Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Η πρώτη νέα Σελήνη της Άνοιξης

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2020/03/Νέα-Σελήνη-Κριός-Χείρωνας-Λίλιθ-αυτοπεριορισμός-Μάρτιος-2020-Άνοιξη-Ελλάδα-Κύπρος-προβλέψεις-Φαίδρα-Θεολόγη.jpg

Νέα Σελήνη στον Κριό μόλις 4 μέρες μετά την Εαρινή Ισημερία, άρα στην 4η μοίρα του Κριού.

Ήλιος και Σελήνη μαζί σχηματίζουν σύνοδο με τον Χείρωνα και την Μαύρη Σελήνη (Λίλιθ) στον Κριό και όλα μαζί τετραγωνίζουν τους Δεσμούς της Σελήνης (σε Καρκίνο και Αιγόκερω). Τι σημαίνουν όλα αυτά;

Θεωρητικά, μια νέα Σελήνη φέρνει νέα ξεκινήματα. Ο Κριός επίσης συμβολίζει το καινούργιο. Και η Άνοιξη φυσικά επιβεβαιώνει αυτή την ενέργεια. ΌΜΩΣ εδώ έχουμε έντονη την ανάμειξη του Χείρωνα (που συμβολίζει την πληγή και την θεραπεία) και της Λίλιθ (το ανικανοποίητο και την ανάγκη αυτοέκφρασης).

Οπότε ναι, η Νέα Σελήνη σχετίζεται με νέα ξεκινήματα αλλά αυτά τώρα στρέφονται προς τον ίδιο τον εαυτό. Τι νέο μπορούμε να ξεκινήσουμε εμείς για εμάς; Για να απαλύνουμε την πληγή του ανικανοποίητου; Για να θεραπευτούμε μέσα από την αυτοέκφραση; Βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το πως αρκετοί παίρνουν την πρωτοβουλία αυτές τις μέρες να εκφραστούν και να εμπνεύσουν κι άλλους να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση μέσα στην οποία έχουμε βρεθεί και μας στοιχίζει για διάφορους λόγους.

 

Βλέπω αυτές τις μέρες πως το ανικανοποίητο εκφράζεται πολύ ισχυρά, καθώς αισθανόμαστε αυτόν τον περιορισμό. Νιώθουμε την αναγκαιότητά του, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορούμε να το αντέξουμε εύκολα. Ας αξιοποιήσουμε αυτή την νέα Σελήνη στον Κριό για να έρθουμε πιο κοντά σε αυτό που ο Κριός συμβολίζει: τον εαυτό.

 

Προσωπικά λατρεύω να περνάω χρόνο με τον εαυτό μου! Είναι αλήθεια! Φυσικά και έχω ανάγκη να συναναστραφώ, να επικοινωνήσω, αλλά χρειάζεται να μπορώ να μείνω μόνη μέσα στην ημέρα να κάνω όσα θέλω. Τώρα ειδικά αυτό μπορεί να το κάνει ο καθένας. Επιτρέπω στην Φαίδρα (ας βάλει ο καθένας το όνομά του) να περάσει χρόνο μαζί μου.

  • Μένοντας μόνος καταλαβαίνω καλύτερα τους φόβους μου (Λίλιθ).
  • Αναγνωρίζω τα τραύματα της ψυχής μου (Χείρωνας).
  • Μπορώ να αφαιρέσω την μάσκα που φοράω για τους άλλους και να κοιτάξω το αληθινό μου πρόσωπο.
  • Να φροντίσω το σώμα και το πνεύμα μου.
  • Έχω την ευκαιρία να είμαι ελεύθερη όπως είμαστε μόνο όταν κανένας δεν κοιτάζει. Δίχως την κριτική των άλλων. Αρκεί φυσικά να μπορώ να αφήσω στην άκρη και την δική μου αυτοκριτική…

 

