Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Πανσέληνος στον Υδροχόο

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2021/07/Πανσέληνος-στον-Υδροχόο-Ιουλίου-Φαίδρα-Αστρολογία-Ζώδια-προβλέψεις-σχέσεις-συμπεριφορά-αστρολογικό-Καπέλο-1280x800.jpg

Η Πανσέληνος του Ιουλίου συμβαίνει στις 24 του μήνα με τον Ήλιο αν έχει περάσει μόλις στον Λέοντα και άρα την Σελήνη να βρίσκεται απέναντι, στο ζώδιο του Υδροχόου. Ο Ήλιος είναι η πηγή του Φωτός, ειδικά στο πύρινο Λιοντάρι, και έτσι βλέπουμε μια μεγάλη αντίθεση, καθώς η Σελήνη στέκεται απέναντι ακριβώς, ανάμεσα στον Πλούτωνα και τον Κρόνο. Αντιπροσωπεύοντας έναν έξυπνο παρατηρητή του.

 

Άρα η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο τόσο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, όσο και με τον Κρόνο από τον Υδροχόο. Ένας αρχετυπικός συνδυασμός που μιλά για την δύναμη της μεταμόρφωσης. Όπως την νιώσαμε στις αρχές του 2020 που βρέθηκαν Κρόνος-Πλούτωνας σε επαφή. Μπορείτε να βρείτε και το αντίστοιχο άρθρο στον σύνδεσμο εδώ για πιο λεπτομερής εικόνα

Σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα

 

Η συγκεκριμένη πανσέληνος μπορεί να είναι δύσκολη. Δεν είναι απαραίτητα, αλλά προβλέπεται να νιώσουν μια δυσφορία όσοι κρύβονται από τον εαυτό τους. Όμως αν κάποιος ενδιαφέρεται για τα πιο βαθιά, ίσως και σκοτεινά κομμάτια του, προσπαθώντας μάλιστα ενεργά να τα εξελίξει/φωτίσει, τότε η πανσέληνος προσφέρει την ευκαιρία πραγματικά να κατανοήσουμε καλύτερα εμάς. Ένα μοτίβο που τείνουμε να επαναλαμβάνουμε, έναν τύπο ανθρώπου που μας προσελκύει, μια συμπεριφορά που συνεχώς εκφράζουμε.

Αν κάποιος αποφεύγει συστηματικά την αλλαγή και προτιμά να βλέπει τον κόσμο μέσα από μια περιορισμένη οπτική, τώρα που βγαίνουν όλα αυτά τα μοτίβα στην επιφάνεια, νιώθει σχεδόν θύμα των καταστάσεων. Θα ακούσουμε “δεν έφταιγα εγώ, ήταν η κατάσταση στην οποία βρέθηκα”. Όμως, αν δουλεύουμε να αναπτύξουμε μια οικειότητα με τον ίδιο μας τον εαυτό, τότε η ενέργεια της πανσελήνου προκαλεί μια ευχάριστη ταραχή. Ναι, την ταραχή δεν την αποφεύγουμε – ειδικά αν έχει κανείς Ήλιο, Σελήνη, προσωπικό πλανήτη ή γωνία του ωροσκοπίου στις πρώτες μοίρες των Σταθερών Ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Η Σταθερή Ποιότητα

 

Από την οπτική της Ελλάδας και της Κύπρου συμβαίνει στον 7ο οίκο των σχέσεων. Και αυτό μου αρέσει, καθώς είναι αναπόφευκτο να παρατηρήσουμε μοτίβα στις σχέσεις μας. Σε όσα επιθυμούμε να λαμβάνουμε από τους Άλλους, ίσως στον τρόπο που φωτίζουν ορισμένα δικά μας σημεία που αδυνατούσαμε μόνοι μας να δούμε. Ή αντίθετα, όταν παρατηρούμε πως λαμβάνουμε τοξική συμπεριφορά. Όταν για παράδειγμα γίνεται ο άλλος επικριτικός, απότομος ή δεν μας σέβεται. Και το κατά πόσο είμαστε έτοιμοι να το σταματήσουμε ή να αποχωρήσουμε.

 

Κάτι ακόμα: Με τον Ήλιο να βρίσκεται στον Λέοντα και την Σελήνη να καθρεφτίζει την ενέργεια από τον Υδροχόο, αξίζει να αναρωτηθούμε πόσο συνδεδεμένοι αισθανόμαστε με τους Άλλους, βάση της “εικόνας” που δείχνουμε. Καταλαβαίνω πως η πρώτη αντίδραση είναι να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας και να πούμε  πως “δεν υποκρίνομαι κάτι που δεν είμαι”. Όμως είμαι κι εγώ στα σόσιαλ μίντια, είμαι κι εγώ μέρος της κοινωνίας που προβάλλει συνεχώς μια ψεύτικη εικόνα. Τώρα με την πανσέληνο αυτή, όταν υποκρινόμαστε πως είμαστε κάτι που δεν είμαστε πραγματικά, το καθρέφτισμα αυτό που κάνουμε μας γεμίζει με μοναξιά. Και σας λέω, η μοναξιά που μπορεί κάποιος να βιώσει τις μέρες της πανσελήνου, είναι τεράστια. Αντίστοιχα όμως, όταν επιτρέπουμε στον εαυτό μας να μας δουν για την Αλήθεια μας – για αυτό που πραγματικά είμαστε, τότε λαμβάνουμε ένα αντίστοιχο ειλικρινές καθρέφτισμα από τους άλλους και οι σχέσεις γίνονται αυτές τις μέρες πιο δυνατές. Πιο εκρηκτικές. Βαθαίνουν.

 

Περισσότερα για την Σύνοδο

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

 

Η φωτογραφία του άρθρου είναι του bluekirlian

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.