Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Παρθένος-Ζυγός.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Ζυγός με τον Παρθένο;

Πόσο ταιριάζει ο Παρθένος με τον Ζυγό;

 

Στην ερωτική ένωση του Παρθένου με τον Ζυγό εδραιώνεται μια ολοκληρωμένη σχέση.

 

Μπορεί βέβαια να ακούσεις πως η Γη (Παρθένος) με τον Αέρα (Ζυγό) δεν είναι καλός συνδυασμός, αλλά αυτοί οι δυο μπορούν να τα καταφέρουν. Τους ενδιαφέρει η τάξη, η καθαριότητα, η ευχαρίστηση, η τέχνη… Μα κυρίως τους ενδιαφέρει η σιγουριά μέσα στη σχέση τους, ο σεβασμός και η τρυφερότητα. Και μπορούν να τα προσφέρουν σε αφθονία.

 

Μπορεί ακόμα να ακούσεις πως τα γειτονικά ζώδια (καλή ώρα) δεν ταιριάζουν, αλλά ο Ερμής (κυβερνήτης της Παρθένου) και η Αφροδίτη (κυβερνήτης του Ζυγού) θα τα πάνε καλύτερα απ’ ότι πιστεύεις. Και αυτό γιατί επικεντρώνονται στα κοινά, παρά στις διαφορές τους. Ο Παρθένος χρησιμοποιεί τη λογική του και δε βρίσκει κανένα λόγο να κάνει το αντίθετο μέσα στη σχέση. Ο Ζυγός είναι από τη φύση του ζώδιο του «Εμείς» και θα βάλει τον συμβιβασμό και τη συντροφικότητα πάνω από το παιδαριώδες «Εγώ» των διαφορών τους.

 

Μπορεί ίσως και να ακούσεις πως η κριτική του Παρθένου είναι ικανή να εκνευρίσει ακόμα και τον ειρηνοποιό Ζυγό. Μα κανείς τους δε παρεξηγεί και με το χιούμορ, που εξ’ ορισμού διαθέτουν, μπορούν να βελτιωθούν χωρίς να χρειαστεί κάποιος από τους δυο να καταπιεστεί. Άλλοτε πάλι θα ακούσεις πως ο Παρθένος θα απαυδήσει από την αναποφασιστικότητα του Ζυγού αλλά θυμήσου πως στη βάση του  ο Παρθένος είναι αντικειμενικός και εξαιρετικά λογικός για να μη δεχθεί τον άλλον με τις ιδιοτροπίες του, όπως θέλει να αποδέχονται και τον ίδιον.

 

Μα ό,τι κι αν τελικά ακούσεις, κάθε άλλη συναστρία στον Ζωδιακό κύκλο θα ζήλευε την οικειότητα που αυτοί οι  δυο αναπτύσσουν. Με έντονη την από κοινού επιθυμία για εξισορρόπηση κι ερωτισμό, η σχέση αυτή λόγω και των διαφορών που αναπόφευκτα διαθέτουν, είναι σίγουρα από τις πιο ολοκληρωμένες που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.