Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Αφροδίτη στην Παρθένο 2018

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/07/Αφροδίτη-στην-Παρθένο-Παρθένος-σχέσεις-διέλευση-αστρολογία-ζώδια-προβλέψεις-Καλοκαίρι.jpg

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η φετινή διέλευση της Αφροδίτης από την Παρθένο καθώς ο Άρης ταυτόχρονα βρίσκεται ανάδρομος στον Υδροχόο. Ο ➡ανάδρομος Άρης έχει την τάση να οπισθοδρομεί τις σχέσεις μέχρι να καταφέρουν να λυθούν προβλήματα που έχει φέρει ξανά στην επιφάνεια. Δίχως ξεκαθαρίσματα σε όσα εμποδίζουν το μαζί, οδηγεί ευκολότερα στο «χώρια». Η Αφροδίτη στη Παρθένο λοιπόν σχετίζεται με τη γλώσσα της αγάπης που εκφράζεται μέσα από την υπηρεσία και τη καλοσύνη. Δείχνουμε πως αγαπάμε κάνοντας μικρά καθημερινά πράγματα για τους γύρω μας. Αφιερώνοντας χρόνο και δείχνοντας την απαραίτητη προσοχή σε όσα για τον άλλον έχουν αξία – εκφράζουμε την εκτίμηση μέσα από την Αφροδίτη στη Παρθένο.

 

Ο Άρης ανάδρομος τείνει να μας προκαλεί να φερόμαστε πιο εγωιστικά απ’ ότι συνήθως. Η Αφροδίτη στη Παρθένο σχετίζεται όμως με την έκφραση της ταπεινότητας στην αγάπη, όπως επίσης και στην πρόθεσή μας να κατανοούμε τις αγνότερες προθέσεις στις πράξεις των άλλων. Η ταπεινότητα αυτή σε συνδυασμό με την καλή διάθεση έχει ως αποτέλεσμα να μπορούμε ευκολότερα να παραδεχτούμε πως «ναι, κάναμε λάθος!» Συμβαίνει και η Αφροδίτη στη Παρθένο, αν και το σιχαίνεται, αναγνωρίζει πως συμβαίνει. Το να το παραδεχτεί είναι λιγότερο άσχημο από την «τιμωρία» που μπορεί να υποβάλει τον εαυτό της. Οπότε συνολικά, η Παρθενίσια Αφροδίτη μάς τραβά προς μια αντίθετη κατεύθυνση από εκείνη την κάπως πιο εγωιστική ανταπόκριση του ανάδρομου Άρη. Λέμε ευκολότερα συγνώμη και απολογούμαστε δίχως ντροπή για τα λάθη μας. Όμως δεν μένουμε εκεί γιατί η Αφροδίτη στη Παρθένο είναι πρακτική και ξέρει πως προκειμένου να διορθώσει την διαταραχή της ενέργειας που προκάλεσε χρειάζεται να προσθέσει «τι μπορώ να κάνω για να επανορθώσω;». Περιμένει το ίδιο και από ‘σένα.

 

Ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολα ή εύκολα αντιμετωπίζει ο καθένας μας τον ανάδρομο Άρη, η κάθε πράξη προσαρμογής ή συμβιβασμού της συμπεριφοράς μας προκειμένου να πλησιάσουμε τον Άλλον, είναι μια  πράξη αγάπης. Η Αφροδίτη από την Παρθένο ενθαρρύνει τέτοιες ενέργειες σε μεταβλητό ζώδιο καθώς είναι, ξέρει πως μόνο αν «μεταβάλλει» λίγο την δόνηση/στάση της, μπορεί να εναρμονιστεί ή να συγχρονιστεί με την δόνηση του Άλλου.

 

Η Αφροδίτη στη Παρθένο αναγνωρίζει πως η αγάπη είναι επίσης μια πρακτική και συνειδητοποιεί πως η τελειοποίησή της χρειάζεται χρόνο. Γι’ αυτόν τον λόγο συγχωράει και προσπαθεί αντί να απογοητεύεται. Είναι ερωτευμένη με την διαδικασία της βελτίωσης και δεν κρίνει την κάθε ατέλεια. Αντίθετα, την εκτιμά. Αναγνωρίζει την σπάνια ομορφιά της.

 

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

ΥΓ. Η Αφροδίτη από την Παρθένο να σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύες στις 24.07 και τότε αν και εξακολουθεί να εκφράζει τα θετικά της χαρακτηριστικά, η συγχώρεση και ο συμβιβασμός εκφράζονται περισσότερο ως αδυναμία ότι δεν μπορεί να διακρίνει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.