Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Παρθένος – Αιγόκερως

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Παρθένος-Αιγόκερως.jpg

Συναστρίες

Πόσο ταιριάζει ο Παρθένος με τον Αιγόκερω;

Πόσο ταιριάζει ο Αιγόκερως με τον Παρθένο;

 

Βάλε μαζί τα δυο πιο προσγειωμένα ζώδια της Γης και θα έχεις μια ρεαλιστική, έξυπνη, αφοσιωμένη και οργανωμένη σχέση. Και ίσως για τα υπόλοιπα Ζώδια κάτι τέτοια ακούγεται ανιαρό, αλλά οι πρακτικοί Παρθένος και Αιγόκερος αυτό ακριβώς επιζητούν.

 

Είναι δυο ζώδια που δε φοβούνται τη ρουτίνα. Αντίθετα χτίζουν τη ζωή τους έτσι ώστε να αισθάνονται άνετα σε αυτήν, εξασφαλίζοντας την υλική ασφάλεια που και οι δυο τους αναζητούν. Φαίνεται καθαρά πως τα κοινά τους είναι τόσα πολλά που δύσκολα μπορεί κάτι να πάει στραβά.. Κι αν πάει, λογικοί άνθρωποι είναι, θα λύσουν ότι πρόβλημα προκύψει.

 

Η υλική έκφραση του Ερμή στον Παρθένο, αντικρίζει τον Κρόνο, κυβερνήτη του Αιγόκερου με θαυμασμό για τη πειθαρχία και την επιμονή του. Έτσι υπάρχει στη σχέση το στοιχείο το σεβασμού που ο Αιγόκερως ούτως ή άλλως ζητάει. Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος δεν είναι ειδικός στο να εξετάζει τις λεπτομέρειες ή στην επικοινωνία, τομείς τους οποίος ο Ερμής, κυβερνήτης του Παρθένου, ξέρει πολύ καλά να διαχειρίζεται.

 

Μα και οι Ποιότητες των Ζωδίων τους ενώνονται αρμονικά. Η Μεταβλητή του Παρθένου τον κάνει αρκετά εύκαμπτο στις απαιτήσεις του Αιγόκερου, ο οποίος αφοσιώνεται πραγματικά στο να καρποφορήσει η σχέση, ενώ ταυτόχρονα τον φροντίζει, κάτι που ο Αιγόκερως έχει μεγάλη ανάγκη. Η Παρορμητική Ποιότητα του Αιγόκερου φέρνει νέα στοιχεία στη σχέση, κρατώντας το έδαφός της μόνιμα πρόσφορο.

 

Εκτιμούν ο ένας τα χαρακτηριστικά του άλλου και μπορούν να αλληλοϋποστηριχτούν προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους που θέτουν ως ομάδα. Είναι η σχέση αυτή που δε τους κουράζει, αφού αισθάνονται πως βρήκαν κάποιον με τον οποίον διαθέτουν πολλά κοινά μαζί. Και είναι όντως έτσι! Η καθημερινότητά τους δε διαθέτει τόσο εκπλήξεις, όσο σταθερή άνοδο προς την ευτυχία.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.