Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Θερινό Ηλιοστάσιο 2017

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/06/Θερινό-Ηλιοστάσιο-Καρκίνος-Καλοκαίρι-Φως-Κάρμα-Αστρολογία-Φαίδρα-Αστρολόγος-Κύπρος-Σελήνη-Ήλιος-Ζώδια.jpg

Τα χαράματα της 21ης Ιουνίου ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου εγκαινιάζοντας επισήμως το Καλοκαίρι με την μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου για το 2017! Το Θερινό Ηλιοστάσιο είναι μια μεγάλη γιορτή που δοξάζει το Φως, της εξωτερίκευση της ενέργειας που κρύβουμε μέσα μας και μελετώντας τον χάρτη εκείνη τη στιγμή μπορούμε να πάρουμε μια γεύση για το Καλοκαίρι που θα ακολουθήσει.

Την ώρα που περιμένουμε την Σούπερ Νέα Σελήνη του Σαββάτου, το Ηλιοστάσιο βοηθά στην μεγέθυνση αυτής της ενέργειας. Στην ουσία, οι δυο αυτές ενέργειες συνεργάζονται αρμονικά και μας βοηθούν στην επίτευξη ενός ξεκινήματος την ώρα που μας καθοδηγούν σε έναν νέο τρόπο σκέψης. Πως γίνεται άλλωστε να αλλάξουμε το παραμικρό στη ζωή μας αν δεν αλλάξουμε πρώτα μέσα μας;

Η Γη παραμένει Φωτισμένη από τον Ήλιο περισσότερο από κάθε άλλη μέρα και ακτινοβολεί η λάμψη αυτή τόσο μέσα μας όσο και στη φύση. Ο αληθινός μας σκοπός τονίζεται. Χρειάζεται να είμαστε πιστοί στον εαυτό μας, αγαθοί στις πράξεις μας και να ακολουθούμε τη κλήση της καρδιάς μας. Κι αν αυτό φαντάζει κατά περιόδους δύσκολο, αξίζει να θυμόμαστε πως οι πλανήτες, το Κάρμα, το Σύμπαν, όπως θέλει ο καθένας να το ονομάσει, μας έχουν εξοπλίσει με όλα τα κατάλληλα εφόδια να το πετύχουμε και συνεχίζουν να στέλνουν βοήθειες στο δρόμο μας όταν το ζητάμε. Όσο πιο αληθινοί παραμένουμε στη πραγματική μας φύση εκδηλώνοντας την Αγάπη, τόσο πιο εύκολο γίνεται το ταξίδι προς το Φως.

Η ενέργεια του Ηλιοστασίου μας παρακινεί να καλωσορίσουμε το νέο, να γιορτάσουμε την ζωή και να δεχτούμε την ψυχική μας αποστολή. Να θυμόμαστε πως αξίζει να προσπαθούμε, να ρισκάρουμε, να δοκιμάζουμε και να αισθανόμαστε. Μετανιώνουμε τις αποφάσεις που δεν πήραμε και ακόμα περισσότερο εκείνες που πήραμε από φόβο.

Κι αν το να ακολουθήσουμε ένα ανώτερο μονοπάτι μοιάζει δύσκολο, εάν η ψυχική εξέλιξη φαντάζει κάτι τρομερά μπερδεμένο και χρονοβόρο, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είμαστε εδώ απλώς για να γιορτάζουμε τη Ζωή και να ψυχαγωγούμαστε, να άγουμε (οδηγούμε) την ψυχή μας δηλαδή. Ειδικά σε μια τόσο μεγάλη μέρα και γιορτή σαν αυτή του Ηλιοστασίου! Ας αφιερώσουμε λίγα λεπτά της Τετάρτης για διαλογισμό στον Ήλιο. Είθε να έλξουμε τη χαρά στη ζωή μας και στον τρόπο σκέψης μας!

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.