Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u881127237/domains/astrologyhat.gr/public_html/wp-content/themes/stellarium/single.php on line 33

Καθώς ο Ήλιος περνά στον Κριό, ξεκινά η Άνοιξη και γίνεται έναρξη του ζωδιακού! Ένας νέος κύκλος ξεκινά και εγκαινιάζεται με την Πανσέληνο στον Ζυγό, λίγες μόλις ώρες αργότερα! Συγκεκριμένα, η Πανσέληνος του Μαρτίου στον Ζυγό, πραγματοποιείται στις 21.03.19 στις 3:42π.μ. Καθώς ο Ήλιος βρίσκεται στη μηδενική μοίρα του Κριού, η Σελήνη στέκεται ακριβώς απέναντι στην μηδενική του Ζυγού, σχηματίζοντας έτσι μεταξύ τους τα δύο φωτεινά σώματα, μια όψη αντίθεσης. Χαρακτηριστικό είναι επίσης το ότι δίπλα στον Ήλιο στέκεται ο αστεροειδής Χείρωνας, ο οποίος επηρεάζει πολύ την ενέργεια της Πανσελήνου.

 

Η Πανσέληνος αυτή λοιπόν έχει μια ενέργεια ξεκινημάτων, μας καλεί να εισέλθουμε σε κάτι νέο στη ζωή μας. Είναι επίσης η τελευταία Σούπερ Πανσέληνος από μια σειρά τριών μέσα στο 2019. Αυτά τα 3 σούπερ φεγγάρια μας ενθάρρυναν να συνδεθούμε με την διαίσθηση και την θηλυκή μας πλευρά. Μας παρότρυναν να απελευθερωθούμε από όσα μας κρατούσαν στάσιμους ή απλώς πίσω. Αυτά τα 3 σούπερ φεγγάρια μας προετοιμάζουν για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας. Ειδικά αυτή η Πανσέληνος του Μάρτη που πραγματοποιείται στη μηδενική μοίρα, μας καλεί ξεκάθαρα να “μηδενίσουμε” τον εαυτό μας, να καθαρίσουμε από το παρελθόν έτσι ώστε με μεγαλύτερη ώθηση να προχωρήσουμε μπροστά. Μάλιστα, δεν είναι μόνο ο Ήλιος και η Σελήνη που βρίσκονται σε μηδενική μοίρα ζωδίου. Στη μηδενική του Ταύρου συναντάμε τον Ουρανό, έτσι ολόκληρος ο χάρτης φωνάζει τον αριθμό μηδέν, την αρχή, εκεί που οι προοπτικές που ξεδιπλώνονται μπροστά μας είναι άπειρες.

 

Ο Ζυγός κυβερνά εκτός των άλλων τις σχέσεις, οπότε η Πανσέληνος εκεί επηρεάζει άμεσα και αυτές. Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες να προκαλεί προβλήματα στην επικοινωνία και την έκφραση συναισθημάτων, οι σχέσεις που βασίζονται αρκετά στον Ερμή (εξαρτάται από την κάθε συναστρία), αντιμετωπίζουν τώρα προβλήματα, μοιάζει σαν η ενέργεια να στερεύει και τα δύο μέλη να προσπαθούν να την αναζωπυρώσουν. Η Πανσέληνος μας υπενθυμίζει την αξία των σχέσεων (συντροφικών, επαγγελματικών, φιλικών), και το κατά πόσο μέσα σε αυτές δεν νοείται να χάνουμε την προσωπικότητά μας. Τα δύο δεν γίνονται ποτέ ένα. Μένουν δύο γιατί δεν θέλουμε ο Άλλος να μας απορροφήσει. Επιθυμούμε ισορροπία, εκδήλωση της μοναδικότητας. Αγαπάω τον εαυτό μου, αγαπάω κι εσένα. Εσύ αγαπάς τον εαυτό σου και αγαπάς κι εμένα. Κι έτσι επιλέγουμε καθημερινά να μένουμε μαζί στηρίζοντας ο ένας τον άλλον αλλά και την ίδια τη σχέση.

 

Η έννοια της προσωπικής αξίας μέσα στις σχέσεις είναι ιδιαίτερα τονισμένη με αυτή την Πανσέληνο, αφού τόσο από την Ελλάδα, όσο και από την Κύπρο, πραγματοποιείται στον 8ο οίκο. Επιθυμούμε λοιπόν να δηλώσουμε την ακεραιότητα χαρακτήρα, εκείνο που μας κάνει ξεχωριστούς και τέλειους. Γιατί ο Ζυγός συμβολίζει επίσης την τελειότητα, μέσα από την αρμονία και την ισορροπία που διαθέτει. Ένα μάντραμ-φράση που μπορούμε να λέμε αυτές τις ημέρες έτσι ώστε να ενισχύσουμε την αίσθηση της Πανσελήνου και να δυναμώσουμε από αυτήν είναι:

Με αγαπάω. Είμαι όμορφος και μοναδικός. Αξίζω πραγματικά την αγάπη και είμαι αισιόδοξος. Επιλέγω δίπλα μου ανθρώπους που με σέβονται, με κάνουν ευτυχισμένο και με αγαπάνε.

Δοκιμάστε να το επαναλάβετε μπροστά στον καθρέφτη κάποιες φορές συνεχόμενα μέσα στην ημέρα. Φυσικά, μια γυναίκα θα το διαμορφώσει λέγοντας “είμαι όμορφη και μοναδική” κ.ο.κ. Πάντα υπάρχει τρόπος να ενδυναμώσουμε μέσα μας την επιρροή μιας θετικής ενέργειας στη ζωή μας. Αξιοποιώντας την Πανσέληνο, βρίσκουμε το κέντρο του ίδιου μας του εαυτού, επιστρέφουμε στον πυρήνα μας και επιλέγουμε μετά οι ίδιοι τον τρόπο με τον οποίον θα συνεχίσουμε.

 

Ας μην αφήνουμε τους άλλους να ελέγχουν την ζωή μας, ας ξεκινήσουμε άμεσα να ισορροπούμε οι ίδιοι με τις επιθυμίες μας.

 

Η έκφραση της Πανσελήνου διαφέρει λίγο σε Ελλάδα και Κύπρο, αφού ο Ωροσκόπος είναι σε διαφορετικό ζώδιο. Στην Ελλάδα βρίσκουμε τον ωροσκόπο στον Αιγόκερω, ενώ από την οπτική της Κύπρου, στον Υδροχόο. Όσοι βρίσκονται στην Ελλάδα, ο ωροσκόπος σχηματίζει όψη τριγώνου με την Πανσέληνο, κάτι που επιτρέπει στη ροή να κυλήσει ευκολότερα και να εκφραστεί δηλαδή με μεγαλύτερη ευκολία. Για όσους βρίσκονται στη Κύπρο, η Πανσέληνος θέτει περισσότερους οικονομικούς φραγμούς, αλλά είναι ως πολικότητα πιο συμβατή (ο Υδροχόος ανήκει στα ζώδια του Αέρα, όπως ο Ζυγός). Αυτό σημαίνει πως ζητήματα που σχετίζονται με τα χρήματα και την πιθανή έλλειψη αυτών, είναι πιθανότερο να μας απασχολήσουν. Ταυτόχρονα, η ανάγκη για ένδειξη αυτοεκτίμησης, είναι ακόμα πιο επιτακτική.

 

Η Πανσέληνος, για όσους θέλουν να την απολαύσουν, θα είναι καθαρότερα ορατή το βράδυ της Τετάρτης 20 Μαρτίου. Θα είναι αρκετά λαμπερή και έντονη!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.