Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Άρης τετράγωνο Χείρωνας

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/05/Αρης-τετράγωνο-Χείρωνας-Κριός-Καρκίνος-όψη-Φαίδρα-Θεολόγη-αστρολογία-γνώσεις-xeirwnas-krios-tetragwno-astrologia-1280x800.jpg

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Αισθάνεστε το τετράγωνο που χτίζεται και κορυφώνεται το βράδυ της Τρίτης λίγο μετά τα μεσάνυχτα; (ουσιαστικά δηλαδή στις 12.05)

Ο Άρης στον Καρκίνο συχνά εκδηλώνεται με αυτό το αίσθημα σαν να μας ενοχλεί κάτι συνεχώς – μέσα μας – και επηρεάζει την διάθεσή μας. Νιώθετε έτσι; Αν ναι, τότε καταλαβαίνετε αυτό το άβολο συναίσθημα που πασχίζουμε να απαλύνουμε με κάθε τρόπο. Όμως υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο απαλύνω και στο πραγματικά μεταμορφώνω. Μπορούμε είτε να αντιμετωπίσουμε ό,τι άσχημο νιώθουμε καλύπτοντάς το, ή να ενεργοποιηθούμε προκειμένου πραγματικά να το μεταλλάξουμε.

 

Δεν λέω πως το να απαλύνουμε τις δυσκολίες είναι λάθος – σε καμία περίπτωση. Το κάνουμε συνέχεια και μας βοηθά. Αλλά τώρα με τον Χείρωνα αξίζει να δούμε αν αυτό μας φτάνει. Μας αρκεί να φροντίζουμε το τραύμα όταν εμφανίζεται προκειμένου για λίγο να νιώθουμε καλύτερα; Ίσως έχουμε φτάσει πλέον στο σημείο να αξιοποιήσουμε βαθύτερα μέσα για να αντιμετωπίσουμε πραγματικά εκείνα που μας προκαλούν δυσφορία και μας ενοχλούν.

 

Από προσωπική εμπειρία θα σας πω ότι μπορούμε να αναγνωρίσουμε πότε απλά απαλύνουμε και εντάξει – το αποδεχόμαστε αν αυτό είναι που μπορούμε να κάνουμε εκείνη την στιγμή. Αλλά νιώθω πάντα την ανάγκη να κρατάω το μυαλό μου καθαρό μήπως υπάρχει κάποιος πραγματικά μεταμορφωτικός τρόπος. Κάτι με το οποίο να μπορέσω να καθαρίσω, να αποτινάξω το τραύμα εξ’ ολοκλήρου αντί απλώς να το απαλύνω προσωρινά. Και όσο κοιτάζω για έναν τρόπο, αυτός πάντα εμφανίζεται.

Άρης στον Καρκίνο (βίντεο)

Χείρωνας στον Κριό (άρθρο)

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.