Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/05/Πανσέληνος-Τοξότης-Δίας-Δίδυμος-Ήλιος-προβλέψεις-ζώδια-Κάρμα-Αντάρης-Αστρολογία.jpg

Την Τρίτη 29 Μαΐου συμβαίνει η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Τοξότη με τον Ήλιο να βρίσκεται ακριβώς απέναντι (απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να πραγματοποιηθεί το φαινόμενο της Πανσελήνου), στους Διδύμους.

Καθώς ενεργοποιείται λοιπόν ο άξονας Τοξότη/Δίδυμου, η ενέργεια επικεντρώνεται στις ιδέες, την έμπνευση, τη νόηση. Πρόκειται για μία «εγκεφαλική» Πανσέληνο που αναζητά την κάθαρση μέσω της πνευματικής εξέλιξης. Ο Ήλιος από τους Διδύμους ούτως ή άλλως επικεντρώνεται τις μέρες αυτές στη συνείδηση, ανοίγοντας δρόμους να γεννηθούν νέες σκέψεις.. Η Πανσέληνος είναι απλώς μια πολύ μεγάλη βοήθεια προς την κατεύθυνση αυτή.

 

Καθώς κοιτάζω τον χάρτη, μου γεννάται η αίσθηση πως χρειάζεται να παραιτηθούμε από τον εγωισμό, γιατί αυτός είναι που μας σταματά συχνά από την απόκτηση περισσότερης γνώσης – κλείνει την πόρτα σε κάτι εξωτερικό, στον βωμό του εγωισμού θυσιάζεται η αδέσμευτη γνώση που τελικά οδηγεί σε πλουσιότερη ζωή. Σαν να ανοίγει κανείς το κουτί της Πανδώρας και μέσα από εκεί να μπορεί να ξεπεταχτεί πραγματικά το οτιδήποτε – καλό ή κακό, πάντως κάτι καινούργιο που αφυπνίζει και φαίνεται πως το χρειαζόμαστε. Καθόλου τυχαία συναντάμε τον αστεροειδή της Πανδώρας (νο.55) σε όψη τριγώνου με τον Ήλιο και σε εξάγωνο με τη Πανσέληνο αντίστοιχα. Θέλουμε να ικανοποιήσουμε την περιέργεια, να μάθουμε περισσότερα – διψάμε για κάτι που θα μας πάει «παραπέρα». Πραγματικά, τι όμορφη η ενέργεια αυτής της Πανσελήνου!

 

Ο κυβερνήτης της Πανσελήνου Δίας, είναι ανάδρομος στον Σκορπιό, μια σύνδεση που ενώνει ουσιαστικά τη σκέψη με το συναίσθημα. Η σκέψη καθοδηγεί τα συναισθήματα και αυτά πάντα υποκειμενικά φιλτράρουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Ας γεμίσουμε λοιπόν τα μυαλό με αισιοδοξία και ευχάριστες ιδέες. Ας περιτριγυριζόμαστε από χαρά και αρμονία.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το πώς η Πανσέληνος βρίσκεται τόσο κοντά σε ένα από τους μεγαλύτερους αστέρες, τον Αντάρη (που βρίσκεται στις 10° 01’ στον Τοξότη), ούτε δύο μοίρες μακριά από την Σελήνη. Περισσότερα για τον Αντάρη μπορείς να δεις ΕΔΩ, πάντως η παρουσία της ενέργειάς του στον χάρτη ωθεί προς την ωρίμανση που συμβαίνει όταν ξεκινάμε να αντιλαμβανόμαστε το «δάσος», την μεγαλύτερη εικόνα συγκριτικά με μια χαοτική, αποδιοργανωμένη και γεμάτη περιέργεια  συχνά εμπειρία που διατηρούμε με τη ζωή.

 

Τέλος, η Πανσέληνος πραγματοποιεί ένα μεγάλο Τρίγωνο στα πύρινα ζώδια με τον Βόρειο Δεσμό από τον Λέοντα και τον Χείρωνα από τον Κριό. Αυτό προσδίδει μια καρμική χροιά στα γεγονότα που συμβαίνουν τις ημέρες γύρω από την Πανσέληνο του Μάη, ειδικά για όσους έχουν Ήλιο, Κρόνο ή Πλούτωνα στις πρώτες 10 μοίρες του ζωδίου τους. Το τρίγωνο όμως ωθεί όλους μας να απολαύσουμε τη ζωή, να ενθουσιαστούμε, να εκμεταλλευτούμε τα χαρίσματά μας, να ζήσουμε περισσότερο.

 

Είθε η Πανσέληνος να μας φέρει τη χαρά και την κάθαρση που χρειαζόμαστε!
Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.