Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/05/νέα-Σελήνη-στον-Ταύρο-Λίλιθ-Μάιος-αστρολογία-Φαίδρα-Θεολόγη-Αστρολογικό-Καπέλο-επιθυμία-sabian-ζώδια-Ταύρος-1280x800.jpg

Νέα Σελήνη στον Ταύρο, η τελευταία βασική φάση της Σελήνης (Νέα Σελήνη/Πανσέληνος) πριν ξεκινήσουν οι εκλείψεις. Είναι δηλαδή σαν αυτή τώρα να μας προετοιμάζει.

Η νέα Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με την Λίλιθ, σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και την Αθηνά Παλλάδα.

Περισσότερα για την Λίλιθ εδώ

Και μόνο που η Λίλιθ αναμειγνύει τόσο έντονα την ενέργειά της με την Σελήνη δείχνει κάτι σκοτεινό. Το θέμα της υποχώρησης – αρχικά – προκειμένου να αποθηκεύσουμε αρκετή ενέργεια για όσα θα ακολουθήσουν. Η νέα Σελήνη στον Ταύρο ουσιαστικά ξεκινά να θρέφει την ολική έκλειψη Σελήνης στις 26 Μαΐου στον Τοξότη. Οι εκλείψεις είναι γενικά ιδανική περίοδος για αλλαγές που όμως δεν τις πιέζουμε. Απλώς τις αφήνουμε να συμβαίνουν.

 

Το ζώδιο του Ταύρου αλλά και η Λίλιθ εδώ, βιώνει την ανεξαρτησία μέσα από την επιθυμία. Θεωρώ δηλαδή σημαντικό να αναγνωρίσουμε τις επιθυμίες μας. Ως επόμενο στάδιο είναι σημαντικό να μην ταυτιζόμαστε με τις επιθυμίες αυτές – να μην τις παίρνουμε πολύ στα σοβαρά. Είναι καλό να γνωρίζουμε τι θέλουμε, αλλά όταν παίρνουμε την επιθυμία μας πολύ στα σοβαρά, αυξάνουμε την απογοήτευσή μας αν δεν την ικανοποιήσουμε και ουσιαστικά μπλοκάρουμε την ενέργεια. Αυτό γιατί όταν θεωρούμε τόσο σημαντική μια επιθυμία, δημιουργούμε ένα κλίμα αφιλόξενο για την ελεύθερη και αβίαστη εκπλήρωση των επιθυμιών.

Πόσο πολύ νιώθεις πως σε καθορίζουν οι επιθυμίες;

Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην 21η μοίρα του Ταύρου, και ο sabian συμβολισμός της μοίρας λέει (σας το δίνω μεταφρασμένο στα Ελληνικά): «Ένα δάχτυλο δείχνει σε μια γραμμή ενός ανοιχτού βιβλίου»

Κάποιος μας δείχνει τον δρόμο, πως να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες μας. Λαμβάνουμε καθοδήγηση. Τώρα όχι απλά το βιβλίο είναι ανοιχτό. Υπάρχει κάτι που μας υποδεικνύει ξεκάθαρα που να κοιτάξουμε.

Όμως μας βοηθά αυτό;

Ικανοποιεί την επιθυμία μας αν απλά πάρουμε την απάντηση;

Είναι καλύτερα να θυσιάσουμε την προσωπική μας δράση, την πρωτοβουλία μας (να αναζητήσουμε μόνοι μας την απάντηση) και να εμπιστευτούμε τυφλά το χέρι που μας την δείχνει;

Θεωρώ πως οι απαντήσεις προσφέρονται ευκολότερα για εκείνον που ψάχνει.

Η επιθυμία είναι το βασικό συστατικό της νέας Σελήνης. Μια επιθυμία που παραμένει ανεκπλήρωτη.

Και το μυστικό εδώ με την Λίλιθ και το εξάγωνο Πάλλας – Ποσειδώνα, είναι κατά πόσο είμαστε διατεθειμένοι να εμπιστευτούμε την βοήθεια. Πως δεν χρειάζεται να τα κάνουμε όλα μόνοι μας. Αν αφεθούμε στην ενέργεια, ένα σημαντικό μάθημα έρχεται.

 

Είναι τελικά όπως και με την επιθυμία. Δεν αξίζει κανείς να ταυτίζεται με την επιθυμία, απλά να γνωρίζει πως την έχει και άρα οι κινήσεις του, έστω και ασυναίσθητα, τον οδηγούν προς την ικανοποίησή της. Έτσι και με την βοήθεια. Η βοήθεια δεν θα έρθει αν δεν είμαστε ανοιχτοί να την δεχτούμε. Γιατί ακόμα κι αν κάποιος μας υποδείξει, εμείς ίσως λόγω εγωισμού, ίσως λόγω άρνησης, την ξεπεράσουμε.

Αξίζει θεωρώ να είμαστε ανοιχτοί στην ροή. Η πλανητική ενέργεια φέρνει βοήθεια, μας προετοιμάζει. Είναι άριστη ευκαιρία να μείνουμε σιωπηλοί, να διαλογιστούμε σε όσα έρχονται και με τις εκλείψεις. Βρίσκω τον διαλογισμό ταιριαστή τεχνική των ημερών.

Ένας εύκολος διαλογισμός, ταιριαστός με την ενέργεια της νέας Σελήνης τώρα είναι να κλείσουμε τα μάτια και να επαναλάβουμε (ή και να το επαναλαμβάνουμε με ανοιχτά τα μάτια αρκετές φορές μέσα στην μέρα)

“Επιτρέπω στην ζωή να με καθοδηγήσει”

Όταν είμαστε ανοιχτοί στην ζωή, στην φύση, γινόμαστε μέρος του μυστηρίου της, αφήνουμε χώρο για την ίδια την ζωή. Συγχρονιζόμαστε μαζί της. Και έτσι επιτρέπουμε και στις επιθυμίες μας να εκπληρωθούμε. Βρίσκω πως συχνά οι επιθυμίες μπλοκάρονται τελικά από εμπόδια που βάζουμε οι ίδιοι στον εαυτό μας, παρά από τους τυχόν εξωτερικούς παράγοντες.

«…όταν θεωρούμε τόσο σημαντική μια επιθυμία, δημιουργούμε ένα κλίμα αφιλόξενο για την ελεύθερη και αβίαστη εκπλήρωση των επιθυμιών.»

Ευτυχισμένη νέα Σελήνη στον Ταύρο
με Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.