Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Παρθένος-Ιχθύες.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Παρθένος με τον Ιχθύ;

Πόσο ταιριάζει ο Ιχθύς με τον Παρθένο;

 

Τα δυο αυτά Ζώδια βρίσκονται ακριβώς απέναντι στον Ζωδιακό κύκλο και άρα έχουν μια φυσική έλξη ο ένας για τον άλλον. Διαθέτουν πολλά κοινά και μπορούν να κατανοήσουν με μεγάλη ευκολία τον σύντροφό τους. Είναι και τα δυο Ζώδια Μεταβλητά και λόγω των κοινών τους χαρακτηριστικών είναι πολύ εύκολο ο Παρθένος να ξεκινήσει να συμπεριφέρεται ως Ιχθύς και το ανάποδο μέχρις ότου να φτάσουν να εξισώσουν τα δυο αντίθετα σημεία του Ζωδιακού σε μια αρμονία γεμάτη Αγάπη.

 

Ο Ερμής κυβερνά την Παρθένο, ενώ ο Ποσειδώνας είναι ο κυβερνήτης των Ιχθύων. ο Ερμής εδώ συμβολίζει την νόηση, την τακτοποίηση της σκέψης, το συνειδητό. Ο Ποσειδώνας από την άλλη είναι η φαντασία, το αόριστο, το ασυνείδητο. Με αυτόν τον τρόπο, ο Παρθένος ως Ζώδιο της Γης, μπορεί να ανεβάζει στην επιφάνεια της πραγματικότητας τον Ιχθύ, αλλά θα το κάνει μόνο αν βραχεί και ο ίδιος στις φιλοσοφικές ιδέες του συντρόφου του. Έτσι, και με τη Μεταβλητή τους Ποιότητα, μπορούν να ζουν ταυτόχρονα εκεί που ενώνεται η θάλασσα με τη στεριά, στην ακτή. Σε ένα μέρος που είναι πάντα καλοκαίρι, παραλία, τρυφερότητα, προσφορά, καλοσύνη και Αγάπη.

 

Όλα αυτά τα θετικά χαρακτηριστικά που αναπόφευκτα διακρίνουν στη σχέση τους από την αρχή της κιόλας, τους κάνουν εύκολα να ανοιχτούν και να χαλαρώσουν έτσι υπερ-συναισθηματικοί που είναι και οι δυο. Και τότε είναι εύκολο να παρασυρθούν και να ξεκινήσουν γρήγορα να θεωρούν τον έναν καθρέφτη του άλλου. Τότε χρειάζεται μεγάλη προσοχή, καθώς όπως ένα απαλό χάδι φέρνει άλλο, έτσι και μια σκληρή κουβέντα θα ακολουθήσει άλλη μια. Και κανείς δε γίνεται σε τούτη τη ζωή να κάνει σχέση με τον ίδιο του τον εαυτό, αναπόφευκτα θα ενοχληθούμε και θα εκνευριστούμε. Προσοχή επίσης χρειάζεται να διατηρήσουν τις σχέσεις με τον «έξω» κόσμο, καθώς έχουν και οι δυο τη τάση της απομόνωσης. Η σχέση τους όμως στη βάση είναι τόσο ιδανική, έτσι ώστε όλα μπορούν να λυθούν με τον διάλογο, ένα κομπλιμέντο, μια πράξη φροντίδας.

 

Οι δυο τους θα βρουν αυτό που έψαχναν. Ο Ιχθύς μια νότα πρακτικότητας στη καθημερινότητά του, και ο Παρθένος μια διέξοδο στη μαγική γυάλα του ψαριού.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.