Ας μην ξεχνάμε πως εκτός από την απομόνωση λόγω του κορονοϊού, εξακολουθούμε να ζει ο καθένας μας την προσωπική του μοναδική ιστορία. Ίσως χρειαστεί να αλλάξουμε, να τροποποιήσουμε λίγο τον τρόπο που η ιστορία αυτή εκφράζεται, όμως η βασική ωμή ενέργεια, αυτή παραμένει. Για παράδειγμα, η ενέργεια του Κριού τώρα είναι αυτή του να ξεχωρίσουμε από τους υπόλοιπους, ανακαλύπτοντας την μοναδικότητα. Όμως όταν ξεκινήσουμε μια τέτοια αλλαγή, μια κατεύθυνση διαφοροποίησης, το περιβάλλον ξεκινά να μας δοκιμάζει κατά πόσο είμαστε ικανοί να σταθούμε μόνοι. Αυτό το αναφέρω γιατί αρκετοί θα έρθουν αντιμέτωποι τώρα με την σύγκρουση του προσωπικού οράματος και των περιορισμών που επιβάλει ο χρόνος, ο χρόνος ή και η πραγματικότητα. Όμως το να είμαστε εσωτερικά “αναμμένοι” από την φλόγα του ονείρου, ενός σκοπού, το όραμα μας, η ίδια η φωτιά μας τροφοδοτεί αυτή την απαραίτητη ενέργεια ώστε να αντεπεξέλθουμε στην πρόκληση.

Οι συνθήκες αλλάζουν, αλλά όχι ο τρόπος που κανείς μπορεί να καταφέρει αυτό που θέλει. Σοβαρά. Αναλογιστείτε τι έχετε καταφέρει ως τώρα να χτίσετε από το τίποτα. Ρωτήστε κάποιον που είχε ένα τέτοιο όνειρο και το πραγματοποίησε και θα σας πει πως αντιμετώπισε πάρα πολλά εμπόδια. Και, μιλώντας από προσωπική εμπειρία, τα ίδια αυτά εμπόδια τελικά διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα.

 

Σε αυτή την νέα Σελήνη ας δώσουμε την άδεια στον εαυτό μας να εξελιχθεί ως απάντηση των εμποδίων που αντιμετωπίζει. Ας το δούμε διαφορετικά: Μία απόκριση χαμηλής δόνησης θα ήταν να ξεκινήσει κανείς να χτυπά και να βαράει το εμπόδιο, να θυμώνει μαζί του, πως το εμπόδιο είναι ο εχθρός. Τι καλύτερο θα μπορούσε να κάνεις; Να αναπτύξει μια περιέργεια και στη συνέχεια μία κατανόηση του περιβάλλοντος και της φύσης του εμποδίου. Γιατί αυτό υπάρχει; Προς ποια κατεύθυνση με σπρώχνει; Με αυτήν μόνο την λογική μπορεί κανείς να προχωρήσει. Να καταφέρει να βρει την διέξοδο. Όχι να προσπεράσει το εμπόδιο αλλά να χτίσει μια πόρτα μέσα από αυτό. Και μετά θα μπορέσει να οδηγήσει κι άλλους να περάσουν.

Δες επίσης:
Χείρωνας στον Κριό
Λίλιθ, η Μαύρη Σελήνη

 

Σας ευχαριστώ που είστε εδώ και βοηθάτε στην σταθερή ανύψωση της ιστοσελίδας! Σας παρακαλώ μοιραστείτε τα αν πιστεύετε πως και κάποιος άλλος μπορεί να ταυτιστεί με αυτά! Μου αρέσει να μοιράζομαι τις ενέργειες της κάθε Νέας Σελήνης και Πανσελήνου και αν θέλεις πιο προσωπικές προβλέψεις και καθοδήγηση που βασίζεται αποκλειστικά στον γενέθλιο χάρτη σου, επικοινώνησε μαζί μου ΕΔΩ.

Επίσης, έφτιαξα πρόσφατα Instagram και ανεβάζω καθημερινά υλικό εκεί! Αν χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα περάστε μία βόλτα, πείτε ένα γεια @fedra.theologi .

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.