Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Τι συμβαίνει αστρολογικά αυτή την εβδομάδα;

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/07/αστρολογικό-δελτίο-ενέργεια-εβδομάδας-τρίγωνο-υδάτινα-Καρκίνος-ανάδρομος-Άρης.jpg

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό (03.07) και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες (08.07)! Αυτή η ένταση στα ζώδια του νερού συσχετίζεται με πολλά κι έντονα συναισθήματα που συνδέονται με βαθύτερες ψυχικές και πνευματικές διαδικασίες.

 

Διανύουμε μια περίοδο πριν από εκλείψεις και ο Άρης πρόσφατα ήταν στάσιμος και πλέον ανάδρομος στον Υδροχόο για όλο το Καλοκαίρι παρουσιάζει καλή ευκαιρία για θέματα μετασχηματισμού. Οι εκλείψεις συνήθως σηματοδοτούν εποχές κατά τις οποίες κύκλοι τελειώνουν αφήνοντας χώρο στο καινούργιο να διεισδύσει. Ο Ανάδρομος Άρης την ίδια στιγμή μας βοηθά να προετοιμαστούμε και να επανεξετάσουμε τις ορμές που συχνά μας κατευθύνουν. Αντί να επαναλαμβάνουμε τα πρότυπα που έχουμε συνηθίσει, αντί να ακολουθούμε το ίδιο μοτίβο, ο Άρης ανάδρομος μαζί με τις εκλείψεις αποκαλύπτουν μια ευκαιρία και μας προσκαλούν να επιλέξουμε κάτι διαφορετικό, σπάζοντας τον κύκλο.

 

Το μεγάλο υδάτινο τρίγωνο προσφέρει ευκαιρίες για πνευματικές πρακτικές αλλά και σύνδεση με το προσωπικό μας βάθος, με τον ανώτερο εαυτό. Είναι σαν μια μυστικιστική συμπαντική σύνδεση με το Όλον και το βιώνουν έντονα όσοι έχουν πλανήτες ανάμεσα στις 13°-17° στα υδάτινα ζώδια (Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύες)

 

Διάβασε περισσότερα για τον ανάδρομο Άρη ΕΔΩ

 

Για να επανέλθω όμως στον σημαντικότατο ανάδρομο Άρη, εκτός από το άρθρο που είχα δημοσιεύει πριν λίγες ημέρες, αξίζει κανείς να σημειώσει καταστάσεις στις οποίες η ίδια η πραγματικότητα μας δίνει ευκαιρίες να τη ζήσουμε διαφορετικά. Αυτό είναι ακόμα εντονότερο σε καταστάσεις κατά τις οποίες παρελθοντικά είχαμε βιώσει τραύμα και έτσι κυριαρχεί ακόμα ο φόβος πως και στο μέλλον θα επαναληφθεί. Η δυσαρέσκεια σε τέτοιες περιπτώσεις είναι σχεδόν αναμενόμενη, αλλά ο Άρης – ακόμα και ανάδρομος – παρουσιάζει μεγάλη τόλμη και ζητά να αντιμετωπίσουμε τις άσχημες καταστάσεις που βιώσαμε, να μην προσδιοριζόμαστε βάση αυτών και να μην τις συσχετίζουμε με άλλα τυχαία γεγονότα που τις συνόδευαν.

 

Αυτό χρειάζεται μια ισχυρή συνειδητότητα φυσικά, να μπορέσουμε δηλαδή να επανεκτιμήσουμε την αντίδρασή μας και αντί να διαιωνίσουμε την παρελθοντική μας κίνηση να μπορέσουμε να την αντικαταστήσουμε με μια νέα, θετικότερη, απαλλαγμένη από τον φόβο.

Ο ανάδρομος Άρης έχω παρατηρήσει συχνά λειτουργεί με τέτοιο τρόπο σαν να θέλει να βελτιώσει τον πολεμιστή που κρύβουμε μέσα μας. Γιατί όλοι πολεμάμε καθημερινά καταστάσεις μέσα από απογοητεύσεις, προκλήσεις και προσωπικούς άθλους κατά τους οποίους επιδεικνύουμε έναν αληθινό πολεμιστή γιατί τα μόνα μας όπλα είναι συχνά ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε το κάθε τι – η διάθεση. Αντί για σπαθί εξοπλιζόμαστε με θάρρος και για ασπίδα κρατάμε το χαμόγελο.

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.