Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Καλοκαιρινή πρόβλεψη ανάδρομων + εκλείψεων

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/06/προβλέψεις-Καλοκαίρι-2018-ανάδρομοι-εκλείψεις-Ιούνιος-Ιούλιος-Αύγουστος-Σεπτέμβρης.jpg

Με ρωτούσαν στις αρχές του έτους όταν με συναντούσαν:

«Φαίδρα, πως θα είναι αστρολογικά το 2018;»,
«Από το Καλοκαίρι και μετά θα γίνει αρκετά απαιτητικό, ειδικά για τις σχέσεις». απαντούσα. Εεεε λοιπόν το Καλοκαίρι ξεκινά στις 21.06, ενώ έχουμε ήδη ξεκινήσει να αντιλαμβανόμαστε την ενέργειά του.

 

Γιατί θα είναι δύσκολο το Καλοκαίρι;

Τα «κακά παιδιά» της αστρολογίας, ο Πλούτωνας, ο Κρόνος και ο Άρης θα βρίσκονται ταυτόχρονα ανάδρομοι και μάλιστα στο ίδιο ζώδιο, εκείνο του Αιγόκερου! Φυσικά αυτό δεν επηρεάζει μόνο τους Αιγόκερους αλλά όλο τον ζωδιακό, η ενέργεια που πιέζει από εκεί γίνει αισθητή σε διάφορα επίπεδα. Και δεν είναι μόνο αυτό! Το Καλοκαίρι επίσης ανάδρομος έως 10.07 είναι ο Δίας από τον Σκορπιό, ενώ και ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά αντίθετα το διάστημα 26.07 έως 19.08 στον Λέοντα. Αρκετοί ανάδρομοι μαζεμένοι…

Το κερασάκι στη τούρτα βέβαια είναι άλλο. Το Καλοκαίρι έχει επίσης όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις εκλείψεις κατά τους μήνες Ιούλιο & Αύγουστο. Άλλον λιγότερο και άλλον περισσότερο, οι εκλείψεις αυτές μας επηρεάσουν επίσης όλους, με διαφορετικό τρόπο τον καθέναν φυσικά.

 

Τι σημαίνει αυτό;

Μελετώντας τις διελεύσεις των ανάδρομων και τις εκλείψεις μαζί με τον γενέθλιο χάρτη, απαντάω σε αυτήν ακριβώς την ερώτηση για εσένα που την παραγγέλνεις συγκεκριμένα! Στην ανάλυση για τους Καλοκαιρινούς μήνες αναφέρω επίσης (πάντα βασισμένη στον γενέθλιο) το τι μπορείς να κάνεις ώστε να αποφύγεις τις δυσκολίες ή ακόμα και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που πάντα παρουσιάζονται!

 

Τι περιλαμβάνει η Καλοκαιρινή ανάλυση;

Είναι ουσιαστικά Καλοκαιρινή πρόβλεψη, με τη διαφορά πως επικεντρώνομαι και εμβαθύνω στο κάθε ανάδρομο πλανήτη ξεχωριστά, τις σημαντικές όψεις που σχηματίζει καθ’ όλη τη διάρκεια των τριών αυτών μηνών με προσωπικούς πλανήτες του γενέθλιο χάρτη ώστε να μπορέσει αυτός που την παραγγέλνει να κερδίσει τα μέγιστα από το επόμενο διάστημα.

Διαθέτει επίσης ξεχωριστή παράγραφο για το πώς επηρεάζει η κάθε μία από τις 3 εκλείψεις, τι μας παροτρύνει να κάνουμε – πάντα εξατομικευμένα.

Συνολικά είναι περίπου 10 σελίδες μαζί με τους χάρτες (γενέθλιο και εκλείψεων μαζί με γενέθλιο).

 

Πόσο καιρό μέχρι να την παραλάβω;

Επειδή όπως όλες οι μελέτες που ετοιμάζω παραδίδονται γραπτά, χρειάζομαι περίπου 4-5 ημέρες για την συγκεκριμένη από τη στιγμή που θα την ξεκινήσω μέχρι να την παραδώσω στο mail που θα επιλέξετε σε μορφή pdf (ή docx αν κάποιος προτιμά). Ας έχετε υπόψιν σας, πως επειδή ετοιμάζω αρκετές μελέτες και προτιμώ να μην τις δουλεύω ταυτόχρονα, ενδεχομένως να χρειαστεί να περιμένετε λίγες ημέρες πριν καταφέρω να ξεκινήσω τη δικιά σας από τη στιγμή που θα τη παραγγείλετε.

 

Αν έχω κάποια συγκεκριμένη ερώτηση;

Σας παροτρύνω να την ρωτήσετε! Πολύ πιθανό η ερώτηση να αφορά την πλανητική ενέργεια που είναι ήδη αισθητή και άρα μπορεί η μελέτη να σας βοηθήσει. Θυμίζω όμως πως αν η ερώτηση που έχετε είναι αρκετά συγκεκριμένη, υπάρχει πάντα η μέθοδος της ωριαίας αστρολογίας η οποία δίνει άμεσες, ακριβείς και οικονομικές απαντήσεις στα περισσότερα ερωτήματα!

 

Μπορεί ο καθένας να την παραγγείλει;

Φυσικά! Είναι βέβαια πάντα προτιμότερο να έχουμε δουλέψει τον γενέθλιο πριν περάσουμε σε προβλέψεις, επειδή οι γενέθλιες τάσεις μας κάνουν πιο επιρρεπείς ή όχι στις τάσεις που κάθε στιγμή κυριαρχούν. Όμως δεν είναι απαραίτητο. Αν αισθάνεσαι τον “ηλεκτρισμό” στην ατμόσφαιρα, πως κάτι πρόκειται να συμβεί, τότε περισσότερο από κάθε άλλον μπορείς να επωφεληθείς από την Καλοκαιρινή μελέτη.

 

Πως θα την παραγγείλω;

Απλώς στείλε μου μήνυμα ΕΔΩ ώστε να έρθουμε σε επαφή, να μου πεις αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένος τομέας στον οποίον θέλεις να επικεντρωθώ, να σε ρωτήσω ορισμένα πράγματα (αν δεν έχουμε δουλέψει μαζί στο παρελθόν) και να κανονίσουμε πότε θα ξεκινήσω!

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα

 

ΥΓ. Οι προβλέψεις πλέον παραδίδονται μόνο μέσω κλήσης skype

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.