Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u881127237/domains/astrologyhat.gr/public_html/wp-content/themes/stellarium/single.php on line 33

Πανσέληνος στον Κριό 2017

Η φετινή «Πανσέληνος της συγκομιδής», όπως ονομάζεται, πραγματοποιείται στις 05/10 στο ζώδιο του Κριού. Το όνομα αυτό το λαμβάνει καθώς είναι η κοντινότερη στη ⏩Φθινοπωρινή Ισημερία Πανσέληνος.

 

Το μήνυμα της πανσελήνου είναι ξεκάθαρο. Μια υπενθύμιση περισσότερο, πως πάντα θα υπάρχουν εμπόδια στη ζωή. Θα συναντάμε συνεχώς αναποδιές και καταστάσεις που θα προσπαθούν να μας λυγίσουν. Μα όταν κάνεις πιστεύει στον εαυτό του, όταν συγχρονίζεται με τις επιθυμίες της καρδιάς και διαθέτει αυτογνωσία, τότε τα πάντα είναι πιθανά.

 

Ναι, η ενέργεια του Κριού σε συνδυασμό με την Πλουτώνια δύναμη της πανσελήνου, μας βοηθά να πιστέψουμε στον εαυτό μας τόσο πολύ έτσι ώστε όλα τα εμπόδια να φαίνονται πολύ μικρά μπροστά τη θέληση και την ορμή μας.

 

Το να ζει κανείς στο παρελθόν σταματά να αποτελεί πλέον επιλογή. Το να κρύβετε στις σκιές δεν προσφέρει κάλυψη. Τώρα είναι η στιγμή να αναδυθούμε. Να βγούμε μπροστά και να πράξουμε, προχωρώντας προς το δρόμο που ορίζει η καρδιά.

 

Καθώς ηΑφροδίτη συναντά τον ⏩Άρη την ίδια μέρα και η συνδυαστική τους ενέργεια φτάνει στο ζενίθ της, αξίζει να σημειώσουμε πως αυτό μαζί με την Πανσέληνο, εξυψώνει την γλώσσα της συγχώρεσης μέσα στις σχέσεις. Μια ειλικρινής συγγνώμη έχει τη δυνατότητα να ελαφραίνει τις σχέσεις, να τις απαλύνει και να δημιουργεί την ευκαιρία να αποβάλουμε τη δυσαρέσκεια. Να εκφράσουμε τελικώς το πόσο πραγματικά νοιαζόμαστε για το πόσο επηρεάζουμε εμείς οι ίδιοι τον σύντροφο/ συνεργάτη/ φίλο. Αυτές τις μέρες ευνοούν το να είμαστε ευγνώμων για τη συγχώρεση που δίνουμε και την ικανότητα να τη λαμβάνουμε στην αγνή της μορφή.

 

Γενικά, θεωρώ τη Πανσέληνο αυτή του Οκτώβρη άκρως ερωτική από πολλές απόψεις. Το αρχέτυπο του Ήλιου με τη Σελήνης βρίσκονται αντίθετα το ένα με το άλλο εκτονώνοντας την ενέργειά του μέσα από τον Πλούτωνα, ενώ ταυτόχρονα όπως είπα συναντάμε τον Άρη με την Αφροδίτη (τους αιώνιους εραστές) αγκαλιασμένους. Ναι, οι μέρες γύρω από τη Πανσέληνο είναι περίπλοκες ως προς αυτό το θέμα, ως προς την αξία που δίνουμε στις σχέσεις, στην αξία που λαμβάνουμε, στη δύναμη που αυτές έχουν στη ζωή μας, στην κυριαρχία που εμείς ασκούμε πάνω στους άλλους μέσα από αυτές. Αλλά κρατά επίσης η Πανσέληνος τη δύναμη να σταθεροποιηθούν ραγισμένες καρδιές, να δημιουργηθούν επαφές, να νιώσουμε και να δώσουμε ερωτική αγάπη. Οι σχέσεις μας τώρα μπορούν να χαρακτηριστούν σαν τη σχέση ανάμεσα στο φεγγάρι και την παλίρροια. Τραβώντας, δίνοντας, ισορροπώντας ο ένας τον άλλον.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.