Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Πλούτωνας σε στάση προς ορθόδρομος

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/09/Πλούτωνας-Αιγόκερως-Στάσιμος-Ορθή-πορεία-Ορθόδρομος-Ανάδρομος-Συμβουλές-Ζώδια.jpg

Όταν ένας πλανήτης κινείται ανάδρομα (φαινομενικά αντίθετα) και πριν επιστρέψει στην ορθόδρομη κίνησή του, υπάρχει ένα διάστημα ανάμεσα κατά το οποίο ο πλανήτης παραμένει (φαινομενικά) στάσιμος. Αυτή η ακινησία μπορεί να είναι αρκετά σημαντική και συμβαίνει όχι μόνο πριν την επιστροφή του πλανήτη στην ορθόδρομη κίνηση (όπως τώρα με τον Πλούτωνα) αλλά και πριν ο πλανήτης εκκινήσει την ανάδρομη πορεία του.

 

Οι στάσεις του Πλούτωνα συνοδεύονται από μια αίσθηση ψυχικής φθοράς, μια μυστηριώδης διάθεσης, ή μια σύνδεση με τη πρωταρχική αίσθηση του εαυτού – όλα εξίσου πιθανά.

 

Αναλογίσου το πώς αρκετοί άνθρωποι οι οποίοι συμβάλουν θετικά στην ανθρωπότητα συχνά αναφέρονται στις καταστάσεις από τις οποίες προήλθαν ως ικανές να τους κατατρέψουν ή να τους αποδυναμώσουν εντελώς. Ο κάθε ένας από εμάς έχει το δικό του πεπρωμένο, το δικό του Κάρμα, αλλά σκέψου πως εσύ προσωπικά σώθηκες από παρελθοντικές καταστάσεις – και κατάφερες να υπερισχύσεις έναντι της καταστροφικής τους δύναμης. Και αναγνώρισε πως με το να δεχτείς τις μεγάλες (ή άλλοτε μικρές) αυτές νίκες μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ με τον τρόπο σου.

 

Εάν πάλι αισθάνεσαι πως είναι αδύνατον να υπερβείς στην φάση που βρίσκεται τώρα, τη λάσπη του Πλούτωνα, αν την αισθάνεσαι να σε τραβά ως κινούμενη άμμος και δεν είσαι σε θέση να βρεις αξία ή ουσία στη ζωή, τότε βρίσκεται στη κατάλληλη στιγμή να αντλήσεις από τους εσωτερικούς ψυχικούς πόρους σου, να βρεις τον εσωτερικό σου θησαυρό στο απόθεμα της δύναμή σου. Ο πιο βαθύς εαυτός, όταν καταφέρει να εκφραστεί στη γυμνή του μορφή, προσφέρει αποκαλυπτικές εμπειρίες. Αναλαμβάνουμε ευθύνη για τα εσωτερικά μας αποθέματα δύναμης, παρά να κατηγορούμε οποιοδήποτε εξωτερικό παράγοντα που δεν μας έθρεψε. Δεν περιμένουμε κανέναν σύντροφο, καμία δουλειά και κανέναν γονέα να κάνει αυτό το οποίο χρειαζόταν εξ’ αρχής να κάνουμε οι ίδιοι.

 

Είναι δεδομένο πως ο τρόπος που είναι δομημένος ο εξωτερικός κόσμος μετασχηματίζεται – χρειάζεται μετασχηματισμό. Το να κρυφτεί κανείς μέσα στον εσωτερικό του κόσμο, αποκόπτοντας όσο γίνεται τον εξωτερικό, φέρνει μια αυτό-ανανέωση, μια επανεκκίνηση η οποία μας γεμίζει με επιπλέον δύναμη. Απλώς με τον Πλούτωνα στάσιμο και τις ταυτόχρονες αντιθέσεις του Ποσειδώνα με Αφροδίτη και Άρη τώρα, μπορεί να έχουμε τη τάση να υποχωρήσουμε μέσα μας για μεγαλύτερο διάστημα, ανυψώνοντας τοίχους γύρω μας, μπλοκάροντας την «εισβολή» κάποιας εξωτερικής ενέργειας. Όμως η ανταλλαγή ενέργειας μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού κόσμου είναι απαραίτητη, προσφέρει συχνά βαθιά αυτογνωσία και μας καθοδηγεί σε ακόμα βαθύτερα μονοπάτια εντός, εκεί που κι εμείς οι ίδιοι επίσης χρειαζόμαστε Αγάπη και μετασχηματισμό – μεταμόρφωση!

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

 

ΥΓ. Ο Πλούτωνας ξεκίνησε την στάση του στις 16° 51’ στον Αιγόκερω το βράδυ της Τετάρτης 27/09 κι επιστρέφει ορθόδρομος το βράδυ της Παρασκευή 29/09/2017.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.