

Ακριβώς ανάμεσά τους, στέκεται τώρα η νέα Σελήνη (ο Ήλιος με την Σελήνη δηλαδή) στους Ιχθύες. Άρα είναι ένας μεγάλος σχηματισμός όλοι μαζί. Δημιουργείται ένα ισοσκελές τρίγωνο! Η βάση του αποτελείται από τον Άρη  και τον Ουρανό και στην κορυφή βρίσκουμε την Σελήνη με τον Ήλιο. Όλα αυτά τα αρχέτυπα ανταλλάσσουν συνεχώς ενέργειες μεταξύ τους με αρμονικό τρόπο, κινούνται, αλληλεπιδρούν, δημιουργώντας μια πύλη επιρροής για εμάς εδώ στην Γη.

Ο σκοπός τους;

Να ανακαλύψουμε τα ταλέντα που κρύβουμε μέσα μας! Να έρθουμε σε επαφή με τα δώρα που μας έχει εφοδιάσει η ψυχή μας. Να ξεκινήσουμε να τα αξιοποιήούμε. Τώρα είναι σαν να μας ανοίγονται ορίζοντες και να μας φαίνεται τόσο προφανές! Μα.. πως δεν το είχα σκεφτεί νωρίτερα πως αυτό είναι το ψυχικό μου μονοπάτι;

Όταν μου άνοιξε ο δρόμος να ασχοληθώ με την αστρολογία εμένα προσωπικά, ήταν έντονη η ενεργοποίηση του Ουρανού στον γενέθλιο χάρτη μου. Συνέβαλε και η παρακίνηση του Άρη αλλά και το νέο ξεκίνημα της νέας Σελήνης και voila! 9 χρόνια μετά εξακολουθώ να βαδίζω στο μονοπάτι της αστρολογίας. Το έχω φυσικά με τα χρόνια αναπτύξει, εκπαιδεύτηκα με διάφορους δασκάλους, είναι τώρα πιο εύκολο να το περπατώ. Και εξακολουθεί να με κάνει να αισθάνομαι υπέροχα κάθε μέρα όταν βοηθάω μέσα από την γλώσσα της αστρολογίας και άλλους ανθρώπους!

 

Αλλά αυτός ο ανάδρομος Ερμής με έκανε και χάσω τον ειρμό της σκέψης μου, ξέφυγα από τον αρχικό μου στόχο να μιλήσω για την νέα Σελήνη. Ούτε την νέα Σελήνη τώρα αφήνει ανεπηρέαστη όμως, αφού (όπως βλέπετε και στον χάρτη πιο πάνω), ο Ερμής βρίσκεται εκεί μαζί με τον Ήλιο και την Σελήνη στους Ιχθύες. Θα μπορούσε κάποιος να πει πως “σαμποτάρει” την όμορφη ενέργεια, αλλά εγώ θα σας πω ότι στην πραγματικότητα κάνει έναν επιπλέον έλεγχο. Εντείνει την απαιτούμενη διαίσθηση, λειτουργεί ως ψυχική πυξίδα.

Περισσότερα για τον ανάδρομο Ερμή Φεβρουάριο – Μάρτιο 2020

Δεν είναι όλα ρόδινα για όλους. Υπάρχει έντονος συναισθηματισμός τώρα με όλον αυτόν τον συνδυασμό ενεργειών. Γινόμαστε ονειροπόλοι, ευαίσθητοι και επηρεαζόμαστε ευκολότερα από λέξεις και καταστάσεις που άλλοτε απλώς… περνούσαν.

Υπάρχει έντονη κριτική στην ατμόσφαιρα. Σίγουρα, ορισμένες φορές είναι εποικοδομητική η κριτική αυτή, προέρχεται από την σοφία και την αγάπη. Υπάρχει όμως και η κριτική που είναι σκληρή και τρομακτική. Και οι δύο μπορεί να μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε αλλά στην δεύτερη περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος να πληγωθούμε – τώρα περισσότερο από άλλες φορές.

Αν η ευαισθησία αυτή είναι ιδιαίτερα έντονη σε κάποιον, αν δυσκολεύεται να διαχειριστεί όσα του λένε ή όσα συμβαίνουν, ας σκεφτεί τι θα μπορούσε να κάνει ώστε να δυναμώσει την αύρα του, να προστατευτεί. Είτε με μεθόδους όπως η γιόγκα ή ο διαλογισμός, είτε με μια αστρολογική μελέτη διαχείρισης συναισθημάτων. Είναι άκρως προσωπική, προσφέρει εξατομικευμένους τρόπους αντιμετώπισης και διαχείρισης των συναισθημάτων. Επικοινωνήστε μαζί μου ΕΔΩ για να σας πω περισσότερα.

 

Η νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου πραγματοποιείται την Κυριακή 23.02 στις 17:31 ώρα Ελλάδας (και Κύπρου). Τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο, συμβαίνει στον 7ο οίκο των σχέσεων και άρα ενθαρρύνει νέες γνωριμίες, επανασυνδέσεις (με πρώην συντρόφους, φίλους, γνωστούς από το εξωτερικό κλπ) και γενικά επαφές.

 

Για να συνοψίσω την ενέργεια της Πανσελήνου ας θυμόμαστε:

  1. Είναι κατάλληλη εβδομάδα να ανακαλύψουμε ταλέντα που διαθέτουμε ή να έχουμε μια επιφοίτηση σχετικά με το επόμενό μας βήμα.
  2. Υπάρχει η τάση να γίνουμε πιο ευαίσθητοι στα εξωτερικά ερεθίσματα, ειδικά στην κριτική που μας ασκούν. Υπάρχει μια ενέργεια τώρα να ασκούμε έντονα κριτική. Ακόμα κι αν το κάνουμε από αγάπη, αρκετοί πληγώνονται διότι ο εσωτερικός κριτής μέσα μας είναι συνήθως αρκετά ισχυρός από μόνος του. Παραμένει μια καλή ευκαιρία να καταλάβουμε πράγματα για εμάς τους ίδιους αλλά και να ισχυροποιήσουμε την αύρα μας ώστε να μην επηρεαζόμαστε αρνητικά από το περιβάλλον. Ας μην είμαστε θύματα όσων σκέφτονται οι άλλοι για εμάς. Ας μην είμαστε θύματα ούτε των δικών μας σκέψεων.

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.