Το Αστρολογικό Καπέλο φορτώνει!

 

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/u881127237/domains/astrologyhat.gr/public_html/wp-content/themes/stellarium/single.php on line 33

Δεύτερη σούπερ Νέα Σελήνη στη σειρά, δυο σεληνιακοί κύκλοι που ενεργούν ως ένας. Σαν να μην έφτανε η μεγάλη ενέργεια που πυροδοτεί αυτό το αποτέλεσμα, η δυναμική μεγεθύνεται ακόμα περισσότερο λόγω του θερινού Ηλιοστασίου στις 21/06. Το μήνυμα είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ: αλλαγές, μετασχηματισμοί και νέα ξεκινήματα!

Τι να προσέξουμε; η στενή ανάμειξη του Ερμή οδηγεί σε υπερβολική σκέψη και ανάλυση. Προσπαθώντας να κάνουμε το βέλτιστο είναι εύκολο να παγιδευτούμε σε νοητικό λαβύρινθο και από εκεί μέσα θα οδηγηθούμε σε – τι άλλο; – στρες. Όχι, το άγχος δεν βοηθά αυτό το διάστημα – είναι αντιπαραγωγικό. Ο Ήλιος είναι πλέον στον Καρκίνο, το Καλοκαίρι είναι επίσημα εδώ και λειτουργούμε καλύτερα ακολουθώντας το συναίσθημα και χαλαρώνοντας παρά πιέζοντας τον εαυτό μας. Σε στιγμές που το μυαλό λειτουργεί ανεξέλεγκτα δημιουργώντας φόβους και αρνητικές σκέψεις βοηθά αυτό το διάστημα ο διαλογισμός και η ευθυγράμμιση με τον ανώτερο εαυτό μας.

Ωστόσο, η παρουσία του Ερμή έχει και την θετική εκδήλωση, αφού ευνοεί την έκφραση καταπιεσμένων σκέψεων και συναισθημάτων. Ο Ερμής δίνει τις κατάλληλες λέξεις, ο Καρκίνος ζητά την ανάδειξη κάθε αισθήματος και η παρουσία Ήλιου/Σελήνης σε παρορμητικό Ζώδιο μας κάνει τολμηρούς να καταφέρουμε επιτέλους να βγάλουμε από μέσα μας εκείνα που μας κατατρώνε.

Το 2017 έχει φτάσει στα μισά του και μας ρωτά: είσαι εκεί που θα ήθελες να ήσουν; Αν η απάντηση είναι όχι, τώρα με ήρεμες αλλά θαρραλέες κινήσεις μπορείς να κατευθυνθείς προς τα εκεί που προστάζει η καρδιά. Όλος ο Ιούνιος αλλά ειδικά το τέλος του είναι ιδανικό για οτιδήποτε καινούργιο, είναι καιρός να ακολουθήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Να εμπιστευτείς το συναίσθημα γιατί έχει αποδείξει πως αξίζει να παραμερίσεις την εξυπνάδα σου και να ακούσεις την καρδιά σου. Σπάνια μια βαθυστόχαστη απόφαση φέρνει ευτυχία. Το ένστικτο όμως;

Συνέχιζε να ακολουθείς τον δρόμο που ορίζει η καρδιά και θα οδεύεις συνεχώς προς τη σωστή κατεύθυνση.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού.

Οι μηνιαίες προβλέψεις στο e-mail σου!

Subscribe

Subscribe

* indicates required
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/02/hero_slider_03-1-640x576.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_01-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_02-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_03-1.png
https://astrologyhat.gr/wp-content/uploads/2018/04/planet_04-1.png

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της δημιουργού. 2021 © AstrologyHat | All Rights Reserved.