Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/Νέα-Σελήνη-στον-Ταύρο-νέο-ξεκίνημα-δολειά-σχέσεις-ζώδια-αστρολογία-ταλέντα-Αστρολόγος.jpg

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15.05 συμβαίνει στην 24η μοίρα, με ωροσκόπο Παρθένο και στον 9ο οίκο από την οπτική της Ελλάδας και της Κύπρου. Για να συνεχίσω με τα τεχνικά της χαρακτηριστικά πριν περάσω στην ερμηνεία της, σχηματίζει τρίγωνο με το μεσουράνημα του Άρη -Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, ενώ συνδέεται ακόμα με όψη ενάμιση τετραγώνου με τον Κρόνο – Εστία (στον Αιγόκερω επίσης). Μια άκρως Γήινη και καλοσυνάτη νέα Σελήνη.

 

Ο Ήλιος και η Σελήνη πραγματοποιούν την μηνιαία τους ένωση για να δημιουργήσουν μια σχέση στη συνείδηση μεταξύ του εαυτού που εκδηλώνουμε (Ήλιος) και εκείνου που κρύβουμε πίσω από τα συναισθήματά μας (Σελήνη). Ο συνδυασμός Ταύρος στον 9ο οίκο σχετίζεται με την υποκειμενική κατανόηση του υπερσυνειδητού νου. Πολύ ταιριαστά βρίσκουμε τον Ερμή να βρίσκεται επίσης στον Ταύρο σχετίζοντας τρίγωνο με το ζευγάρι Κρόνου – Εστία και σύνοδο με τον Ουρανό – ελάχιστες στιγμές πριν και ο ίδιος περάσει στον Ταύρο.

Ουρανός στον Ταύρο 2018-2026

Αξίζει να παρατηρήσουμε επίσης πως κυβερνήτης της νέας Σελήνης είναι η Αφροδίτη από τους Διδύμους, οπότε καθώς παρατηρώ τον χάρτη ως σύνολο μου γεννάται η αίσθηση νέων δυνατοτήτων και ευκαιριών να καλλιεργήσουμε το πάθος, μια δεξιότητα που κατέχουμε – είναι καιρός να ξεκινήσουμε να κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση αξιοποιώντας όσα ήδη διαθέτουμε. Λαμβάνοντας υπόψη μας τα ταλέντα, τους εσωτερικούς ή εξωτερικούς πόρους να καταστρώσουμε στρατηγικό σχέδιο – έτσι θα καρποφορήσει στο μέγιστο αυτή η περίοδος.

Ας δώσω 3 παραδείγματα για να γίνω πιο κατανοητή, αλλά ο καθένας ας τα μεταφράσει βάση τη δική του ζωή ή ας σκεφτεί τα δικά του με το ίδιο μοτίβο.

  1. Ξέρεις πως είσαι πολύ καλός σε αυτό που κάνεις ως ελεύθερος επαγγελματίας, αλλά αυτό που πραγματικά χρειάζεται είναι να μάθεις να διαφημίζεις τον εαυτό σου μέσα από την επικοινωνία.
  2. Γνωρίζεις πως διαθέτεις ένα ατόφιο ταλέντο, όμως χρειάζεσαι κάποιον δάσκαλο ώστε να το τελειοποιήσεις. Είναι ώρα για εκπαίδευση και σεμινάρια.
  3. Θεωρείς πως η σχέση σου έχει προοπτικές, αλλά παραδέχεσαι πως έχουν δημιουργηθεί προβλήματα μεταξύ σας. Ξεκινάς να διαβάζεις σχετικά με την ψυχολογία των σχέσεων ή επισκέπτεστε από κοινού έναν σύμβουλο σχέσεων ώστε να μάθετε πρακτικές τεχνικές βελτίωσης.

 

Ο Ταύρος σε συνδυασμό και με τον 9ο οίκο πάντα, έχει να κάνει με την αφθονία, την οικονομική σταθερότητα και την ευχαρίστηση που λαμβάνουμε μέσα από τις εμπειρίες. Οπότε σε ακόμα πιο «προσγειωμένες» προβλέψεις (το στοιχείο της Γης κυριαρχεί άλλωστε), είναι καλές μέρες να ξεκινήσουμε μια επιχείρηση, να αγοράσουμε/ ενοικιάσουμε νέο σπίτι, ιδανική στιγμή για ταξίδια και για να αναδείξουμε την γοητεία μέσα από την ανάμειξη της γλυκύτητας με τη λαχτάρα. Παροτρύνω με τέτοιες Γήινες όψεις και την ενέργεια του Πλούτωνα παρούσα, να κάνουμε μεγάλα σχέδια. Οτιδήποτε νέο ξεκινά τώρα, δεν γίνεται να περιοριστεί εξ’ αρχής μέσω της πρόθεσης στην μετριότητα γιατί διαφορετικά θα είναι καταδικασμένο εκεί να παραμείνει.

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.