Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Σκορπιός – Σκορπιός

https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2017/05/synastries-fedra-astrology-ζώδια-συναστρίες-synastria-Σκορπιός-Σκορπιός.jpg

Συναστρίες

 

Πόσο ταιριάζει ο Σκορπιός με τον Σκορπιό;

 

Αν είσαι Σκορπιός (και μάλλον είσαι για να διαβάζεις αυτή τη Συναστρία) τότε γνώριζε πως δύσκολα θα μπορούσαμε να βρούμε τόσο ταιριαστό ζωδιακό ζευγάρι. Εντάξει υπάρχουν, απλά θέλω να καταλάβεις το ότι δυο κοινά Ζώδια συνήθως διαθέτουν πολλά θετικά, αλλά χάνουν στην ισορροπία που απαιτεί μια υγιής σχέση. Βλέπεις, όταν δυο Σκορπιοί ενώνονται μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα κεντριά τους για τους πισώπλατους εχθρούς του συντρόφου τους, προστατεύοντάς τους και παραμένοντας και οι ίδιοι προστατευμένοι, ακόμη κι από το ίδιο το δικό τους.

 

Ως ζώδια του Νερού θα δημιουργήσουν γρήγορα μια στενή, βαθιά και παθιασμένη σχέση – που όμοιά της δύσκολα θα συναντήσεις. Και νομίζανε πως χρειάζεται Φωτιά ώστε να δημιουργηθούν φλογερά πάθη… Ως ζώδια σταθερά, θα αφοσιωθούν πλήρως στη σχέση, με δυο προϋποθέσεις. 1ον να πιστεύει ένα κομμάτι τους πως αξίζει να το κάνουν και 2ον να εκφράζονται ο ένας στον άλλον. Ο Σκορπιός τείνει να κρατάει κρυφά τα συναισθήματα και τις προθέσεις τους, ενώ την ίδια στιγμή τον ενοχλεί όταν ο άλλος κάνει το ίδιο μέσα σε μια σχέση. Μπορείς να καταλάβεις το πρόβλημα… Όπως και να έχει, όσο μοιράζονται τις απόψεις τους και τα συναισθήματά τους, το Σκορπίσιο ζευγάρι θα ξεφύγει της παγίδας της καταπίεσης, της ζήλιας, και της σύγχυσης που είναι ικανή να τους χωρίσει.

 

Χρειάζεται επίσης να τονίσω, πως ο Κύριος και η Κυρία Σκορπιός μπορούν να παραμείνουν για πάντα μαζί, τρελά ερωτευμένοι  κι αγαπημένοι. Αποκλείεται να πλήξουν και θα έχουν συνεχώς κάποιο στόχο προς κατάκτηση. Και να ξέρεις – όταν δυο Σκορπιοί ενώνονται μπορούν να κατακτήσουν ολόκληρο τον κόσμο.

Αναζήτησε μια νέα Συναστρία εδώ

Αγάπη & Φως,
Φαίδρα Θεολόγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.