Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u881127237/domains/astrologyhat.gr/public_html/wp-content/themes/stellarium/single.php on line 33

Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουλίου

H Ενέργεια του Σαββατοκύριακου

Μπορεί ορισμένα Σαββατοκύριακα να θέλουμε να χαλαρώσουμε, να ξεκουραστούμε και να μείνουμε σπίτι, μα αυτό το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουλίου δεν είναι ένα από αυτά. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, θέση που μας κάνει ενεργητικούς. Θέλουμε να βγούμε έξω, να διασκεδάσουμε, να κουνηθούμε, να περπατήσουμε και να πάμε παραλία! Και ναι, αυτό ισχύει ανεξάρτητα του ζωδίου σου.

Ωραία όλα αυτά, αλλά χρειάζεται να προσέξουμε γιατί τείνουμε αυτές τις ημέρες να ενθουσιαζόμαστε υπέρ του δέοντος. Ο υπερβολικός ενθουσιασμός από μόνος του δεν αποτελεί πρόβλημα, αυτό έρχεται όταν ανυπομονούμε και δρούμε παρορμητικά. Τότε, και λόγω του τετραγώνου που σχηματίζει ο Άρης με τον Ουρανό, δημιουργούνται εύκολα απρόβλεπτα γεγονότα και… ατυχηματάκια. Κι επειδή η Σελήνη στον Κριό από μόνη της έχει αρκετά φλογερό ταπεραμέντο, δεν βοηθά την όλη κατάσταση και μπορεί και να καούμε.

Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να σκεφτόμαστε δυο φορές πριν πάρουμε κάποια απόφαση. Πριν ξοδέψουμε μιας εβδομάδας μισθό σε ένα βράδυ – λέω εγώ τώρα – (ο υπερκαταναλωτισμός είναι παρόν στην ενέργεια του Σαββατοκύριακου), πριν φύγουμε για ένα αυθόρμητο ταξίδι μες τη νύχτα ή πριν βιαστούμε να δηλώσουμε ερωτευμένοι κεραυνοβόλα με τη τελευταία γνωριμία. Ευτυχώς το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία το οποίο μας επηρεάζει ήδη από την Πέμπτη προσφέρει καλή αντίληψη, βοηθά την αναζωογόνηση των σχέσεων ενώ προσφέρει επιπλέον ευκαιρίες για φλερτ στα μπαράκια ή στις ξαπλώστρες για τους αδέσμευτους.

Το σαββατοκύριακο ευνοεί όλα τα ζώδια, αλλά κυρίως της Φωτιάς (Κριούς – Λέοντες – Τοξότες) και του Αέρα (Δίδυμοι – Ζυγοί – Υδροχόοι). Αξέχαστα δύναται επίσης να περάσουν Ιχθύες, Παρθένοι και Καρκίνοι – ακούτε;. Οι Σκορπιοί αποτελείτε εξαίρεση (κάτι που συνηθίζετε) και μπορείτε να φύγετε οποιαδήποτε στιγμή απροειδοποίητα ή μη για ταξιδάκι – το χρειάζεστε άλλωστε. Όσο για τους Αιγόκερους και τους Ταύρους, το μόνο που σας σταματά από το να ευχαριστηθείτε το τέλος της εβδομάδας (αν κάτι το κάνει) είναι το μυαλό σας. Βάλε την αγαπημένη σου μουσική, φόρεσε το πιο αέρινο Καλοκαιρινό σου συνολάκι πάνω από το μαγιό κι επέτρεψε στον εαυτό σου να απολαύσει τη δροσιά με κάθε ευκαιρία. Είτε αυτή ονομάζεται θάλασσα, είτε ποτάκι ή ακόμα κι αν είναι εκείνος ο άνθρωπος που σε κάνει να ξεχνάς τον καύσωνα έξω γιατί σε ζεσταίνει μέσα – στη καρδιά.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.